Transparent
Inloggen
Sluiten

Tweede speler Feyenoord positief getest op corona

10 augustus 2020 20:56 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Tweede speler Feyenoord positief getest op corona; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website bekend gemaakt dat een tweede speler uit de selectie positief getest is op corona. Dat is gebleken uit testen die maandagochtend zijn afgenomen. Uit analyse is gebleken dat de betreffende speler, wiens naam vanwege de AVG-wetgeving en recht op privacy niet bekend wordt gemaakt, nog niet besmettelijk was tijdens het duel tegen Sparta van zondagmiddag. Uit de test is ook naar voren gekomen dat de besmetting zo goed als zeker is opgelopen door contact met de ploeggenoot die vrijdag positief werd getest.

Vrijdag wordt de voltallige selectie en staf nogmaals getest in aanloop naar het oefenduel tegen FC Twente van aankomende zondag.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

corona avg besmettelijk besmetting privacy sparta twente wetgeving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Aftelrijmpje. Wie niet op de training verschijnt, niet op de bank zit, niet in de spelersbus ... ra ra ...
+1/-0

3 jaar geleden
Onvermijdelijk dit. Dit gaan we bij andere clubs ook zien. In Spanje en Engeland is het niet anders om maar iets te noemen. Gewoon doorgaan met ademen. Sneu voor de betrokkenen en hun gezin want quarantaine is geen pretje.
+1/-0

3 jaar geleden
In deze zware transferperiode volgens sommige toch iets positiefs :)
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki