Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord meldt zich ook voor Roderick Miranda'

23 augustus 2020 17:01 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Feyenoord meldt zich ook voor Roderick Miranda"; image source: Pro Shots

Het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt komt met nog meer nieuws, aangezien Feyenoord zich ook gaat melden voor Roderick Miranda. De Portugees is een rechtsbenige centrale verdediger en staat momenteel onder contract bij Wolverhampton Wanderers, waar hij nog een contract voor een jaar heeft. Afgelopen seizoen speelde Miranda op huurbasis voor FC Famalicão uit zijn thuisland. Daarvoor werd hij een jaar verhuurd aan het Griekse Olympiakos.


Tags

miranda roderick famalicao olympiakos portugees thuisland wanderers wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


feyenoordgazza (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Vrij langzame maar bikkelharde cv .
Ben benieuwd wat er uiteindelijk bij komt .
De media zit er zo vaak naast
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Geen langzame centrale verdedigers meer aub. Dat beperkt je zo in de mogelijkheden van je speel stylen. En hou op om daar miljoenen voor uit te geven!

Neem een voorbeeld aan Burger... Doet het prima als centrale verdediger en is opgeleid als een middenvelder. Zo moet je ook de nederlandse markt af stropen naar spelers die mss spelen op een andere positie dan je zoekt maar die onder gewaardeerd worden en intrinsiek mss een prima speler zijn met hun kwaliteiten op de positie waar je versterking zoekt. En die goedkoop ophalen.

Donald (transfervrij), Post, Kyle Ebecilio (transfervrij) zouden mijns insziens prima rechter centrale verdedigers en zelfs back ups voor Fer kunnen zijn als verdedigende middenvelder.

En Leemans, Robin van der Meer en mss lieftink zouden naar mijn mening prima linker centrale verdedigers kunnen zijn.

Zijn allemaal redelijk snel veelal lang genoeg of heel lang en kunnen een goeie pass geven. zijn zeer goedkoop op te halen soms zelfs transgfervrij en kosten je een klein salaris. Enkel wat spier massa kweken en verdedigen moet je ze veel bij brengen maar dat kan de Wolf wel.

Edit: donald is helaas ook weer onder de pannen bij een club dus niet meer haalbaar.
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
@FON1 ... de spelers die jij noemt zijn goed voor 'n Sparta maar niet voor Feyenoord. En is snelheid voor 'n CV werkelijk 'n toegevoegde waarde? Ik denk dat dat overschat wordt hier. Kijk je naar het verleden dan zien we bijv. deBoer of 'n Koeman die 'n schildpad er nog niet uit konden sprinten maar wel dat zij tot de allerbeste CV's van ons land behoorden. Ik denk dat spelinzicht en verdedigende hardheid gekoppeld aan opbouwend vermogen belangrijker zijn. Rugdekking moet komen van de backs met snelheid en dus is het overnemen van posities belangrijker.

Wat mij wel opvalt is dat wat Arnesen nu doet veel lijkt op wat PSV 'n aantal jaren geleden deed door spaans/portugees pratende spelers te halen voor 1 van je sterkhouders, Senesi. Ik denk dat Feyenoord hem zeker nu nog niet kwijt wil en op deze manier hem het gevoel wil geven dat hij niet alleen is .... tis zo maar 'n gedachte.

Als we dan toch opzoek willen naar namen die op beide posities, die van Fer of als CV, kunnen spelen dan komen er bij mij maar 2 omhoog .... Ik zou mijn geld zetten op Guus Til en anders Bazoer. Bazoer echter met zijn uitlatingen over Feyenoord en dat Wasmiddel lijkt mij niet echt mogelijk maar je weet nooit he ;-)
+1/-0

 
feyenoordgazza (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Snelheid van een cv bepaald hoe je gaat spelen.
Botje werdt door stam belachelijk gemaakt,maar bij dickie is hij klasse .
Verder is bazoer een tijdbom dus nooit halen ,en til is gewoon ook een aanvallende middenvelder .
En dat hebben we niet zo nodig ,eerder een sterke controleur .
Over de velen spelers/reacties/uitprobeersels van fonr1 laat ik me niet uit.
Het is net als bij de media .
Als je maar genoeg roept heb je vanzelf een keer gelijk ,en daar teer je dan op.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
eens feyenoordgazza je was me net voor met je post ;)

Tot op heden doen mijn probeersels het prima. Met st juste had ik gelijk en was toen onze beste rechts back. Met fer had ik gelijk en ook dat je hem als verdedigende middenvelder moest inzetten. Nu weer met burger dat hij goed kon renderen als centrale verdediger. Mss heb ik dus ook wel gelijk om narsingh, diemers of toornstra (al ben ik minder zeker van toornstra op die rechts back positie) eens als rechts back te proberen. Zeker nu geertruida een blessure lijkt te hebben. Mss rendeert er 1 van die drie wel prima op die positie waar we nu een probleem hebben zodat Feyenoord er geen versterking hoeft te halen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Wat mijn suggesties betreft... De back up Feyenoord centrale verdedigers zijn op het moment minder dan niveau (op burger na dan) basis sparta. Dus zijn mijn suggesties nog altijd een verbetering ten opzichte van nu :P Verder ben ik van mening dat mijn suggesties je zullen verrassen in een andere rol als centrale verdediger met hun voetballende en fysieke kwaliteiten. Net als Burger nu menigeen verrast als centrale verdediger. Waarbij ik vorig seizoen al aan gaf hem eens als centrale verdediger te willen proberen.

Uiteraard heb je gelijk over koeman en de boer en zijn die andere capaciteiten ook van belang. Maar zoek je een echt goeie centrale verdediger dan heeft hij ook een redelijke snelheid nodig al wil je dominant spelen. En kunnen schakelen tussen meerdere spel systemen.

En zijn de boer en koeman ook al niet van een wat andere generatie?

Fysiek word steeds belangrijker in het huidige voetbal. Dus ook snelheid.

Het ligt ook aan de tactiek die je speelt. Onder de huidige tactiek van Advocaat kunnen schildpadden renderen. (zie bij ons Botteghin).

Interessante gedachte over de andere taal sprekende Senesi. Maar wat gebeurt er dan als je Senesi verkoopt (wat je zeker moet doen) zit je dan met een batterij aan portugezen en spanjaarden van een matig niveau opgescheept? Die moet je gewoon echt noooooit halen om enkel die reden... Als je nu burger ziet zou dat ook een enorme misrekening zijn dat Senesi een sterkhouder is... Berghuis fer dat zijn sterkhouders want je team is significant minder zonder hen. Met Burger op de positie senesi en je miste senesi totaal niet.

Over Bazoer ben ik het helemaal eens. Maar dat gaat je wel wat geld kosten. Meteen doen als die haalbaar is. Persoonlijk denk ik ook dat het een prima moderne rechts back zou zijn. Mss neemt hij zijn woorden terug omdat Advocaat het in hem ziet zitten en hem ook al naar fc Utrecht haalde. Maar hij blijft inderdaad meer 020 en oud psver. Zonde Donk had ook al van die trekjes die wil volgens mij daarom ook niet naar Feyenoord en legde de deal die Feyenoord gaf direct naast zich neer.

Til niet aan beginnen mss enkel als hij transfer vrij is verder vind ik het een overschatte speler.
Om te kijken of het mss een goeie centrale verdediger kan zijn moet ik me even in zijn kwaliteiten verdiepen. Hij leek me op voorhand niet meedogenloos genoeg voor een centrale verdediger. Dus stond niet op mijn radar voor die positie.

Mats Seuntjens heeft mss ook de juiste kwaliteiten (lang, redelijk sterk, redelijk snel, sterk in de 1 tegen 1 en goeie dribbel en inspeel pass) om een een goed niveau centrale verdediger te worden.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Burger speelde een redelijke partij in een oefenwedstrijd tegen, vooral Dortmund. Bij het doelpunt van Duisburg werd hij wel heel makkelijk uitgekapt, een echte verdediger is hij dan ook niet.

Senesi altijd proberen te houden zodat hij door kan groeien en meer oplevert bij een transfer.
Toornstra en Narsing zijn een middenvelder en een, beperkte, aanvaller. Vooral Narsing zie ik absoluut geen rechtsback in dan nog eerder Toornstra.

Mats Seuntjes zal het gewenste niveau niet halen ben ik bang voor.
Bazoer aub niet aan beginnen, een onruststoker die zich nog nergens echt heeft bewezen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
klopt burger moet wat beter worden in de 1 tegen 1. Maar dat kan wordnen aangeleerd. De Wolf brengt hem dat wel bij. Verder is hij prima. Maar toen ie werd uitgekapt... Waar was botteghin? Waarom was Burger er laatste man? Het was meer de fout van Botteghin. Laat Burger als opgeleide middenvelder het middenveld in dribbelen en hou Botteghin als slot op de deur achterin. Botteghin is ook zo traag... Waarom dribbelt hij uberhaubt het middenveld in? Bij balverlies in de omschakeling is hij dan altijd te laat terug...

Senesi altijd verkopen als Advocaat stopt... Je hebt geen enkele garantie dat hij weer gaat presteren onder een nieuwe trainer die hem verkeerd gebruikt zoals Stam deed. Trouwens als je veel winst kan pakken meteen doen je weet nooit wat er gebeurd zie jorgensen waar je 17 miljoen voor kon krijgen. Senesi word wat overschat... Het lijkt nu wat in Advocaat zijn speel styl dus profiteer daar van en verkoop hem duur. Ga bij jezelf te rade... Hoe kan het dat een jonge middenvelder als Burger ook gewoon zonder enige centrale verdediging ervaring rendeert als je die centraal achterin zet? Antwoord: de speel stijl van Advocaat maakt het heel makkelijk voor je centrale duo. Dus is nu ook zo bij Senesi. Hij lijkt door de speel stijl van Advocaat beter dan hij is. Dus profiteer daar van en verkoop hem duur.

Ik zie juist in Narsingh mss wel een potentiële rechts back. Is in niks (behalve mss agressiviteit) minder dan Haps op links.

Heb je nog niet gehoord over Diemers? Wat vind je daar van als potentiële rechts back? Wat vind je zo wie zo van hem als aanwinst?

Seuntjens is voorin mss niet goed genoeg voor ons. Achterin is hij mss wel goed genoeg.

Bazoer was bij 020 prima. Vooral in wedstrijden tegen Feyenoord. Advocaat was erg onder de indruk van hem. Als hij in plaats van stam was gekomen had hij Bazoer meegenomen heeft hij al eens aangegeven. Ik ga dan maar af op Advocaat zijn ervaring... Die heeft echt wel zicht op kwaliteit als hij met des betreffende spelers heeft gewerkt. Onrust stokers moet je dan maar managen en belangrijk maken.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Diemers zie ik echt als middenvelder en dan vooral als een verbeterde versie, meer inzicht, dan Toornstra.
Bazoer kan dan een goede speler zijn, iemand die zo zijn afkeer naar Feyenoord kenbaar gemaakt heeft hoeft van mij niet te komen.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik weet het niet blaak... Ik vind Toornstra en Diemers allebei te licht voor een Feyenoord middenveld.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Is het niveau wat beschikbaar en momenteel betaalbaar is voor Feyenoord.
Diemers zal zeker groeien in zijn rol op het middenveld en Toornstra heeft zich ruim voldoende bewezen lijkt mij zo.
Burger en Wehrman als back up en Kocku en Fer als vaste waarden, ik zeg er zijn slechter middenvelden in de Nederlandse competitie.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden
Dat klopt wel er zijn slechtere midden velden. Maar Utrecht staat op het punt om je in te halen met hun selectie... Enkel hun verdediging is nog zwak... Az heeft een smalle selectie die zakken er wel door met de corona tijd.

Diemers is wel al 26 zal daar nog rek in zitten? En in welk opzicht? zijn handelingssnelheid moet zeker omhoog, dat zag ik wel. Vooral zonder bal was hij vaak te laat. Heeft hij genoeg techniek in de kleine ruimte?
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 maanden geleden
Portugezen die qua leeftijd al richting de 30 gaan en waarschijnlijk gewend zijn aan flinke salarissen; kan Feyenoord het beetje ruimte in transfer- en salarisbudget dat het misschien nog heeft niet beter investeren in spelers met méér restwaarde (lees; jonger)?
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden
Ben ik het mee eens. Aan oudere spelers geen transfergeld meer uitgeven aub beleidsmakers van Feyenoord!
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ja daar zal Feyenoord echt niet opkomen...
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden
Nou Arnesen houd er van om veel spelers te halen merk ik al... Gelukkig doet hij het op een koopje. Maar is maar de vraag of het echt wat gaat opleveren. Hij heeft nu al zo'n 8 miljoen uitgegeven...
+1/-0

3 maanden geleden
Hoe harder hoe beter. Bij de knieën afzagen.
+1/-0

3 maanden geleden
Hoe gaan we dat allemaal bekostigen eigenlijk?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Misschien heeft Feyenoord ( toch) meer geld te besteden, dan wij denken??
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 maanden geleden
Je hebt geheid gelijk.

Men krijgt ook nog die 5 ton door de transfer van Ake.

Arnesen heeft al zo'n 8 miljoen uitgegeven. Voor iemand zonder centen best al veel geld.

4 miljoen voor Bosenik, 5 ton voor conthe, 2 miljoen voor antonucci, 1,5 miljoen voor diemers.

Maar ze spelen het wel goed zo hier en daar op wat tonnen te beknibbelen bij transfers. Alle beetjes helpen.

Probleem is wel het missen van het inkomen doordat er veel minder bezoekers mogen in het stadion.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat bartje berghuis bestlander bewegenlijke binnenkant bronckhorst corona covid danall diemers geertruida groningen hanegem haps janmaat koeman kokcu kommer kwel linssen malacia nieuwkoop ramesoe teixeira toornstra vitesse wehave wolfsberger