Transparent
Inloggen
Sluiten

Slechts 3.000 toeschouwers tegen Sparta en mondkapjesplicht

7 augustus 2020 14:43 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Slechts 3.000 toeschouwers tegen Sparta en mondkapjesplicht; image source: Pro Shots

Feyenoord meldt via de officiële website dat er zondag tegen Sparta slechts 3.000 toeschouwers aanwezig mogen zijn. Om die reden is de kaartverkoop voor het oefenduel direct gestopt, omdat van de gemeente Rotterdam niet meer mensen in het stadion mogen zijn. Aanvankelijk was er toestemming gegeven voor 7.000 kaarten, maar naar aanleiding van de verscherpte coronamaatregelen is dit nu teruggeschroefd. Bovendien zal er ook een mondkapjesplicht zijn voor alle bezoekers die geldt vanaf het moment van aankomen bij de rij voor de toegangspoorten tot bij het verlaten van het stadion.

De kaartverkoop voor de oefenwedstrijd tegen FC Twente mag nog niet gestart worden. Eerst worden de ervaringen van de wedstrijd tegen Sparta afgewacht.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

sparta mondkapjesplicht toeschouwers coronamaatregelen gemeente teruggeschroefd toegangspoorten twente verscherpte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Toch een goed besluit geweest om niet te gaan .
Na 2 uur heen en 2 uur terug met het ov met mondkapje ,zou dit er ook nog bij komen in deze hitte.
Het is terecht in mijn ogen ,maar dan is het voor mij geen wedstrijd bezoeken meer .
+1/-0

12 maanden geleden
En dan zijn er hoogstwaarschijnlijk weer wat randdebielen die lekker zonder mondkapje om elkaars nek gaan hangen en dan neemt Aboutaleb de beslissing om dan maar helemaal geen publiek meer toe te laten. Wat een paardelul hè die Aboutaleb? Nee stelletje randdebielen, jullie zijn paardelullen!!
+2/-0

 
12 maanden geleden
Helemaal mee eens vuist.
Aboutaleb doet gewoon wat hij moet doen want hij is verantwoordelijk .
Het zijn die eikels die overal lak aan hebben ,die het verpesten voor de rest
+1/-0

12 maanden geleden
Wat een totale nonsense. De mondkapjes regel komt natuurlijk van dat kleine satanische groepje dat veel controleert. Ten eerste, dat hele virus is in een lab ontwikkeld met een reden. Het houdt verband met 5G. Het ene kwaad gecombineerd met het andere kwaad kan nogal wat schade aanrichten.
Ten tweede, mondkapjes helpen HELEMAAL NIKS!. Doktoren worden gedwongen om mensen op het verkeerde spoort te zetten. Om dat virus te kunnen zien met het oog moet je het zo een 4000 keer vergroten. Dat betekent dat ze door alle stof dat je draagt naar binnen kunnen. Ook door mondkapjes. En elke keer wanneer er een dode door wat voor orzaak dan ook valt, wordt ons verteld dat het door corona was. Daar zijn veel voorbeelden van. Er zijn mensen die zelfmoord plegen en het wordt "een dode door corona" genoemd. Er is zelfs iemand uit een helikopter gevallen dat meteen als een corona dode wordt bestempeld. Ik snap bij God niet waarom er nog steeds zoveel mensen zijn die aan het slapen zijn. De satanische elite probeert ons tot slaven te maken. Ga in Godsnaam naar Londonreal.tv en begin met leren.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Drank maakt meer kapot dan je lief is
+1/-0

 
12 maanden geleden
Haha ja als het drank of een pilletje zou zijn, zou het nog vermakelijk kunnen zijn, maar ik vrees dat arifi van een andere categorie is.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Beste arifi; besef dat het dragen van een mondkapje de kans voor het oplopen van corona vermindert. Daarbij zorg jij door het dragen van dat mondkapje, dat je een ander niet besproeid, maar ook een ander doet beseffen, dat ze afstand moeten houden, opdat jij niet besproeid wilt worden. We kunnen allemaal dragers zijn en 5G heeft daar niets mee te maken. Dat zijn stralingsgolven ten behoeve van ontvangers en zenders. Als je geen goede hoes voor je mobiel heb, dan kan je meer radioactieve straling ontvangen dan dat je je mobiel in een stevig houder hebt zitten.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Goede poging Arifi! Fijn dat je er Bill Gates en de protocollen van Zion uitgelaten hebt, da's inmiddels wat afgezaagd.
+1/-0

12 maanden geleden
Jammer, maar de gevolgen konden niet uitblijven. Ben toch zo blij met deze "feyenoorders".?!
+1/-0

12 maanden geleden
020 speelt thuis helemaal zonder publiek vanavond, dan is 3000 beter als niets.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik diemers dynamiek erkennen fer geertruida gefaald haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia oordeelt prutsers ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner veerman willykment