Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dick Advocaat verbaasd over transferbeleid Feyenoord'

10 augustus 2020 22:02 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Dick Advocaat verbaasd over transferbeleid Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is Dick Advocaat verbaasd over het transferbeleid van Feyenoord. De trainer was niet op de hoogte van het aantrekken van Francesco Antonucci, die woensdag medisch gekeurd zal worden. Terwijl Advocaat moet bedelen voor versterkingen voor zijn verdediging ziet hij dat Feyenoord Onder-21 al meerdere versterkingen heeft gekregen. Volgens VI duidt heet er op dat technisch directeur Frank Arnesen al voorsorteert op volgend seizoen als een nieuwe technische staf aan de slag moet gaan met de talenten van Feyenoord Onder-21.

Meer op VI.nl
Tags

advocaat transferbeleid antonucci arnesen bedelen duidt francesco voorsorteert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Vreemde berichten en inderdaad onduidelijk beleid. Lijkt wel alsof er meerdere sporen en verschillende fracties zijn. Versnippering van de mogelijkheden. Zonde & dom.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vooral VI geloven. Gisteren zei Koevermans nog dat Dick en Arnesen D A G E L I J K S overleg hebben
+1/-0

3 jaar geleden
Het is hier ook nooit goed he ....?!!! Hebben we eindelijk 'n TD die serieus werk maakt van ons U21 is het weer niet goed .... Dus dat Advocaat niet als eerste wordt geïnformeerd is niet raar, het gaat immers niet om zijn elftal. Verder vind ik dit wel 'n goede aankoop voor de toekomst .... En als er volgend jaar 'n nieuwe staf komt, bij het 1ste of U21?, dan zou ik gelijk Wim Jonk ophalen. Want hij lijkt mij 1 van de weinige coaches die iets kan maken van het perse willen spelen met de punt naar achteren ...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hé pik volgens...VI ( - Krabbendam) nou dan weet je het wel
+2/-0

3 jaar geleden
Volgens VI......toen ben ik gestopt met lezen ( Arnesen en Advocaat doen alles samen)
+3/-0

 
3 jaar geleden
Hahaha ow shit ben ik er toch ingetuind hahaha Duidelijk. Los daarvan zou het wel 'n goede zaak zijn toch?
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Je kent Arnesen... Die is altijd met jeugd bezig...

Dus totaal tegenovergestelde van wat van geel deed. Die richtte zich weer teveel op... tja op wat eigenlijk... vooral aan het pluche kleven en salaris incasseren...

Arnesen koopt jeugd.

Ik vind het een risico volle manier van werken als je veel geld uit geeft aan jeugd... Transfervrij spelers halen vind ik prima. Ik ben verder geen fan van de td functie... teveel macht bij 1 persoon die vaak maar een gedeelte van de baan goed uit voert. Deel de functie op in een team manager een professioneel onderhandelaar en een hoofd spelers beleid.

Uit de jaarcijfers van Feyenord is gebleken dat men maar 2 miljoen winst maakte over het transferbeleid in 10 jaar... Daar zijn de eigen jeugd verkopen bij inbegrepen. Dat wil zeggen dat alle aankopen van feyenoord gemiddeld weggegooid geld blijken te zijn.

Hou op met vreemde aankopen voor en het eerste en jeugd elftallen.

Koop enkel getalenteerde Nederlandse jeugd goedkoop in zodat die nog een band krijgen met feyenoord. En leid die op. Buitenlandse jeugd die word gehaald kom maar zelden uiteindelijk uit in de basis voor feyenoord 1. En echte top talenten komen niet naar Feyenoord. De nederlandse talenten zijn dan niet minder... Koop verder enkel echte versterkingen voor de basis 11. De rest van de zwakke plekken in feyenoord 1 die vul je op met huur of transfervrije spelers.

Wat mij betreft moet er wel naar het eerste worden gekeken... Daar zijn teveel zwakke plekken. Er moet eerder afscheid worden genomen van spelers die stagneren op een bepaald niveau of niet blijken te groeien of te vaak geblesseerd zijn.

@F-N-W-A
Jonk vind ik ook een goeie. Als coach maar vooral voor jeugd ontwikkeling. Inderdaad als je de kans hebt direct aan je staf toevoegen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
FON1 Jonk is gezien onze speel/huisstijl de meest logische keuze. Wat hij met die onbekende talenten in 1 seizoen heeft bereikt is gerust indrukwekkend te noemen.jammer dat je vGeel zo negatief blijft neer zetten. Hij begon met 'n schuld van ruim 40 miljoen he! Ik weet ook niet waar jij die 2 miljoen over de laatste 10 jaar vandaan haalt? Daarvan was vGeel alleen de laatste 5 jaar in dienst he .... vGeel had simpelweg geen geld voor U21 want het eerste lag toen hij kwam ook volledig op z'n gat. Ben je die 10e plaatst onder Been/Beenhakker zeker al vergeten? Die 2 hebben meer dan 10 miljoen verprutst he. Het enige wat je vGeel mss kan verwijten is dat hij toentertijd geen deal met de KNVB heeft gesloten om op 'n later tijdstip alsnog gebruik te maken van de Eerste Divisie.
+3/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Beste F-N-W-A
wat jonk betreft volkomen eens.

Wat van geel betreft kan je niet vaak genoeg benoemen wat er onder zijn bewind allemaal fout ging (en dat is heeeel wat). Want het is van groot belang dat Feyenoord leert van fouten uit het verleden.

Die 40 miljoen schuld waar je het over had is grotendeels dus betaald door de vrienden van Feyenoord. Gudde heeft op de uitgaven gelet en gesneden in de organisatie.
Wat droeg van geel bij? Leg mij dat maar uit a.u.b.

Hier ter info een item waar 2 onderzoeksjournalisten voor Voetbal international de jaarverslagen hebben door gepluist van de inkomsten bij 020, psv en Feyenoord.

https://www.youtube.com/watch?v=A2AGTJIStEc&list=PLeautrgjrDOzj0aU-3Y-o8EegLBKfvttB&index=7link
(info over transfers feyenoord op 15:00)

Dus met ruim 5 jaar is van Geel voor de helft van die tijd verantwoordelijk voor dat wanbeleid.

Hoe kan je dat verhaal geloven dat feyenoord geen geld had voor de onder 21??? Het is maar net waar je je prioriteiten liggen. Hij kon wel mathijssen (zijn vriend nu ook weer bij willem II) voor 1 miljoen per jaar vastleggen toen er 0 geld was...

Door zijn beleidsfout investeerde feyenoord niet in de jeugd maar werd het geinvesteerd in een scala aan miskopen. De jeugd werd trouwens totaal verwaarloosd net als de scouting. Dat top talenten als zirkzee en chong weg gingen is van Geel zijn schuld geweest.. Omdat hij weigerde hen beter te belonen.

Je moet niet de ene wan presterende td met de andere wanpresterende vergelijken. Been en been hakker konden er er ook geen pepernoot van inderdaad net als van geel. Waarom denk je dat ik hier aan geef dat de hele functie van td wil ontmantelen? De hele td functie is funest voor je club als je een club bent met een goeie jeugd opleiding...

Je kan van geel dus veeeel en veel meer verwijten. Niet alleen dat we geen jong feyenoord in de eerste divisie hebben... Maar hij is ook verantwoordelijk voor dat de scouting totaal is afgebroken, de jeugd opleiding heeft afgebrand, top talenten heeft weggejaagd en slechte middelmaat heeft aangekocht voor miljoenen en je toppers voor fooitjes verkocht, en zijn selectie bijna nooit op tijd af had waardoor feyenoord zich bijna nooit plaatste voor een europees toernooi op dat wonder doelpunt van manu en toen we kampioen werden na. Dat koste de club ook miljoenen... Ben je al het transfer geld wat hij over de balk smeet vergeten toen we championsleague in gingen... En zo'n beetje alle aankopen mislukte... Amrabat, vejinovic, tapia...

Enige goeie beleid wat van geel bracht was dat hij transfervrije spelers haalde en wat huur spelers op zwakke plekken in je elftal zette en die oud gediende als kuyt en van persie terug haalde.

Maar had je daar een td voor nodig die meer dan een miljoen per jaar verdiende... Een gemiddelde fifa speler of voetbal fan met het bord op schoot kan dit en doet het nog beter ook...

Puur wanbeleid!
+1/-2

 
3 jaar geleden
Fifa is niet de echte transfermarkt .
Dus kom achter je pc / ps vandaan kerel .
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat bedoel je Feyenoord gazza?

Ik pleit er juist voor haast niks te kopen enkel jonge nederlandse talenten en echte basis 11 versterkingen. Verder voor transfervrije spelers en huur spelers gaan. En je eigen jeugd zo goed mogelijk helpen ontwikkelen tot ze het niveau hebben om een basis speler voor feyenoord 1 te kunnen zijn.

Hoe kan je nog achter dat transferbeleid van van geel blijven staan feyenoord gazza? Die heeft gewoon gemiddeld gezien gefaald met het halen van spelers als hij er geld voor betaalde.

Kijk de link van het VI filmpje. Spelers kopen is een verliesgevende bezigheid. Hou daar dus mee op! Het is gewoon gokken met geld! De postcode loterij is dan wel indirect onze grootste sponsor maar dan moeten we nog niet dom mee doen aan geld verkwistende bezigheden waarbij we hopen dat we ooit gouden bergen gaan krijgen. Als we weer een lot in handen hebben (speler halen) en dromen van gouden bergen... In de praktijk is dat dus gemiddeld niet het geval.

transfersommen betalen is gewoon een verslaving van een club zoals een casino of loterij bij gewone mensen.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ga met jouw niet meer in discussie .
Idd zie ik veel dingen anders gelukkig wel .
Je lult je en lult en hebt in je eigen wereld altijd gelijk .
Daar ga ik niet tegen in want dat heeft geen zin .
Ik waarschuw gewoon anderen ,bespaart hun een hoop irritatie.
Jij gelooft vi filmpjes en wil narsingh ,diemers,toornstra uitproberen op de rechtsback positie .
Dat zegt genoeg
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zonde dat je een discussie niet meer aan gaat als je hem niet op inhoud en argumenten kan winnen.

Volgens mij irriteer je je nog altijd. Dus hou je dan aan je eigen advies.

Ik ben ook overtuigd van mijn mening omdat ik er goed over na denk en dat kan onderbouwen. Probeer dat ook eens voor je een mening ventileert.

Het VI filmpje is gebaseerd op de jaar cijfers. Dat zijn gewoon feiten. Als je daar al niet van overtuigd bent ehm... tja dan weet ik wel wie er hier in zijn eigen wereldje leeft waar je niks negatiefs over feyenoord mag zeggen...

Ik wil Narsingh, diemers en toornsta uitproberen als rechts back omdat we daar nu geen adequate oplossing hebben.

Wat vind jij dan de beste 3 rechts backs op dit moment binnen de selectie van Feyenoord?

Het is ene uitgelezen kans om te testen in de voorbereiding of mss een selectie speler die niet in de basis staat te testen op je zwakst bezette positie.
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Tis VI maar he! Deze video is tamelijk suggestief van opzet. Wat het bestuurlijk wanbeleid betreft waarover gesproken word, wordt niet verwezen naar vGeel. Het gaat meer om de keuze hoe de transfergelden worden gebruikt. PSV herinvesteert direct op het veld. Wat deze heren vergeten te vermelden is dat vGeel vanuit de club verplicht werd dat geld te gebruiken voor het grotendeels terug betalen aan de VvF, te investeren in 'n nieuw trainingscomplex [16,5miljoen] en dan ook nog eens geld te steken [tussen 3,5-7 miljoen] in waardeloos plan wat Feyenoord City heet. Dus de ca 40 miljoen die het wanbeleid van vGeel heeft opgeleverd is niet slim belegd. De bestuurlijke wanorde zit veel dieper in deze club. Als je iets breder kijkt dan vGeel dan zie je dat HET grote probleem en obstakel de Stadion NV is! Stadion NV en BVO worden het maar niet eens over de stadion oplossing. Als ik 'n bestuurlijke blunder zou moeten aanwijzen dat kan dat niet anders zijn dan het weigeren van het BAM-plan voor renovatie Kuip. Dit aan alle eisen voldoend plan met 'n cap. van 71.000 had nu al lang klaar en in gebruik kunnen zijn. Dit ketste af op 5 miljoen euro ... BAM 205 miljoen en Feyenoord wilde niet meer dan 200 miljoen .... niet te geloven toch?!! Het echte wanbeleid komt uit de stadion NV dus.

Uit de video bleek ook dat Feyenoord achter blijft in de commerciële activiteiten. Ik ken de stukken van 020 ook en daaruit blijkt dat hun stadion jaarlijks zorgt voor 'n extra bonus van 10-15 miljoen/j. En nu komt het: de Arena heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 100 evenementen in het stadion gehad, het merendeel concerten. Dat is 10/j dus en beweert de stadion NV niet al meer dan 10j dat er geen markt voor is?! Zelfs in Eindhoven doen ze het wat dat betreft beter met bij Guus Meeuwis ... Dus vGeel is maar voor 'n heel klein deel aansprakelijk en heeft ook verkeerde aankopen gedaan maar is zeker geen hoofd aansprakelijke ;-)
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Het is dan wel VI maar de jaarcijfers liegen niet!

Ow ik ben het eens over die andere bestuurlijke blunder over het stadion. Ook een megalomaan project. En dat de stadion n.v. te weinig rendement haalt.

En er dus veel mis gaat bij feyenoord maar je ook moet inzien waar het fout gaat om er van te kunnen leren. En zo wan presterende td's in de toekomst herkend als je td taken dus niet beter verdeeld zoals ik aan gaf.

het hangt allemaal met elkaar samen.

Soort zoekt soort... Dat heb je vaak bij ondemocratische organisaties met slecht zelf reinigend vermogen. De andere bestuurders die wanbeleid voeren houden de andere incapabele bestuurders weer mede in het zadel.

Ik zie je verder geen enkel tegen argument geven over mijn aantijgingen aan het adres van de heer van geel. Mijn aantijgingen aan zijn adres kan je gewoon ook deduceren uit de feiten die nu langzaam aan door komen sijpelen en eerder steeds werden ontkent.

Het is waar dat er veel meer fout zit bij Feyenoord. Laat men de organisatie meer transparant, professioneler en democratisch maken.

Stadion in eigen beheer. Een democratische structuur voor het kiezen van de rvc. En professionele topsport mentaliteit in de bedrijfsstructuur die transparant is voor iedereen en waarbij de taken in de organisatie duidelijk zijn verdeeld bij de werknemers zodat je kan zien wie er wel of niet functioneert. En werken met een duidelijke voetbal visie en goede begeleiding en plannen voor alle spelers en vooral jeugd.

Dan pas kan je de inhaalslag met 020 winnen.

Het is nu gewoon een organisatorische en bestuurlijke puinhoop.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Simpel: vGeel gaf ca. 40 miljoen uit aan transfers en haalde ruim 80 miljoen binnen ... Ook dit zijn feiten jongen! Ik heb je uitgelegd waar die winst naar toe is gegaan en dat is niet het eerste elftal. Blijkbaar ben jij er van overtuigd dat 'n TD de hele club leid wat simpelweg niet zo is. Juist omdat het 'n democratisch georganiseerde club is met vele geledingen die iets te zeggen willen hebben is besturen vrijwel onmogelijk. Er is 1 sterke man nodig die 'n visie neerlegt waarmee je 1-PSV passeert en 2-de achterstand op 020 zo klein mogelijk maakt. Als je niks met je stadion doet is investeren in het eerste de enige optie en hopen op 2e plaatsen waardoor je mss kan plaatsen voor de CL. Als jij 205 miljoen voor 'n compleet verbouwd en uitgebreide cap met 20.000 plaatsen 'n megalomaan project noemt ja dan ach ... ik heb je uitgelegd dat 'n verbouwd stadion met 'n functionerend non-voetbal programma ca. 10-15/j miljoen extra kan opleveren. Stop je dat bijv. in het salaris budget dan kan je mss je vedetten wat langer vasthouden. De extra cap van 20.000 levert ook 7-10 milj/j op. Feitelijk loop je al 3 jaar c.20 miljoen/j mis, snap je??? Dan heb je nog geld over voor versterkingen waardoor je stappen maakt om iig de 2e plaats stevig in handen te nemen. Daarna ga je naar boven kijken. Dat zijn ook cijfers die niet liegen. Bovendien hebben alle 3 de clubs hun eigen boekhoudvorm en die zijn niet met elkaar te vergelijken. Zie mijn uitleg over hoe de 40 miljoen winst van vGeel in de boeken is terecht gekomen.

En die volgende stap is Wim Jonk hahaha ja toch want daar zijn we het wel over eens. Maar ook toptalenten kosten veel geld he. Reken maar op 8-15 miljoen plus je moet er 'n team om heen hebben die die jongen beter maakt, kost ook 'n berg geld.

Je beweert dat er ook 'n gebrek is aan topsport mentaliteit binnen de totale organisatie ... volgens mij heb jij geen flauw idee waarover je praat en ken je Feyenoord helemaal niet nog alle organen die werkzaam zijn binnen onze club. Ik ben het wel met je eens als je zegt dat er teveel van deze organen louter uit eigen belang functioneren. Ik denk dat alleen 'n type als vd Herik deze club kan laten doen opstaan naar de potentie die we hebben als club.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Je denkt te simpel...

Je moet niet kijken naar het totaal van van geel zijn transfers. Dan zit je fout in je redenatie en kijk je met een roze bril naar van geel zijn prestaties. Dit zal ook de denk fout zijn geweest om hem zo lang te handhaven.

Je moet enkel kijken naar de transfers die van Geel heeft gedaan. Spelers die hij zelf heeft binnen gehaald en of de club daar winst aan heeft behaald.

Hoeveel van die 80 miljoen zijn transfers van spelers die feyenoord zelf heeft opgeleid? Heb je daar dan van geel voor nodig? Nee! Totaal niet!

Zet jij dan maar als voorbeeld neer welke transfers van geel deed en hoeveel feyenoord dat heeft opgeleverd. Dan haal je niet eens zijn salaris er uit. Als je dan ook nog bedenkt dat je standaard 1/3 kwijt bent aan kosten bij verkopen spelers tja... Dan heeft hij Feyenoord enkel geld gekost.

Dan zie je wat je werkelijk aan van geel hebt gehad en dat is bar weinig! Met dan ook nog alle beleidsfouten die hij heeft gemaakt qua jeugd opleiding en scouting en geen jong feyenoord in de eerste divisie en zijn trage samenstelling van de selectie ieder jaar heeft hij gewoon slecht gepresteerd!

Als je dat niet ziet... Tja...

Ik weet precies wat een td doet. En zette dit ook gewoon uit een in mijn vorige tekst.

Ik ben blij dat va Geel niet meer kon uitgeven want waar hij het aan uit gaf was gemiddeld gezien als je naar de cijfers kijkt niks geweest!


Lees eens goed... Ik ben het eens over de verbouw van de kuip. Dat nieuwbouw project vind ik megalomaan. Dat is weer een fout van de rest van het bestuur. De democratische opzet om zelf rvc leden te kiezen kan prima. Die kiezen dan weer een goeie leider in de organisatie. En worden daar op afgerekend.

Welnee je kan al eerder talenten op pikken voor 2 miljoen zoals nu van Hecke en van der ven. Als je eenmaal in de eerste divisie staat met jong feyenoord kan je nog makkelijker die spelers binnen halen.

Welnee je hebt geen dictator nodig enkel een organisatie die zelf reinigend vermogen heeft en transparant alle info communiceert. Zodat je iedereen binnen de organisatie kan beoordelen op geleverde prestaties en daar consequenties aan worden verbonden. Top sport mentaliteit is dat je mensen het maximale uit hun kwaliteiten laat halen en verantwoordelijk maakt voor hun duidelijk gemaakte taken en ook handelt als deze niet presteren en beloond als ze boven verwachting goed presteren.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Doe geen moeite fnwa .
Deze gast weet het allemaal beter.
Terwijl hij niks weet van een club leiden zoals feyenoord.
Ik heb een tijd geprobeerd met hem te discuseren maar dat is onbegonnen werk.
Zelfs als het een feit is dat hij ongelijk heeft ,probeert hij het zo te draaien dat hij dat allang wist etcetc.
Spaar je energie fnwa .
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
We zien de zaken gewoon verschillend feyenoordgazza en dat mag. Zoveel mensen zoveel meningen.

Ik vind echter dat je veelal de verkeerde conclusies trekt doordat je met een te positieve bril naar feyenoord kijkt. Teveel fan bent dus niet een goed objectief oordeel kan vormen over Feyenoord.

Weet je nog toen je zo positief was over van geel... uiteindelijk komt er toch uit dat hij niet alles zo goed deed als je dacht. Aankopen vielen tegen en veelal heb ik je vooraf met argumenten toen aangegeven dat het mis zou lopen en waarom en dat komt veelal uit.

Zelfs toen ik aan gaf dat st. juste de beste optie op rechts back was in de selectie van een paar seizoenen terug verguisde je dat omdat we diks en nieuwkoop er hadden spelen maar st. juste bleek uiteindelijk inderdaad de beste optie.

Het heeft niks met draaien te maken het is dat je de feiten op de juiste manier interpreteert. Dan pas kan je de juiste conclusies trekken. Ik probeer jou juist te overtuigen dat je vaak niet de juiste conclusies trekt over het gevoerde beleid. En je te positief alles wat met feyenoord te maken heeft zonder goed argumenten verdedigd. Maar dat feit blijk je helaas niet in te willen zien.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Kijk dat is ook een van je problemen.
Jij neemt aan dat iemand iets vindt ,zonder dat die persoon het gezegd heeft .
Ik heb hier niks over v geel gezegd nu byv !.
Toen was ik idd positief maar dat was een jaar of 2 geleden .
Misschien is mij mening veranderd ,misschien niet.
Maar jij bepaald nu al gelijk van niet.
Verder knap dat je nu nog weet wat ik 2 jaar geleden zei en er nu verdaaid erbij haal.
Is ook de reden waarom ik mensen waarschuw .
Je blijft doorlullen totdat je voor je zelf gelijk hebt .
Heel veel lappen tekst en zoveel onzin .
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja 2 jaar geleden bedoelde ik ook. Waar lees je dat ik het over nu heb? Dat bedoel ik dus... Je leest maar wat je wil lezen... Ga je daar nog je excuses over maken toen je het 2 jaar geleden verkeerd zag over van Geel? Want toen kaartte ik deze zaken ook al aan... Weet je nog... Maar heb je exact zo gereageerd zoals nu. Alsof jouw mening de enige juiste is en die mening breng je zeer vijandig over... Maar toen bleek je ook geen gelijk te hebben... mss heb je het nu weer verkeerd... Denk daar eens over na.

Ik onthou dat inderdaad wat je roept feyenoordgazza. Aangezien je veelal iets roept waar je geen gelijk in blijkt te hebben. Maar dat weerhoud je niet om maar door te blijven roepen en maar door gaat met het overtuigd zijn van je eigen gelijk. Zelfs als uiteindelijk je mening door de feiten en waarheid zijn ingehaald.

Als je dan ongelijk bleek te hebben gehad ben je dan ook zo groot dat te onderkennen Feyenoordgazza?

Wat is je mening nu bijvoorbeeld over het functioneren van van geel in zijn feyenoord periode? Na alle nieuwe inzichten en feiten die naar buiten zijn gekomen?

Waarschuw mensen maar... Dan lezen ze mijn stukken en zullen ze inzien dat ik wederom gelijk heb en met voortschrijdend inzichten kom over de huidige gang van zaken bij Feyenoord. Ik zou willen dat jij je mijn stukken tekst van 2 jaar geleden beter zou herinneren. Dan zou je namelijk nog weten hoeveel er van waar bleek te zijn... Of zoek mijn teksten op... Dan kan je lezen hoeveel er van is uitgekomen,
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dit is wat ik bedoel .
Je weet ook niet van ophouden .
Als jij het zo goed weet wat doe je hier dan ga een club leiden !?.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Tuurlijk weet ik van geen ophouden.

Want ben het heel vaak niet met je eens. En je standpunten uit het verleden zijn door de tijd te vaak ingehaald en bleken onzin te zijn. Veelal bleek ik gelijk te hebben.

Je moet na kunnen gaan wie er een mening heeft gegeven en wat ze toen zeiden en of dat uiteindelijk waar bleek te zijn. En als je dat onthoud kan je mensen op hun geventileerde mening afrekenen als ze er naast zaten. Hoeveel tijd er ook over heen gaat.

Je kan dan juist bijhouden wie er echt gelijk had als je zaken onthoud.

Je had toen geen gelijk! En je kan je er nu niet eens toe zetten om dat eerlijk te zeggen en het toe te geven. Dat toont voor mij al aan wat voor persoon je bent... Je roept maar wat en je kan niet tegen welke kritiek die jegens Feyenoord word gebezigd.
Jouw mening is de enige juiste en alle andere meningen zijn al per direct fout in jouw ogen.

Nou ik zal je een wijze les geven... Je hebt niet altijd gelijk... Enkel door zelf kritisch te zijn en te streven naar steeds beter te worden in ieder facet van de club zal feyenoord beter worden.

Kritiek is juist goed. Jij denkt dat door club liefde en maar je club te steunen het vanzelf wel goed komt. Dat is echt een totaal verkeerde denkwijze omdat je als fan 0 invloed hebt binnen de club... Enkel door veel meer kritiek te ventileren of als fans in opstand te komen zal er het nodige veranderen.

Ik heb wel andere dingen te doen dan een club leiden. Maar als Feyenoord mijn tips ter harte zou nemen zou het een heeeel stuk beter gaan dan nu.
+1/-0

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Advocaat bespeelt de media gewoon slimme man.
+2/-0

3 jaar geleden
Volgend seizoen is dus nu al een verloren seizoen als ze Kuyt er voor zetten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Kuyt voor de U21?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt me niet Rini Coolen is net aangesteld om het nieuwe team teleiden Arnesen heeft hem niet voor niks weggehaald bij Rosenborg.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Antonucci is 21 jaar. Op die leeftijd behoor je minuten in Feyenoord 1 te maken. Als Advocaat hier niet over geïnformeerd is, trekt er kennelijk ook iemand anders aan de touwtjes. Als dat de groep Kuyt is, zou dat een slechte zaak zijn.

https://www.vi.nl/nieuws/antonucci-naar-feyenoord-maar-dick-advocaat-weet-van-nikslink
+1/-1

 
3 jaar geleden
Nogmaals VI....heeft 0.0 info
+3/-0

3 jaar geleden
Zwaar opruiend stuk van VI. Verdere discussie daarover is energie verspilling.
+2/-0

3 jaar geleden
Zoals heel vaak gebeurd probeert de media onrust te zaaien .
Eerst zijn we goed bezig,en doen we mee ,en nu komt dit weer
Ze weten 0,0 en gooien gewoon wat balletjes in de lucht in de hoop een keer gelijk te hebben .
Als dat een keer is teren ze er jaren op .
Krabby is nog fff wat anders.
De man zit vol rancune omdat iedereen hem uitkotst bij feyenoord.
Hij is al zo vaak geboycot door staf en spelers in het verleden .
Verder wel lachen wat die wannabee td's hier melden.
Het is maar goed dat ze geen enkele functie bij onze mooie club hebben
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik begrijpt zijn reactie wel, als Advocaat met een onderbezetting te maken heeft wat een groot risico met zich meebrengt.
Je speelt om het kampioenschap, voor de beker, en Europees voetbal, je heb altijd te maken met blessures, rode kaarten, al deze zaken gebeuren ieder seizoen weer.
Advocaat wil graag spelers erbij, en Arnesen is druk bezig met spelers voor onder 21, die hij niet kan inzetten voor zijn elftal, dan is zijn reactie toch begrijpelijk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Maar er is 0,0 bewijs/citaat dat dit Advocaat zijn reactie is. Geen enkele objectieve bron behalve duimzuigerij van VI. Dick zit bijna elke dag met Arnesen, denk je voor maar een halve procent dat Dick niet precies weet wat Arnesen aan het doen is en andersom? En dat VI het beter weet?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het kan dat het een verhaal van VI is, dat zal ik niet ontkennen.
Het is wel een reactie die je zou kunnen verwachten.
Wij gaan het horen of niet van Advocaat zelf.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Rocutus helemaal eens .
Maar veel mensen nemen alles uit de media serieus en daarom doen ze dat ook.
Onrust zaaien want feyenoord ging zo lekker in maart en de kern staat nog .
Eerst ons een titelkandidaat noemen,daarna geen geld,nu dit weer.
Straks weer een keer feyenoordcity.
Als je alle berichten leest ,dan is het een weer war wat nooit kan kloppen .
Verder zijn fey 1 en fey 021 idd 2 verschillende ploegen .
Het een sluit het ander ook niet uit .
De transferperiode duurt tot 6 oktober nog en wij zijn nooit bepalend geweest op de transfermarkt dus nu ook niet.
Het is gewoon wachten en dat is nu dus ook zo.
Als mensen zoals sommige hier dat niet snappen,leef je niet in de realiteit .
Wij worden trouwens ook alleen kampioen /doen mee.
Als ajax,psv falen en bij ons alles klopt .
Dat weet iedereen wel ,maar het is oh zo leuk om straks als er weer een gaatje is met feyenoord de grond in te beuken
+1/-0

 
3 jaar geleden
Feyenoord beuken wij niet in de grond anders beuken wij onszelf in de grond. We mogen natuurlijk wel kritisch zijn. Zolang spelers als Narsingh, of nog erger, worden gehaald, lijkt mij daar alle reden toe.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt. Ik mis de kritische noot de laatste maanden, wat ook wel logisch is met al de Corona-perikelen. Wat mij stoort is dat we straks mogelijkerwijs gaan zitten met een aantal spelers die gewoon niets ( meer ) in huis hebben, met talenten in wording, met oudere cracks en dat omringd met spelers die gewoon hun best doen maar aan hun plafond zijn. Is dat genoeg voor een lang seizoen ( met misschien Corona-pauzes ? ) ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik had het over de media en de mensen die zonder na te denken alles geloven .
En kritiek mag idd best maar overdrijven en lulverhalen niet
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nou dat valt er nog weinig te schrijven, je moet soms maar wat schrijven om Feyenoord supporters aan de gang te houden. Er is geen nieuws, en als je dan wat leest klopt het niet zelfs als het door feyenoord.suppoters.nl als nieuws word gebracht. Daarbij komt dat er maar één klein aantal supporters wat schrijven hier.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Krabby is een onruststoker maar wel goed geïnformeerd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Deze man heeft al zoveel boycotten gehad van feyenoord en de spelers en staf .
Wordt gewoon uitgekotst .
Dus welke betrouwbare bron heeft hij dan .
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hahaha Krabby is zelden goed geïnformeerd en fantaseert er op los man. Die denkt dat hij DE voetbal kenner van Feyenoord is en dat is niet zo. Het is 'n rancuneus mannetje nadat hij diverse malen uit de Kuip is gepleurd juist vanwege die fantasie verhalen ...
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Beste supporter, denk je nu werkelijk dat ik niet weet dat Feyenoord kampioen kan worden als alles klopt.
Daar hoef je niet voor geleerd te hebben dan alleen maar terug te kijken naar de afgelopen 50 jaar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Feyenoord mag kampioen worden, 020 moet kampioen worden gaat gewoon tussen deze twee AZ en PSV net niet goed genoeg.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is ook waar, al verlang ik wel eens dat Feyenoord niet ieder jaar met geld problemen zit. En de tijden van vroeger weer gaan herleven.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Bouw of verbouw 'n stadion met 70.000 plaatsen! Zorg dat je 5-10 concertdagen binnen haalt en we zijn aardig op weg ;-))
+1/-0

 
3 jaar geleden
Jij misschien wel ,maar er zijn er zat die dankzij de media.
Echt serieus denken dat wij fff kampioen worden .
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Niet alleen die zaken die jij op noemt bestlander.... Corona is nog een grote factor die wel eens van enorme invloed kan zijn voor uitslagen of stand in competitie. Als je nu al ziet dat er 2 spelers van Feyenoord besmet zijn met corona. En je veelal hoort dat zieke mensen soms maanden nodig hebben om weer hun oude kracht terug te vinden... Tja dan kan een zeer brede selectie wel eens de sleutel kunnen zijn voor een kampioenschap dit seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
De meeste mensen rollen er gewoon doorheen, de golf op het IC bestond voornamelijk oudere mensen met ook nog vaak met een onderliggende ziekte. Als er toch jonge mensen ziek worden en zijn verder gezond is het meest geen langdurende zaak. Oppassen is altijd goed.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
Is dat zo? veel jonge mensen die het virus hebben gehad zeggen juist dat ze nog klachten ondervinden zoals vermoeidheid en verlies van kracht na corona.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ze kunnen best wel moe zijn het heeft ook te maken hoe je lichamelijk ervoor was. Een kennis van mij is ruim 50 getest had corona zit in de verzorging en moest doorwerken en dat kon ze ook, dit is geen verhaal.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ow dat verhaal van je geloof ik best. En mijn complimenten dat je kennis in de zorg zo door werkt voor anderen. Daar neem ik mijn pet diep voor af. Maar is ze net zo fit als voorheen? je kan dan mss nog wel werken? voetbal is topsport? Ben je dus als voetballer nog wel capabel om goed te presteren als je corona hebt gehad? Dat is waar ik mijn bedenkingen bij heb... Bij topsport word er nog meer van je lichaam gevergd... Als je dan niet 100% bent krijg je net zoiets als dat half jaar onder stam met niet fitte spelers zoals fer etc.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja daar heb je misschien wel een punt, in de verzorging is weer wat anders dan topsport.
Maar zou het kunnen zijn dat topsporters gezonder zijn, en daardoor sneller herstellen?.
Sporters houden ze zich aan gezond eten, de conditie is goed gezonde longen.
Toen ik nog marathon loper was voelde ik mezelf zo sterk was nooit moe kon blijven gaan, ik rook en dronk niet en het eten was ook altijd gezond, dat moet toch bij voetballers ook schelen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Daar heb jij weer een punt. Maar van wat ik van de ziekte verneem is dat het beschadigingen aan je longen veroorzaakt. Dus minder zuurstof opname mogelijk is. Zelfs andere organen kunnen beschadigen. Die herstellen hoe fit je ook bent soms gewoon niet meer... Of heel langzaam... Hoe fit je ook bent de beschadigingen blijven...

Is er al ooit een top sporter die corona heeft gehad weer gaan presteren? Mss handig om de top sporters en voetballers die corona hebben gehad wat te monitoren of ze dezelfde capaciteiten hebben als voorheen.
+1/-0

3 jaar geleden
Een stookartikel, Dick wordt nergens geciteerd. Geloof toch niet alles wat er gedrukt wordt.
+2/-0

3 jaar geleden
Beste mensen, als je de recente transferontwikkelingen volg dan geeft dit eigenlijk maar één signaal af, nl. Na jaren wan-transfer-beleid, biedt de dynamiek van meneer Arnesen eindelijk soelaas! Niet eerder werd zoveel met zo weinig binnengehaald én met visie!! Er wordt gediscussieerd, gemopperd, gerekend maar ook gehoopt. Waar ik de voorgaande jaren schouderophalend het nieuwe seizoen inging, is er nu vertrouwen, perspectief, lange termijn visie .. dus ja, het leeft, meer dan voorgaande seizoenen. Noem me maar een realist ipv nostalgische oude man. Ik geloof erin ..
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is waar, het gaat beter dan voorgaande jaren.

De aankoop diemers snap ik alleen niet zo in dit nieuwe beleid...

De visie op de jeugd is prima met het jong Feyenoord wat mee doet in de voetbal piramide. Ik heb ook vertrouwen in rini Coolen.

Maar ik vraag me af of de tactiek van Arnesen om buitenlandse jeugd te kopen... Resultaat gaat brengen... Ik denk niet dat Feyenoord de top jeugd kan halen uit het buitenland. Die gaan naar andere top clubs. Dus vraag me af of die door zullen breken naar Feyenoord 1. En de talenten in het buitenland die dan overblijven zijn naar mijn mening niet minder dan de nederlandse top jeugd die we van ouds her al opleiden bij Feyenoord. Het enige wat je moet doen is spelers als zirkzee en chong proberen te behouden mee laten trainen met het eerste en ze belonen naar progressie en resultaat en niet alle jeugd het zelfde contract geven. En juist nederlandse top jeugd jong naar Feyenoord halen.

De positieve zaken van het huidige beleid zijn:
Dat feyenoord nu een jong feyenoord in de voetbalpiramide heeft.
Er geen gekke aankopen meer worden gedaan (mss omdat er ook geen geld is).
We eindelijk wel proberen onze beste spelers (je kan twisten over wie dat zijn) proberen te behouden in plaats van ze te verkopen voor marginale bedragen.
Er visie is namelijk het liefst een basis speler met ervaring met een goeie jeugd reserve op een positie in het elftal er achter.
Men meer aandacht heeft voor de goeie doorstroom bij de jeugd naar het eerste.
En de selectie vroeg in het jaar al behoorlijk af is.
De scouting lijkt veel beter op orde en er word naar geluisterd.
En men gaat door met het goeie beleid dat je transfervrije spelers haalt (zoals linssen) om posities die zwak zijn bezet te verbeteren bij Feyenoord 1.

Vele winst punten dus. Wat die zaken betreft doet Arnesen het prima. Mss vergeet ik er zelfs nog een paar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
FON1, ik raak nu even verward door deze positieve insteek over het beleid en dus ook deels over Arnesen. Voor het eerst geen roep om uitgerangeerde oudjes zoals Elia, de Guzman, van Ginkel en Kalou maar echt een positief verhaal. Zelfs de jeugd van Feyenoord wordt geprezen door jou en hoger aangeslagen dan de nu gehaalde buitenlands jeugdspelers.👍
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ow ik meld ook veelal zaken die ik niet goed vind gaan :P Vandaar dat ik hier een zuurpruim lijk ;)

Maar wat ik niet benoem vind ik wel goed gaan hoor ;) Alleen was er de afgelope jaren weinig goeds te melden :P Vandaar dat ik zo kritisch was.

Ik ben ook voor jeugd ontwikkeling.

Maar als je eerste elftal kwaliteit ontbeerd op posities dan ben ik dus voor om die transfervrije (oudere) spelers korte contracten te geven en die gaten in je selectie op te vullen. Want die zijn helaas nog altijd beter dan onze jeugd. In het eerste moet je gewoon presteren.

Verder vind ik de td functie niet goed voor een club met een goeie jeugd opleiding en slecht voor je continuiteit en teveel macht voor 1 persoon binnen de organisatie. Je hebt maar zelden iemand die alle facetten van het vak goed beheerst.

Deel de functie op in een team manager, hoofd spelers beleid en een professioneel onderhandelaar. Veel meer duidelijkheid wie voor wat verantwoordelijk is een professional voor ieder belangrijk facet van die baan.

Verder gaat het nu best ok.

Al moet je vinger aan de pols houden of de aankopen van Arnesen die juist weer graag buitenlandse jeugd koopt... En vraag me zeer af of die beter zijn dan de nederlandse top talenten... Echt gaan renderen en Feyenoord geld opleveren... Arnesen gaf nu 4,5 miljoen uit aan bozenik, en gok zo 1,5 miljoen voor conthe, mss min die eerste bedtaling van volendam zo 2 miljoen voor Francesco Antonucci en 1,5 miljoen voor diemers. Samen dus al een behoorlijk bedrag...
+1/-0

3 jaar geleden
Allemaal geleuter van dat VI. Dick weet echt wel waar Feyenoord en Arnesen mee bezig zijn. Laat toch lullen dat VI.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb nog elke dag heimwee naar Jorien v/d Herik. Hij was de beste voorzitter die Feyenoord ooit gehad heeft. Probeer die man maar terug te krijgen naar de club waar hij van houdt. Voor mij is hij meer dan welkom!

Groet,
Ton Rijkers
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot belgie coalitie dijk drugssquare dtk gedragsproblemen geert geertruida gekke gimenez intensiteit kloese minister muscat nederland oppositie praag priske pvda sahin slot smal sparta timmermans wilders willykment yoda