Transparent
Inloggen
Sluiten

Ridgeciano Haps: 'Ik speel voor Feyenoord en dat vind ik een voorrecht'

5 augustus 2020 14:51 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Ridgeciano Haps: "Ik speel voor Feyenoord en dat vind ik een voorrecht"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International geeft Ridgeciano Haps aan niet bezig te zijn met een vertrek bij Feyenoord. De linksback wordt regelmatig gelinkt aan een transfer naar een buitenlandse club. "Ik weet dat er interesse was, maar hoe serieus is die als clubs zich vervolgens niet officieel melden? Naar mijn weten heeft geen enkele club dat gedaan bij Feyenoord voor mij", aldus Haps. "Dus is het heel makkelijk: dan ben ik er niet mee bezig. Ook nu niet. Ik speel voor Feyenoord en dat vind ik een voorrecht. Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en waar mijn toekomst ligt, zie ik dan wel."

Voor Haps begint zijn vierde seizoen in het shirt van Feyenoord, maar in Rotterdam heeft hij vooral veel gekampt met blessures. "Bij AZ had ik nooit wat en trainde ik toch op dezelfde manier zoals ik nu doe bij Feyenoord. En speelde ik ook Europees. Dus het kan niet liggen aan een drukker programma of zo", zo geeft hij aan. "Daarbij eet ik hetzelfde, slaap ik net zo goed als toen… Ik heb werkelijk geen idee waarom ik bij Feyenoord ineens zo vaak aan de kant heb moeten staan door blessures. Ik kan eigenlijk geen andere conclusie trekken dan dat het pech is geweest. In drie jaar Feyenoord heeft het me vaak tegengezeten, zo simpel is het eigenlijk."

Mede om die reden heeft hij zich nooit helemaal kunnen laten zien in De Kuip. "Afgelopen seizoen heb ik een goede periode gehad, zag je me achterin, voorin, bestreek ik die hele linkerflank. Totdat ik weer geblesseerd raakte. Zelf ben ik er ook klaar mee, dat begrijp je wel. Mijn doelen voor komend seizoen zijn helder. Behalve dat ik om de prijzen wil gaan spelen met Feyenoord, wil ik dat ook een heel seizoen. Dus inderdaad: eindelijk een keer alle wedstrijden volmaken, blessurevrij blijven, een goed niveau een heel jaar zien vast te houden. Ik ben er klaar voor dat te laten zien. Ik voel me fitter, scherper en vrijer dan ik ooit was."

Meer op VI.nl




Tags

haps ridgeciano voorrecht bestreek blessurevrij drukker eet fitter gekampt kuip linkerflank scherper volmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda