Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt op hulp van FC Volendam bij aantrekken van Francesco Antonucci'

10 augustus 2020 21:05 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt op hulp van FC Volendam bij aantrekken van Francesco Antonucci"; image source: Pro Shots

Ook het Algemeen Dagblad maakt melding dat Feyenoord Francesco Antonucci hoopt vast te liggen. Om de middenvelder van AS Monaco vast te kunnen leggen hoopt het op de hulp van FC Volendam. Antonucci speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Volendam. Indien de wijdbroeken het eerste deel van de transfersom betalen zal hij komend seizoen opnieuw het oranje shirt dragen. Feyenoord zal op een later moment dan de rest van de transfersom betalen. FC Volendam profiteert bij een eventuele doorverkoop dan ook mee. Feyenoord heeft op dit moment niet de financiën om de Belgische jeugdinternational direct vast te leggen.

Meer op AD.nl
Tags

volendam antonucci francesco doorverkoop monaco oranje wijdbroeken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt mij 'n uitstekende versterking voor de toekomst, U21 dus. En waarom niet gelijk Wim Jonk vastleggen als nieuwe coach voor Feyenoord 1 !!!! Kan mss ook 'n jaar later als Advocaat ook na volgend seizoen nog door gaat. Wat niet uit te sluiten is ;-) Dan profiteert Volendam 2 keer. Waarom Jonk? Dat is simpel want alleen Barca en Man City spelen met 2 aanvallende middenvelders EN 2 opkomende backs. En dat is niet geheel toevallig de Cruyff-school. Jonk is daar ook zo'n exponent van en dus daarom de meest logische keuze voor Feyenoord die dit ook heel graag wil spelen. Dit is namelijk tot de Feyenoord huisstijl verheven ... De huidige selectie is er echter 1 om met de punt naar voren te spelen met 'n echte 10, Kockcu. In deze speelstijl is het ook minder belangrijk dat Bozinick minder goed is in het meevoetballen met Kockcu in zijn rug. Dan hou je met Fer en bijv Diemers op het middenveld de deur achterin op slot .... Met name in de uitwedstrijden lijkt mij dat de meest logische en succesvolste keus.
+1/-0

3 jaar geleden
Heb altijd wel vertrouwen in Italianen haha.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot belgie coalitie dijk drugssquare dtk gedragsproblemen geert geertruida gekke gimenez intensiteit kloese minister muscat nederland oppositie praag priske pvda sahin slot smal sparta timmermans wilders willykment yoda