Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord speelt gelijk tegen Arminia Bielefeld

25 augustus 2020 17:48
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt gelijk tegen Arminia Bielefeld; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft het eerste oefenduel om de Helden Cup niet weten te winnen. In Oostenrijk eindigde de wedstrijd tegen Arminia Bielefeld in een 0-0 gelijkspel. Feyenoord was niet sterk genoeg om de Duitse opponent te verslaan, al zag het ook een doelpunt van Bryan Linssen vanwege buitenspel afgekeurd worden.

De ploeg van Dick Advocaat had het vanaf het begin al lastig tegen de ploeg uit de Duitse Bundesliga. Het spel was bovendien ook erg slordig en dat zorgde ervoor dat Jens Toornstra al snel een kans weg gaf aan de opponent. Justin Bijlow voorkom echter een achterstand. Het was zeker niet de enige keer dat de doelman redding moest brengen en het duurde dan ook even voordat Feyenoord in de wedstrijd kwam. Pas na een half uur spelen kwamen de eerste kansjes voor de Rotterdammers, maar tot echt gevaar leidde dat niet.

Na rust was het spelbeeld niet veel beter. Pas halverwege de tweede helft kwamen de eerste mogelijkheden. Bryan Linssen leek na een heerlijke steekbal van Orkun Kökcü zelfs voor de voorsprong te zorgen, maar zijn treffer werd door de arbitrage afgekeurd. De aanvaller bleek buitenspel te staan. In de slotfase kreeg Feyenoord opeens twee enorme mogelijkheden. Luciano Narsingh ging in de laatste minuut voor zijn eigen kans in plaats van af te leggen. Dat deed hij in blessuretijd wel, maar toen kwam de bal net niet bij Robert Bozenik. Het duel eindigde daardoor zoals het ook begonnen was.

Opstelling Feyenoord: Bijlow (46' Marsman), Geertruida (46' Nieuwkoop), Botteghin, Senesi (46' Burger), Johnston, Fer (46' Narsingh), Diemers, Kökcü, Toornstra, Jorgensen (60' Bozenik), Linssen
Discussieer mee op de forums


Tags

arminia bielefeld linssen bijlow bozenik bryan kokcu narsingh opponent toornstra advocaat arbitrage botteghin bundesliga burger diemers fer geertruida johnston jorgensen kansjes marsman nieuwkoop oostenrijk senesi spelbeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Zeer armoedige partij van Feyenoord.
Kunnen we die Narsingh niet gewoon weggeven, wat een drama is dat.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Vrees met een zak geld erbij raak je die nog niet kwijt......
+1/-0

3 jaar geleden
ach Dick draait het omen zei dat Feyenoord moeilijk is te verslaan. Uitblinker: Kökcü en ook een goeie invalbeurt van Burger as LCV
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het fundament is natuurlijk vorig seizoen al gelegd, nu moeten de puntjes op de i, met nog twee versterkingen. Dick is nog steeds ongeslagen.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
We zijn alweer te laat met de versterkingen die hier prima hadden gerendeerd...

Elia speelt nu bij concurrent utrecht (hadden hem nodig nu summerville niet blijft en sinisterra nog lang geblesseerd is), Kalou bij botafogo (was en prima back up spits geweest), deguzman zou nog net kunnen. Donald die een prima transfervrije back up was geweest voor fer is ook al gecontracteerd. Daarna had je enkel nog een rechter centrale verdediger en een degelijke rechts back nodig. En je was klaar geweest. En die had je echt wel gevonden voor de 8 miljoen die arnesen nu al heeft uitgegeven...

Narsingh moet je ook niet in de aanval gebruiken... Die maakt de kansen niet genoeg af... Was altijd al zo... Die moet voorzetten geven. Test hem als rechts back. Daar hebben we nu een probleem.

Burger is een prima back up voor Senesi. mss kan hij daar zelfs beter worden dan Senesi op die positie. Daar hoef je geen vervanger voor te halen.

Johnston is een adequate links back haal er niks haps en malacia komen terug.


Feyenoord is ook moeilijk te verslaan. Compact met z'n allen hangen voor de pot is ook de beste tactiek om veel punten te verzamelen in de competitie als je mensen voorin hebt die altijd wel eens scoren. Alleen win je alles heel moeizaam en ontbreekt de creativiteit om zelf veel te creëren.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Je vergeet dat al die door jou genoemde spelers aanzienlijke salarissen willen ontvangen, daarnaast zijn ze volledige over de top, Elia, de Guzman en Kalou en voegen niets toe aan kwaliteit.

De 8 miljoen die Arnesen nu al heeft uitgegeven gaat in ieder geval nog deels uit van investeren in de toekomst, jouw voorstellen creëren een rusthuis voor veteranen.

Ben in ieder geval blij dat Arnesen de keuzes maakt en deze niet over laat aan ons, supporters.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Je ziet het helemaal verkeerd! Er spelen dan transfervrije (zoals jij het noemt) veteranen in je team zodat je geld over houd om te investeren in jeugd!

Al zijn ze over hun top ze zijn beter dan wat we nu op die posities hebben staan. Dat is het enige wat telt voor Feyenoord 1! Dat je er een zo'n hoog mogelijk niveau na streeft. Voor jeugd die niet goed genoeg is zou er geen plaats moeten zijn.

Het is dus maar net waar je prioriteiten liggen om geld uit te geven.

Elia is zo wie zo een half jaar beter dan een sinisterra die er een half jaar niet is vanwege zijn blessure. En voegt op de linker vleugel wel degelijk nog snelheid en doelpunten toe. Had er prima kunnen spelen voor de salarissen van summerville en sinisterra (waar interesse voor was). Hoeveel denk je dat hij bij fc Utrecht verdient?
deguzman was beter geweest dan aankoop diemers of in plaats van Toornstra die haast even oud is maar toornstra minder technische vaardigheden heeft. En had je van ieder van hun salarissen kunnen betalen. Speelde in oranje en de bundes liga daar zie ik toornstra en Diemers nog niet zo 1,2 ,3 slagen.
Kalou was nodig want Bosenik kan nog altijd niet mee voetballen en Jorgensen is altijd zwak ziek of misselijk. Zonder Bozenik had je al een deel van zijn salaris en had je voor eigen opleidingsspitsen gegaan als bannis).
Donald is 10 keer beter dan kelly als back up van Fer we hebben nu helemaal geen adequate back up voor fer...
Als je van beek en nieuwkoop meteen had weggedaan had je ook genoeg salaris ruimte voor een adequate centrale verdediger en rechts back. (van Beek moest je altijd meteen weg doen en niet eens laten spelen met zijn blessure historie. Iedereen gaf hier al aan dat hij niet goed genoeg was maar Feyenoord laat hem weer mee doen... Met weer een langdurige blessure als gevolg, dat is gewoon geen toeval en dom gehandeld)...

Er word nu gesproken dat er nog minimaal 2 versterkingen bij komen dan had je makkelijk mijn suggesties (vooral salarissen Donald en Kalou) van kunnen betalen.

De 8 miljoen die arnesen uit geeft moet je maar zien of dat geld ooit weer terug komt... En ik had er nog geen cent van uitgegeven...

Ik had dat geld in de knip gehouden voor een echte versterkende aankoop. Of nederlandse jeugd. (van Hecke, van de Ven, Veerman, kadioglu, Mbuyamba (wat nu ook niet meer kan). Of aankopen als Kongolo, Bazoer.

Ik ben helemaal niet blij met td's in zijn algemeenheid. Ze leveren de club gemiddeld over 10 jaar maar 2 miljoen op en daar zijn eigen opgeleiden spelers verkopen bij inbegrepen. Met andere woorden td's kosten de club geld! Deel die functie anders in! Zelfs een goeie TD als arnesen heeft er een handje van spelers aan te kopen die je eigen opgeleiden jeugd in de weg zitten... Of te investeren in spelers waar maar de vraag van is of je het geld ooit weer terug ziet...

Met meer kwaliteit in je elftal als Kalou, Elia, deguzman, Donald een rechts back en een centrale rechter verdediger er bij. Had je geen cent aan transfersommen uitgegeven. Veel meer ervaring en meer kwaliteit in de ploeg en geheid nog langer meegedaan in europa wat je ook weer geld op leverde. Mss zelfs meer geld nog oplevert dan eventuele investeringen die nu worden gedaan in de toekomst...

Met ander woorden Blaak:
Jij vind Elia slechter dan een half jaar niet kunnen spelende Sinisterra of summerville? Dat gaan we zien bij Utrecht...
Kalou minder is dan Bosenik?
de Guzman minder is dan Diemers?
Donald minder is dan nu niks?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik moet zeggen dat Arnesen het prima doet tot nu toe,die man is een verademing vergeleken bij wat er zat,laat hem maar zijn gang gaan die is zijn geld dik waard voor Feyenoord.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Hij is ook beter dan wat er zat. (dat was echt om te huilen zo slecht). Maar vraag me af of een TD echt iets op brengt als je zelf een goeie jeugd opleiding hebt. Ik denk van niet... En dat je de hele functie anders moet indelen en moet opsplitsen in een team manager, hoofd spelers beleid en een professional voor onderhandelen.

Hij heeft nu zo 8 miljoen uitgegeven we gaan zien of het wat oplevert...
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Even kort jouw denkwijze samengevat :

- verkoop spelers zoals : Sinisterra - Toornstra - Summerville- Jorgensen - Senesi - van Beek dan hou je geld over en daarvoor haal je dan : Kalou - de Guzman - Elia en Donald.

Als ik bovenstaande samenvatting teruglees dan ben ik heel blij met Arnesen als TD en met geen invloed van jou en mij op transfergebied.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nope dan begrijp je het helaas nog altijd niet:

Mocht je deze spelers verkopen Senesi, Sinisterra, Toornstra, vente, summerville ga je op je geld zitten. Of koop je nederlands talent die jouw beste talenten niet in de weg lopen op een zelfde positie. (talenten: van de ven, van Hecke, veerman, kadioglu, Mbuyamba mss fosu-mensah) Of je koopt nog verhandelbare betaalbare versterkingen (Kongolo, Bazoer, Ozyakup).

Voor posities waar je ziet dat de positie beter ingevuld kan worden... Haal je een transfervrije speler of huur speler als er een plek vrij is in de dubbele bezetting. Nu dus posities die beter moeten links op de vleugel sinisterra is geblesseerd en linssen vind ik niet echt een vleugelspeler. (en had je Elia gehaald), Een goeie back up spits (kalou in plaats van een 4 miljoen kostende bosenik), Iemand die kan concurreren met Toornstra die niet echt geweldig rendeert op het middenveld of kokcu die 0 rendement heeft (deguzman in plaats van diemers wat je 1,5 miljoen scheelt),

Het is maar de vraag of alle investeringen van Arnesen gaan renderen. En of dat geld terug komt...


Nogmaals ik vond een transfervrije Elia productiever dan een niet spelende sinisterra voor een half jaar en summerville die weg wil of een conthe waar je maar moet zien wat er van word...

De transfervrije deguzman vond ik beter dan diemers die je 1,5 miljoen kostte.

De transfervrije Kalou vind ik veel meer een zekerheid die multi inzet baar is dan Bozenik die je 4 miljoen kost. En kan je een eigen spits opleiden en meer kansen geven.

De transfervrije Donald had een adequate back up geweest voor fer waar we nu helemaal geen vervanger voor hebben.

Dan had je op transfers al 6 miljoen bespaard (aankoop Diemers, Bozenik, Conthe) wat je had uit kunnen geven aan een rechter centrale verdediger en een rechts back. Als je er geen goeie transfervrije speler voor vond of op die positie geen speler kon huren.


Met een betere ervaren basis van kwalitatief betere groep spelers in de breedte was je kans veel beter geweest om beter te presteren in de competitie en in europa wat je ook veel geld had kunnen opleveren. Of de aankopen van Arnesen gaan renderen moeten we nog maar zien... En daar gaan mss jaren over heen... Europees geld in vergelijking kan je meteen bijschrijven.


Blaak geef mij aub met argumenten aan waarom je denkt dat arnesen zijn aanpak resultaat gaat brengen? En vooral welke delen van zijn aanpak je aan spreken? Dan kunnen we gedurende zijn periode kijken of dat inderdaad goed gaat en rendeert.
+1/-0

 
3 jaar geleden
En toch ga jij voorbij aan de belangrijkste vraagstukken, willen de door jou genoemde talenten überhaupt wel naar Feyenoord en ten tweede zijn ze echt beter dan wat er nu speelt.

Over de veteranen Elia, de Guzman en Kalou, weggegooid salaris die de doorstroom van eigen talenten belemmeren.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Waar haal jij vandaan dat Diemers € 1,5 milj heeft gekost? VI zeker, Krabbeslet? Bij mijn weten is er door Feyenoord nog nooit de vraagprijs betaalt voor wie dan ook. Dus jij wil over=de=top spelers halen waarvan je denkt dat ze niks kosten en dus op plaatsen zet waar je vervolgens van beweert dat we daar jeugd voor moeten halen .... pffff Inderdaad gelukkig maar dat wij daar niks over te vertellen hebben, grijns. En ik begrijp de vGeel-haters totaal niet. Tuurlijk niet iedereen was 'n succes maar zijn kosten-baten plaatje = kosten € 40 milj en opbrengsten € 85 milj. en dat allemaal met niet alleen 'n lege beurs maar ook met 'n schuld van € 40 miljoen ! Hoe onnozel kan je zijn?!

En begrijp me niet verkeerd. Vooralsnog ben ik blij met Arnesen maar hij heeft geen € 8 miljoen uitgegeven maar € 14 miljoen omdat iedereen hier blijkbaar vergeet dat Bozenik ook zijn [1e] aankoop was. Kwa verkoop is er nog geen cent binnengekomen ...
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.759 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment