Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edgar Miguel Ié opnieuw op huurbasis naar Feyenoord'

13 augustus 2020 20:07 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Edgar Miguel Ié opnieuw op huurbasis naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

Feyenoord lijkt komend seizoen weer te kunnen beschikken over Edgar Miguel Ié. Dat weet het betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt te melden. Ié werd afgelopen seizoen al gehuurd van het Turkse Trabzonspor en lijkt opnieuw een seizoen op huurbasis richting De Kuip te komen. Alleen nog enkele formaliteiten dienen afgerond te worden. Ié kwam vorig seizoen tot 19 officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Vanwege een hamstringblessure was hij ruim twee maanden uit de roulatie.
Tags

formaliteiten kuip trabzonspor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden
lol als dit klopt is Advocaat wel erg conservatief ;) mss de leeftijd heh dan hou je van routine en was vroeger alles beter.

Je weet met ie wel wat je in huis haalt... Maar daarentegen JE WEET WAT JE IN HUIS HAALT :P

Wat onrust en een handballer maar wel multi inzetbaar als centrale verdediger of rechts back en daar hebben we nog een probleem...

Is er echt niks beters transfervrij te halen of te huren?
+1/-0

 
2 jaar geleden
De meeste namen die jij de afgelopen tijd heb benoemd in je postings,ben echter de tel kwijtgeraakt helaas,zijn nu ook niet bepaald een kwaliteitsinjectie.Ervaren zijn ze vaak allen,met name in mislukte transfers en verder niks toevoegend,behoudens een riant salaris dat die spelers opeisen.Realiseer je ten vele malen,dat het met een zowat lege portefeuille lastig shoppen is...Het schijnt ook dat Ronaldo vrijkomt,met een slordig jaarsalaris van 31.000.000 een optie?Ik doe het voor de helft,echt waar!
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt er zijn weinig opties op de centrale verdedigingspositie beschikbaar. Mbuyamba schijnt nog altijd niet rond te zijn met chelsea dus daar naar informeren voor de stand van zaken kan geen kwaad.

Als we die Francesco Antonucci kunnen betalen waarom van hecke dan niet?

van der hoorn is nog transfervrij en letschert ook. Maar vind die allebei muah. Al zouden ze ook in het systeem van Advocaat renderen.

Verder kom je bij transfervrije spelers die de capaciteiten zouden moeten hebben om daar ook te kunnen spelen al is het niet hun positie met mitchell Donald en Ebecilio. Die ik zo wie zo een kans zou geven omdat ze bijna geen salaris gaan kosten en je een adequate vervanger voor fer mist als daar wat mee gebeurt.

Huren kan je mss nog Fosu-Mensah als Man-U geen beroep op hem doet dit seizoen.


Maar goed ik volg enkel de nederlanders...

Een TD van Feyenoord heeft een heel scoutings netwerk tot zijn beschikking voor heel europa. Kunnen die echt niks beters vinden?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Francesco Antonucci kunnen we ook niet betalen. Daarom gaat hij eerst een jaartje naar Volendam.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Handballer??? ... Ach hij is mss 1 of 2 keer ongelukkig geweest. Kijk je de wedstrijd tegen ADO terug, waar hij in de 5m box hands maakte net zoals Tapia, dan moet je vooral letten op de rol van Vermeer. Daar zie je namelijk Vermeer's beperking als lijnkeeper. Dat soort ballen zo dicht voor je in de box moeten altijd voor de keeper zijn. Bijloo is wat dit betreft veel beter en mss ook moediger. IE kan op links als CV of back spelen en misschien wel als stand-in voor Fer. Is hij niet transfervrij na dit seizoen? Het is wel heel belangrijk om 15-18 basisspelers te hebben of de potentie hebben. Immers komend seizoen mag er 5x gewisseld worden en die breedte op de bank zal het resultaat in de diverse competities bepalen. Als iedereen terug is van blessures heeft Feyenoord er denk ik zo'n 15 die eredivisie waardig zijn, dus dat kan nog verbeteren. Wie weet wat er nog komt? Tot nu toe is alles wat Arnesen doet logisch, zeker gezien het vrij te besteden budget dat hij heeft. Maar de echte klapper van Arnesen zou het binnen hengelen van Wim Jonk zijn als opvolger voor Advocaat ;-)
+2/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 26.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane afstanden arne arnesen being bosz castore conte dirkteur duitsland geertruida gerbrands gimenez has jong kasanwirjo kit knvb koeman kruzen lazio levy marketing middenveldert slot sparta trauner vakkiek wieffer willykment