Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Sven van Beek langere tijd uit roulatie

11 augustus 2020 15:16 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Sven van Beek langere tijd uit roulatie; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Feyenoord vreest dat het opnieuw lange tijd niet kan beschikken over Sven van Beek. De verdediger kwam vanwege een enkelblessure vorig seizoen maar tot één competitiewedstrijd toen hij in de laatste minuut tegen Fortuna Sittard mocht invallen. Zondag viel hij tegen Sparta opnieuw uit met een blessure. Nu speelt zijn linkervoet parten.

Van Beek miste vanwege blessures al in totaal 89 officiële wedstrijden sinds juli 2016. Hij kwam in diezelfde periode daardoor maar tot 55 wedstrijden in het shirt van Feyenoord.

Update 11-08 15:16: Feyenoord kan langere tijd niet beschikken over Sven van Beek. Dat meldt de club via de officiële website. Van Beek moet een operatie ondergaan vanwege een enkelblessure die hij opliep tegen Sparta Rotterdam. De afgelopen seizoenen heeft de verdediger al meerdere malen een zware blessure gehad. Daardoor kwam hij afgelopen seizoen ook maar tot één wedstrijd.

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

beek enkelblessure sparta fortuna linkervoet malen parten vreest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat zou ik voor deze jongen echt erg vinden .
Buiten het voetbal om gewoon een goeie gozer.
+1/-0

2 maanden geleden
Contract ontbinden, dit werkt zo al jaren net (meer)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hoe zie je dat voor je? Arnesen tegen Sven: "joh, jij bent zo vaak geblesseerd, we stoppen ermee en je krijgt dus geen salaris meer". Sven: "OK, jammer maar ik begrijp het wel"??? Zo werkt het niet hoor.
+1/-0

2 maanden geleden
Nog geen update gehoord. Niet goed genoeg voor Feyenoord 1, maar voor de bank wel handig. Hoe staat het nu met Ie?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ie komt ook tekort en kan beter gaan handballen
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als wij Hecke niet kunnen betalen kom je in de categorie Ie uit.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Op zeker dat er andere, geen handballers, zijn gezien de scouting van Arnesen cs
+1/-0

 
2 maanden geleden
IE heeft wel 'n A-interland bij Portugal achter zijn naam. Tuurlijk 'n handballer. Hij is mss iets te druistig soms als CV maar als linksback wel bruikbaar. Snel en sterk kortom goed genoeg voor Feyenoord 1.
+1/-0

 
2 maanden geleden
We gaan toch weer handballen lees ik net.
+1/-0

2 maanden geleden
Wat triest voor Sven en ook voor Feyenoord.
+2/-0

2 maanden geleden
Je hebt ook gewoon pechvogels in het voetbal Sven is er een van en ze hebben niet allemaal de wilskracht van een Robben om zich elke keer weer terug te vechten. Hoop dat hij het nog niet opgeeft is nog maar 26, maar zie hem niet meer op dat nivo komen van zijn eerste jaren. Sterkte !
+1/-0

2 maanden geleden
Vind het zo triest voor Sven dat hij na alle tegenslag,wederom moet afhaken en met een langdurige blessure krijgt te kampen.Heb begrepen dat sommige leden dit op een vervelende manier toejuichen,een nare smaak krijg ik daarbij in de mond.Zie liever een zoals vernoemd,een ''beperkte'' centrale verdediger die er alles aan doet om terug te vechten,dan wat pseudo-vedettes die menen op 60% alles te kunnen.Namen ga ik derhalve niet noemen,moge bij de fans bekend zijn.Voor Sven een snel herstel toegewenst en hoop hem toch weer te mogen zien in Feyenoord I.
+1/-0

2 maanden geleden
Hoe sneu ook maar deze nieuwe blessure bewijst dat vBeek geen topsport lichaam heeft en de druk, die er binnen Feyenoord en de selectie altijd zullen zijn, niet aan kan. Als stand-in is hij mss voor 'n paar wedstrijden te gebruiken maar mist de kwaliteit voor de basis. Leest het spel vaak slecht en heft te vaak de buitenspelval op door te snel naar achteren te gaan lopen, heeft geen goede pass. Hij zou het goed doen in de subtop denk ik. Nieuwkoop is ook zo'n geval. Nieuwkoop had bij Willem II 'n goed jaar omdat er minder druk was. Het zal mij niet verbazen als ook hij weer geblesseerd wegvalt. Is Bijl van Emmen mss 'n optie?
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Heel naar voor die jongen maar heeft wel het ongeluk aan zijn kont hangen. Laat hem aub als dit ooit weer goed komt met die blessures elders in een huur periode ritme opdoen.

Kunnen we Geertruida niet gewoon als back up centrale verdediger zien? Is hij namelijk voor opgeleid?

Vond hem als centrale verdediger vorig seizoen in de voorbereiding niet zo denderend maar mss heeft hij stappen gemaakt...

Dan hou je jonhnston en Geertruida als back up centrale verdediging opties met burger als nood oplossing.

En zoek je binnen de selectie naar een nieuwe rechts back oplossing. feyenoord zet rechts back toch al jaren spelers neer die voor andere posities zijn opgeleid. (janmaat was vleugel aanvaller, karsdorp was middenvelder, Nieuwkoop was middenvelder, st. Juste was centrale verdediger en Geertruida was opgeleid als centrale verdediger).

Dus test op de rechts back positie aub Narsingh, Diemers en mss zelfs Toornstra. De eerste 2 zijn geheid spelers die niet in de basis komen op hun positie. Mss zijn ze als rechts back bruikbaar. Heb je nu de voorbereiding voor om dat te testen. Narsingh is in niks minder dan haps op links en Diemers heeft best redelijke snelheid en een goeie pass en voorzet in de benen en op de rechts back positie heb je meer tijd als hij nu aan het hogere feyenoord tempo en hogere handelingssnelheid moet wennen. Toornstra zou weer een back kunnen zijn met veel werk lust en overzicht (al vind ik toornstra verdedigend en qua duelkracht vaak wat zwak).

Want als Jorgensen mss eindelijk weer eens fit is wat geluiden op de trainingen zijn... Maar hij tegenwoordig moeite heeft met scoren... Kan je jorgensen mss beter als 10 gebruiken achter bozenik. Met kokcu en fer die het middenveld verder complementeren.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
Van al jouw opties zie ik Diemers als rechtsback 'n hele terechte. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat hij niet het type is die continu opkomt, ik zie hem niet als 'n loper. Wat verrassend zou kunnen worden gecompenseerd, met zijn traptechniek, is de vroege voorzet vanaf zeg halverwege de helft tegenstander. Burger als CV zie ik zeker zitten als hij nog 5kg extra spiermassa kweekt ;-) Wie er op het middenveld naast Fer-Kocku komt te spelen? Waarschijnlijk Toornstra omdat Feyenoord altijd met 2 aanvallende middenvelders speelt. Ik vind dat Feyenoord allebei de varianten moet spelen. Maar goed wie ben ik dan grijns
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Bedankt voor je input ;)

Dat dacht ik dus ook met diemers zijn trap techniek. Dus lijkt me een prima mogelijkheid om in de voorbereiding die bank zitters als rechts backs te testen.

Wat vind je er van om jorgensen die nu het scoren wat verleerd lijkt... Op het middenveld te testen? Was vroeger ook meer 10. Brengt meer kracht snelheid en lengte op het middenveld dan toornstra. En kan je de scorende bozenik voorin houden. Mss voelen die 2 elkaar goed aan.

Kan je verder kijken wat het beste werkt. Kokcu of Toornsta bij fer en Jorgensen op het middenveld zet.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Jorgensen heeft volgens mij nooit als 10 gespeeld in 'n 4-3-3 systeem maar als schaduw spits in 'n 4-4-2 systeem. Dat is wezenlijk anders FON1 ;-) Misschien Nico als CV opleiden?
+1/-0

2 maanden geleden
Hoe lang is die lange tijd? Enkele maanden? Tot aan de winsterstop?
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bestlander bijlow boer botteghin bozenik danall diemers eenwording elia fer feyenoordopnummer geertruida hanegem haps jorgensen kokcu linker linssen narsingh renderen senesi sinisterra teixeira toornstra twente vleugel voorhoede