Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie sluit aan bij technische staf Feyenoord

7 augustus 2020 11:44 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Robin van Persie sluit aan bij technische staf Feyenoord; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord bekend gemaakt dat Robin van Persie per direct is toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. De oud-speler gaat aan de slag met de aanvallers en zal vrijdag voor het eerst op het trainingsveld staan. "Het is geen officiële functie. Ik vind het daarom ook lastig om het een naam te geven", aldus Van Persie. "k zie mezelf bijvoorbeeld niet als een spitsentrainer. Volgens mij is het een win-win-situatie: ik ga hier ontdekken of ik dit leuk vind en ik help de staf hier een beetje mee."

Dick Advocaat kwam met de vraag of hij kon helpen. "Eigenlijk zou ik vorig seizoen al aansluiten, maar dat bleef uiteindelijk nog beperkt", zo geeft hij aan. "Dick belde me en vroeg of ik wilde komen. En tegen Dick kan ik geen nee zeggen."

Meer op Feyenoord.nl


Tags

persie advocaat ontdekken spitsentrainer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Altijd goed om je topspelers binnenboord te houden .
+1/-0

2 maanden geleden
Dit vind ik echt super dat 1x in de week was te vrijblijvend als lid van de TS ben je meer betrokken bij het proces lijkt me. Kan hij lekker aan de slag met Bozenik en Conteh.
+1/-0

2 maanden geleden
Mooi! Tegen Dick kan ik geen nee zeggen.... Hij is fijn ;).
+1/-0

 
2 maanden geleden
Weet zeker dat alle jonge spelers gigantisch tegen hem opkijken ook een Kökçü en Sini. Dus zou hem zeker geen spitsentrainer noemen meer een extra assistent.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Idd gewoon iemand die 1x in de week de aanvallende kwaliteiten van de spelers aanpakt .
Verder kan deze topper ook verdedigers tips geven , want hij weet als geen ander wat voor een aanvaller niet prettig is.
Al met al gewoon top dat hij feyenoord verder wil helpen
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat azarkan baseer behoudend berghuis blaak botteghin bozenik compact conthe diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop renderen sinisterra teixeira toornstra twente vleugel