Transparent
Inloggen
Sluiten

'Trainingskamp Feyenoord in Oostenrijk afgezegd'

6 augustus 2020 18:54 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Trainingskamp Feyenoord in Oostenrijk afgezegd"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Feyenoord het trainingskamp in Oostenrijk heeft afgezegd. Vanwege het coronavirus gaat er een streep door dat verblijf. De club zoekt nu naar een alternatieve locatie op relatief korte afstand van Rotterdam, maar het is niet uitgesloten dat er helemaal geen trainingskamp zal worden belegd.

De selectie van Feyenoord zal vrijdag bovendien worden toegesproken door Diederik Gommers, ic-arts van het Erasmus MC. Hij zal uitleg geven hoe er het beste omgegaan kan worden met de huidige corona-maatregelen. De spelers en staf van Feyenoord zullen dan bovendien ook getest worden op het coronavirus.

Meer op AD.nl


Tags

trainingskamp oostenrijk coronavirus arts corona diederik erasmus gommers locatie toegesproken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat azarkan baseer behoudend berghuis blaak botteghin bozenik compact conthe diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop renderen sinisterra teixeira toornstra twente vleugel