Transparent
Inloggen
Sluiten

'Crysencio Summerville legt contractaanbieding van Feyenoord naast zich neer'

17 augustus 2020 22:10 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Crysencio Summerville legt contractaanbieding van Feyenoord naast zich neer"; image source: Pro Shots

Het lijkt er op dat Crysencio Summerville gaat vertrekken bij Feyenoord. De vleugelaanvaller heeft een contractaanbieding van de club naast zich neergelegd, omdat hij perspectief op speelminuten in het eerste elftal mist. Summerville krijgt steeds meer signalen dat hij komend seizoen vooral in Feyenoord Onder 21 zal moeten spelen. Onder Dick Advocaat zou hij de zesde keuze zijn als vleugelaanvaller.

Summerville heeft nog een contract voor een jaar bij Feyenoord. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor ADO Den Haag, terwijl nu Fortuna Sittard zou hopen op zijn komst. Bovendien staat de aanvaller ook in de concrete belangstelling van meerdere clubs in het buitenland. Een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers werd onlangs al afgewezen.

Meer op VI.nl
Tags

summerville contractaanbieding crysencio ado advocaat fortuna miljoenenbod wanderers wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Tja verkopen zal dan de optie worden 10 miljoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gaan we geen 10 miljoen voor vangen. Gaat voor veel minder de deur uit. Speler die een blitze carrière wil maken en zo snel mogelijk in een Bentley over het asfalt denkt te zoefen.
+3/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Als dit waar blijkt te zijn...

Beetje ondankbaar ventje dan... Eerst nog dat gedoe met zijn broer die die prima gozer knoester in elkaar sloeg... En nu kiest hij toch gewoon voor zichzelf...

Zo zie je maar... Voortaan als er zich zoiets voor doet bij Feyenoord als wangedrag waar geweld bij komt kijken... Die gozer weg sturen bij feyenoord. Aan jongens met zo'n instelling heb je toch niks. En juist de andere die slachtoffer was steunen.

Ik ergerde me er altijd al aan dat we Knoester om die reden verloren en niet meer bij Feyenoord wou blijven...


Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat arnesen hem een mindere aanbieding deed omdat hij pas Cothe heeft binnen gehaald waar hij meer vertrouwen in heeft.

Wil hij niet verlengen meteen verkopen! Zo'n geweldenaar is het nu ook weer niet...
+4/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens FON1 als de speler zelf niet wil en last heeft van zelfoverschatting zo snel en duur mogelijk verkopen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
En vorige week was het op een haar na rond!!! Hij is geen Messi!! 2 goals bij ADO en als hij wekenlang de beste is in 0 21 wordt hij overgeheveld en gaat Narsingh naar de tribune
+1/-0

3 jaar geleden
Een bod van 10 miljoen? Wolverhampton? Wahahaha nee joh heb je gezien wat voor jongens daar in de voorhoede lopen? Die rechtsbuiten zou niet misstaan als uitsmijter bij 'n mega disco, of heet dat niet meer zo? hahaha. Als we er 2,5 milj voor krijgen mogen we blij, heeeel blij zijn. Misschien Azarkan er bij doen in de kadoverpakking? ;-) Beide gassies zijn onruststokers, jammer
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het zijn nu eenmaal straatschoffies, geen probleem de beste voetballers (Maradona) waren schoffies als ze maar presteren.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb zeker geen problemen met straatschoffies alleen zijn Summerville en Azarkan bij lange na niet van het niveau Maradonna ;-) Wat vindt je van dit voorstel en er van uitgaande dat er stiekum ergens nog geld ligt .... Kongolo en Wesley Hoedt ophalen uit Engeland (huur?) en DeGuzman transfervrij bij Frankfurt ....?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zeker dat zijn namen die passen bij Advocaat internationals, maar budget is beperkt.
+1/-0

3 jaar geleden
Vi dus eerst maar zien of het wel klopt .
Verder geen ramp als hij idd weg wil
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Vang je toch mooi bedrag hij moet zelf de keuze maken netals Chong en vele anderen.
+1/-0

3 jaar geleden
Deze speler kent de fatsoensnormen niet. Maar wat valt hem kwalijk te nemen als de bondscoach ook op de rijdende trein stapt?
+1/-0

3 jaar geleden
De vraag is waarom ze überhaupt hem een contract willen geven. Het is een aardig spits voor Fortuna..een licht gewicht.
+1/-0

3 jaar geleden
Onbetrouwbaar, zal je nooit van op aan kunnen, zeker geen clubspeler maar eentje die alleen voor het grote geld denkt te kunnen gaan. Blij dat hij weggaat. Heeft al een Ferrari besteld denk ik.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment