Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Feyenoord bevestigt komst van Francesco Antonucci

13 augustus 2020 20:43 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Feyenoord bevestigt komst van Francesco Antonucci; image source: Pro Shots

Volgens de Belgische journalist Christophe Franken betaalt Feyenoord 2,2 miljoen euro voor de komst van Franco Antonucci. De middenvelder staat nog onder contract bij AS Monaco, maar de transfer zou inmiddels al zijn afgerond. Antonucci werd donderdag al gespot in De Kuip. Het Algemeen Dagblad meldde eerder deze week dat Feyenoord de hulp van FC Volendam wilde om de komst van de jeugdinternational mogelijk te maken. Indien FC Volendam het eerste gedeelte van de transfersom zou betalen, zouden zij komend seizoen opnieuw Antonucci op huurbasis kunnen verwelkomen.

Update 20:43: Feyenoord heeft via de officiële kanalen de komst van Francesco Antonucci bevestigd. De middenvelder heeft een contract voor vier seizoenen getekend met een optie voor nog een jaar. Komend seizoen zal hij op huurbasis uitkomen voor FC Volendam, de ploeg waar hij afgelopen seizoen ook al voor speelde.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

antonucci francesco volendam christophe franco franken gespot kuip monaco

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ok wel slim gehandeld om volendam iets te laten betalen. Hoeveel zou dat zijn?

Ik ken deze speler niet... Maar speelt voor volendam en voor zijn as monaco periode speelde hij in de jeugd van 020... Is iemand hem toen mss opgevallen toen hij mss tegen jeugd teams speelde van Feyenoord?

Maar we moeten maar gaan bijhouden of al die buitenlandse jeugd aankopen van arnesen inderdaad hun vruchten gaan afwerpen. Conthe, Bozenik en nu Francesco Antonucci. Samen al goed voor zo ongeveer 8 miljoen is toch al een flink bedrag... En rekenen we de 1,5 miljoen voor diemers nog niet eens mee...

Kijken of deze td wel geld oplevert als we naar zijn transfers kijken... Maar heb er een hard hoofd in...

Dit soort constructies met volendam vind ik trouwens meer dan prima nu jong feyenoord niet in de eredivisie speelt. Kan deze constructie ook met van der ven en van hecke aub?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Jij hebt altijd ergens een hard hoofd in. Zelden totnNooit enig positivisme te vinden. Niks veranderd op dit forum dus. Reden dat ik er veel van weg blijf.
+2/-0

 
3 jaar geleden
rocutus, komt dan met jou mening en visie?

Als jij vind dat feyenoord nummer1 overal een hard hoofd inziet, (ik vind dit niet hoor),
kom dan met jou inbreng, het is op dit forum nu eenmaal zo dat er verschillende mensen zijn Iedereen schrijft zijn mening op zijn manier met zijn eigen visie en gedachte.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je klinkt erg als fon1:) En nee ik ga geen grote hoeveelheden tijd meer aan dit forum verspillen. Ik heb veel vertrouwen in Arnesen en Dickie. Linksback en minstens 1 centrale verdediger erbij en Feyenoord staat er goed voor zeker gezien de financien. Gewoon top gedaan! Nog meer spelers graag, maar nogmaals onder deze omstandigheden doet Arnesen prima werk. En ik ga nu weer lekker van de zon genieten ipv teveel tijd op dit forum.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Onder het beleid van td van geel ging ook niet veel goed dus was er weinig positiefs te melden...

En waarom zou je de positieve zaken benoemen? Dat gaat namelijk goed. Je kan beter benoemen wat er niet goed gaat... En dar alternatieven voor bieden. Zodat er mss lampjes bij mensen gaan branden hoe het ook anders kan.

Wie zijn trouwens je rechts back opties voor feyenoord 1 rocutus? Nieuwkoop komt in mijn ogen te kort en Geertruida is nog niet goed genoeg...

Arnesen heeft, al hebben we geld gebrek... Nu wel al bijna 10 miljoen uitgegeven heh...

Dus zo weinig geld had Feyenoord ook weer niet...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Onder het beleid van td van geel hebben we anders wel twee keer de beker en een keer het kampioenschap gewonnen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Feyenoord behaalde die prijzen ondanks van geel niet dankzij...

Je kan nog steeds prijzen halen al gaat er een hoop fout. Want het niveau in nl is aller belabberdst als er dus een keer wat troubles zijn bij 020 of psv ja dan pas maken we een kans.

Ben je vergeten hoe dat championsleague jaar daarna verliep en we weer opnieuw konden beginnen? Want al het geld was slecht geïnvesteerd toen we onze beste spelers verkochten...

toen we eindelijk champions league haalde lagen de begrotingen feyenoord en 020 heel dicht bij elkaar... Maar door domme beleidskeuzes zijn we nu mijlen ver achter geraakt...

En ga maar na we werden kampioen en haalde de beker door de terug komst van Kuyt en van Persie. Die brachten extra kwaliteit en hadden een aanzuigende werking op andere goeie spelers die bij ons kwamen voetballen zoals Elia en berghuis.

Die kwaliteitsinjectie was er anders nooit onder van geel gekomen omdat dat de koning was van de nivellering van feyenoord 1.

Feyenoord haalt in de nederlandse markt gewoon als 2de club het aantal financiele middelen op zelfs in de oude kuip. Dan is dus 1 kampioenschap eigenlijk al niet voldoende...

Altijd kijken hoe die kampioenschappen en beker succes in zijn geheel tot stand zijn gekomen... Nooit blind af gaan en het toeschrijven aan iets of iemand zonder onderbouwing.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Bedankt voor je support bestlander ;) Ik lijk soms voor mensen ook best een zuurpruim omdat ik kritisch ben en vooral de zaken benoem die ik niet goed vind gaan.

En voorheen was dat nog veel erger omdat er in mijn ogen niet veel goed ging. En uiteindelijk bleek dit helaas ook vaak te kloppen... Alleen dat vergeet men hier vaak...

Nu gaat er meer goed.

De positieve zaken van het huidige beleid zijn:
Dat feyenoord nu een jong feyenoord in de voetbalpiramide heeft.
Er geen gekke miljoenen aankopen meer worden gedaan (mss omdat er ook geen geld is).
We eindelijk wel proberen onze beste spelers (je kan twisten over wie dat zijn) proberen te behouden in plaats van ze te verkopen voor marginale bedragen.
Er visie is namelijk het liefst een basis speler met ervaring met een goeie jeugd reserve op een positie in het elftal er achter.
Men meer aandacht heeft voor de goeie doorstroom bij de jeugd naar het eerste.
En de selectie vroeg in het jaar al behoorlijk af is.
De scouting lijkt veel beter op orde en er word naar geluisterd.
En men gaat door met het goeie beleid dat je transfervrije spelers haalt (zoals linssen) om posities die zwak zijn bezet te verbeteren bij Feyenoord 1.

Vele winst punten dus. Wat die zaken betreft doet Arnesen het prima. Mss vergeet ik er zelfs nog een paar.

Ik mis dat men een oud feyenoord topper terug haalt die hier zijn cariere mss wil afsluiten want dat beleidsaspect legde feyenoord niet bepaald windeieren met Kuyt en van persie wat bekers en een titel opleverde.

Maar ik vraag me wel hier hardop af of bepaalde zaken die men nu uit voert echt werken...

Ik ben voor jeugd ontwikkeling.

Maar als je eerste elftal kwaliteit ontbeerd op posities dan ben ik dus voor om die transfervrije (oudere) spelers die minimaal hebben bewezen eredivisie subtop niveau aan te kunnen te halen en korte contracten te geven en die gaten in je selectie op te vullen. Want die zijn helaas nog altijd beter dan onze jeugd. In het eerste moet je gewoon presteren.

Verder vind ik de td functie niet goed voor een club met een goeie jeugd opleiding en slecht voor je continuiteit en teveel macht voor 1 persoon binnen de organisatie. Je hebt maar zelden iemand die alle facetten van het vak goed beheerst.

Deel de functie op in een team manager, hoofd spelers beleid en een professioneel onderhandelaar. Veel meer duidelijkheid wie voor wat verantwoordelijk is een professional voor ieder belangrijk facet van die baan.

Verder gaat het nu best ok.

Al moet je vinger aan de pols houden of de aankopen van Arnesen die juist weer graag buitenlandse jeugd koopt... En vraag me zeer af of die beter zijn dan de nederlandse top talenten... Echt gaan renderen en Feyenoord geld opleveren... Arnesen gaf nu 4,5 miljoen uit aan bozenik, en gok zo 1,5 miljoen voor conthe, mss min die eerste bedtaling van volendam zo 2 miljoen voor Francesco Antonucci en 1,5 miljoen voor diemers. Samen dus al een behoorlijk bedrag...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Wat velen tegen je hebben is dat je in elke topic met dezelfde waslijst mogelijke aanwinsten komt aan zetten. Die lijst weten we inmiddels wel.
+3/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Mooi zo!

Als ze mijn waslijst aan spelers ook op het maasgebouw weten ben ik tevreden ;)
+1/-1

 
3 jaar geleden
Vuist en rocutus helemaal eens met jullie .
Ik ga daar verder niks van zeggen want dan heb ik weer een kaart .
Want zo werkt het hier daarom was ik ook 2 jaar weg .
En daarom snap ik rocutus helemaal.
Een site als dit was om lekker gezellig over feyenoord te praten net als in de kantine .
Maare die tijd ligt achter ons.
Sinds sommige mensen hun intreden gedaan hebben op deze site ,is het plezier weg .
Die mensen worden niet aangepakt ,en als je iets terug zegt ,mailen ze gelijk deze site
+1/-0

 
3 jaar geleden
Idd ieder zijn mening maar sommige meningen weten nu we wel.
Verder moet je op een ogenblik ook ophouden en niet gaan zeggen dat je het allemaal beter ziet dan de clubs,td's, en alle mensen hier.
Een forum is vooral om lekker te ouwehoeren over feyenoord.
Wij weten niet de ins en outs dus een mening blijft een mening.
En niet zoals sommige hier denken dat hun mening altijd de waarheid is .
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
De waarheid komt met de tijd vanzelf uit.

Als je en beetje goed op let en analyseert wat er gebeurt kun je aan de hand van informatie over Feyenoord wel degelijk zien wat er speelt. En dus ook wat er mis gaat en beter kan. Helaas hebben vele hier duidelijk die gave niet waardoor ik vaak met die mensen in conflict kom.

Wat beter kon gaf ik hier aan en droeg oplossingen aan.

Je moet juist onthouden wat iedereen zegt. Als je hier met een wel overwogen kritisch statement komt. Kom je vaak mensen tegen die het niet met je eens zijn en een duidelijke mening verkondigd die tegenovergesteld is. Dan moet je dus juist bijhouden wie er gelijk bleek te hebben in hind site... Zodat je kan bijhouden wie er hier zomaar wat roept of echt verstand van zaken heeft. Veelal (en dat kan je gewoon terug zoeken over beter niet kunnen halen van bepaalde spelers, foute bestuurlijke keuzes en het matig functioneren van van geel zelfs waar spelers goed renderen en dat je een jong feyenoord in de voetbal piramide moest hebben en welke spelers op welke posities het beste zou presteren in je team etc. etc. etc. had ik gewoon gelijk). De personen die het toen op het vijandige af niet met me eens waren tja... Die kunnen ook bij zich zelf te raden gaan warom ze er zo naast zaten... En of ze mss beter naar anderen met duidelijk wel verstand van zaken moeten luisteren... En beter stil kunnen blijven dan denken dat ze steeds gelijk hebben... Trekt men daar geen lering uit tja...

Je moet geen blind vertrouwen hebben in de feyenoord organisatie en de mensen die er werken... Het zijn maar mensen die er werken. De organisatie structuren zijn ook door mensen gemaakt. En mensen maken fouten! Feyenoord is zelfs een ondemocratische gesloten organisatie met geen enkel zelf reinigend vermogen waar men veelvuldig elkaar de hand boven het hoofd houd bij wanbeleid.

Heden ten dagen is er in de organisatie al veel verbeterd en veranderd en zelfs veranderd naar hoe ik toen bepleitte dat het beter kon.

Prima ontwikkelingen dus! Maar er blijven zaken die naar mijn mening nog beter kunnen. En die zaken zal ik hier blijven benoemen in het belang van feyenoord.
+1/-0

3 jaar geleden
Ben benieuwd hoe dit technische beleid gaat uitpakken. Hopelijk dat dit een 1-2tje met Jonk is. Die heeft er kijk op.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
De 5 europese wedstrijden hebben iets meer dan 10 milj opgeleverd ... Feyenoord heeft ook nog 'n eigen vermogen van ca 25 milj. En denk dat er altijd wel sponsors te vinden zullen zijn die 'n paar miljoen willen voor financieren omdat je de groepsfase vd EL al hebt bereikt. Al met al denk ik dat Arnesen zo'n 15-20 miljoen in de knip heeft.
On topic: kijk ff deze vid https://www.youtube.com/watch?v=tljeg41iIvMlink Hij scoort 3x tegen Ajakkes in 2 wedstrijden ... dat kan nooit 'n miskoop zijn lol. Als hij minimaal tot 30+ wedstrijden komt onder Jonk dan ben ik ervan overtuigd dat hij volgend seizoen er meteen staat. Mss wel voor Kockcu die dan voor 'n mega bedrag alsnog vertrekt :-) Het begint op echt beleid te lijken bij onze club.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Bedankt voor het linkje met de video :) Maar het beste van hopen dan... Dat we eens een td hebben die de goeie buitenlandse jongens binnen haalt tegen goeie prijsjes.

Maar goed jullie kennen mijn mening ik denk dat je gemiddeld meer rendement haalt als je voor top nederlandse jeugd gaat die dan ook binding houden met je club.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Onze beste jeugd wordt weggeplukt door vermogende clubs. Volledig vertrouwen op je eigen jeugd is niet voldoende. Er moet kapitaal op het veld staan. GKL heeft dat goed gezien toen hij de baas was. Zoals Rob Baan zijn vak verstond, lijken we met Arnesen weer een vakman binnen te hebben waar we veel plezier aan gaan beleven.
+3/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Je hoeft ook niet volledig te vertrouwen op eigen jeugd... je plukt gewoon de beste nederlandse talenten bij andere clubs weg.

Trouwens naar nu blijkt (zoals ik altijd al zei) dat veel van onze beste jeugd gewoon weg ging omdat ze even veel verdiende als alle andere jeugd spelers en dat was niet veel... Geen wonder dat ze weggingen... De opleiding was nog drama ook en geen jong Feyenoord in de voetbalpiramide. Als je jari schuurman hoorde hoe jong feyenoord er toen voor stond... Was het gewoon een aanfluitingen een schande hoe we omsprongen met onze talenten... Als je de jeugd dus beloond naar niveau en behaalde doelstellingen ook individueel. En die opleiding weer goed in kleed met ene goed ontwikkelingsplan per speler. dan blijven de toptalenten ook vanzelf weer.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Elke jeugdspeler die de kans krijgt om in het buitenland aan de slag te gaan is binnen afzienbare tijd pleithuize.Ondanks de crisis is het voor deze aankomende ''sterren'' nog immer interessant om daar te gaan banken en te gaan trainen met betere voetballers,want oh,wat leren we daar veel van....Ben niet roomser dan de Paus,met een vervijfvoudiging of meer van mijn salaris kus ik ook elk shirt,danwel logo van een werkgever.Clubliefde is al lang historie,enkel voor de ware supporter....
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Hoe kan het dan dat AZ, PSV en 020 hun grootste talenten wel binnenboord weten te houden in hun jeugdopleiding?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat lukt deze clubs namelijk ook niet FON1 ! Met name PSV en AZ hebben met dezelfde leegloop te maken. De KNVB zou deze kinderhandel aan banden moeten leggen door bijv de drempel te verhogen van de opleidingsvergoeding. Laat die Top 5 competities maar minimaal € 2,5 milj betalen ;-) Ik ben echter bang dat dit via de UEFA geregeld moet worden en tja .... de KNVB he die staan er niet echt om bekend 'n visie te hebben laat staan 'n beleid ...
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Welke toppers liepen daar dan weg bij psv en az de laatste jaren?

Bij psv was het een probleem omdat de jeugd er vond dat ze geen kansen kregen. Welke voorbeelden zij er bij az?

En waarom lukt het 020 dan wel ze te behouden?

Het gebeurde vooral bij Feyenoord waar helemaal niemand meer bleef door ons domme beleid.

Maar ben het met je eens dat er meer aan gedaan moet worden om dat te voorkomen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vrousay van AZ nu Dortmund, Lont is van AZ naar Feyenoord gekomen om maar iets te noemen. Ik volg de jeugd van andere clubs niet echt. En in 020 betalen ze nu eenmaal veel meer voor talenten ...
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Bedankt voor de info. Dat feyenoord een talentje over pikt van AZ vind ik dan wel weer goed :P

Maar ging natuurlijk over speler die weg gingen naar een buitenlandse club. Dan is dat dus enkel vrousay...

Zal ik de lijst opzoeken van spelers die allemaal weg zijn gegaan in de Feyenoord opleiding? Dan ben ik nog wel even bezig ;)

dan zie je gewoon wat er iets goed fout zit bij ons. Als je top talenten weg gaan kan je de opleiding net zo goed opdoeken...

Gewoon je echte toppers meer belonen naar prestaties behaalde doelstellingen en niveau ten opzichte van leeftijdsgenootjes dan los je al ene hoop op.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.184 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave