Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida niet afstaan aan Jong Oranje'

26 augustus 2020 14:47 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida niet afstaan aan Jong Oranje"; image source: Pro Shots

Feyenoord wil Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida niet afstaan aan Jong Oranje. Dat meldt Voetbal International. Jong Oranje speelt volgende week een kwalificatiewedstrijd in Wit-Rusland. Omdat dat land vanwege het coronavirus onder code oranje valt, zouden de spelers bij terugkomst eerst 10 dagen in quarantaine moeten. Het is nog onduidelijk of de interland überhaupt door zal gaan, maar Feyenoord wil dat niet afwachten en wil beide Feyenoorders niet beschikbaar stellen voor interlands.

Normaal gesproken is een club verplicht om spelers af te staan indien ze worden opgeroepen voor interlands. De FIFA en UEFA hebben echter bepaald dat clubs dit niet hoeven te doen indien spelers bij aankomst in het land of juist bij terugkeer minstens 5 dagen in quarantaine moeten. Indien de plaatselijke autoriteiten een uitzondering maken voor de voetballers is het wel verplicht om de spelers af te staan.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje jong bijlow geertruida quarantaine aankomst code coronavirus fifa plaatselijke rusland uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Terechte beslissing van Feyenoord. Te idioot voor woorden dat er zoveel verschillende regels zijn voor gelijke situaties. Typisch beleid voor mensen die heeeeel graag met hun dikke reet op het pluche willen blijven zitten!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot arsenal beelen bekerfinale geertruida gimenez hancko hoofdprijs kasperk kloese kokcu kuip madrid middenveldert minteh nieuwkoop sandler slot stengs sterkhouders szymanski timber ueda vervangers wehave wieffer willykment yoda zerrouki