Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg'

6 augustus 2020 10:48 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Bryan Linssen: "Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg"; image source: Pro Shots

Veel voetballers bij Feyenoord gingen ten onder aan Kuip-vrees. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Bryan Linssen aan niet bang te zijn dat hij hier ook last van gaat krijgen. "Welnee. Ik ben niet het type dat snel ergens van onder de indruk is", aldus Linssen. "Ik vind het alleen maar mooi, voetballen in De Kuip. Ik wil me heel graag laten zien. Hoe gekker het publiek, hoe meer vleugels ik krijg. Ik krijg er energie van."

Voorlopig zal een vol stadion er echter nog niet in zitten. "Het is apart, ja. Je wil in een volle Kuip spelen, dat lijkt me logisch", zegt hij daarover. "Anderzijds: ook als er straks maar zevenduizend supporters zitten, zullen ze goed te horen zijn. Dat merk je ook wanneer Feyenoord een uitwedstrijd speelt. Ook al zijn de supporters met weinig; in elk stadion hoor je ze er bovenuit."


Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan gekker kuip anderzijds welnee zevenduizend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
We zijn gek genoeg ,maar het zal wel fff duren voordat de kuip vol mag .
Ik persoonlijk ga altijd maar laat de wedstrijden tot 20 september wel schieten .
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat azarkan baseer behoudend berghuis blaak botteghin bozenik compact conthe diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop renderen sinisterra teixeira toornstra twente vleugel