Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord gaat voor komst van Francesco Antonucci'

28 juli 2020 14:57 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Feyenoord gaat voor komst van Francesco Antonucci"; image source: Pro Shots

Volgens het betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt gaat Feyenoord zich melden voor Francesco Antonucci, een Belgisch jeugdinternational van AS Monaco. Antonucci is een middenvelder en speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam. Daar kwam hij in 20 wedstrijden tot 11 doelpunten. Vorige week werden onder meer PSV en AZ ook al gelinkt aan de Belg. Antonucci heeft nog een contract voor twee jaar bij AS Monaco.
Tags

antonucci francesco monaco volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Dit gaat niet lukken, Feyenoord heeft toch bekend gemaakt dat er geen geld is.
Advocaat melde dit ook nog eens op internet, wat moet je dan met zo'n bericht.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Misschien eens leren dat niet alles wat gezegd, geschreven wordt waar is? Zoals ook dit bericht.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hoi hassel, ik dacht dat het nieuws wat hier staat wel klopt, dus dat heb ik niet goed gezien.
Bedankt!
+1/-0

11 maanden geleden
Als middenvelder in 20 wedstrijden 11 goals maken is knap ook al is het kkd hij heeft wel scorend vermogen dus. In het verleden speelde de Belgische jeugdinternational in de jeugd van Charleroi, RSC Anderlecht en Ajax.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Maar er is vanuit verschillende bronnen bekend gemaakt, bijvoorbeeld van Dick Advocaat, dat er geen geld is.
Dan kunnen wij ons laten verleiden met mogelijk fake News.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zijn naam is blijkbaar toch genoemd in de wandelgangen, maarja ook bij psv en az. Dick wil er nog wat bij en het is ook niet zo dat er helemaal geen geld is hoor als zo'n jongen zelf graag naar Feyenoord wil en Advocaat wil hem zullen de VVF echt wel kijken wat er mogelijk is.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Dan ben ik toch verbaasd, de achterhoede is naar mijn mening wat de hoogste prioriteit heeft. Waarom is Feyenoord bezig voor versterking voor het middenveld als het achterin nog onvoldoende is ingevuld. Ik denk dat Dick liever voor de achterhoede extra mensen wil hebben. Maar goed wie ben ik.
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Denk dat hij in beide linies nog meer opties wil probleem is niet zo zeer de basiself maar de breedte vd selectie. hij mag nu ook vijf keer wisselen ipv drie daar moet je ook rekening meehouden.
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hou het erop dat Advocaat het hiermee moet doen, er is geen geld dat is toch via verschillende bronnen naar buiten gekomen.
En als er toch iemand verkocht wordt dan weet ik niet of je daar nou zo blij mee moet zijn, ten eerste moet het niet je beste speler zijn.
En als er dan toch verkocht gaat worden moet het wel heel veel opleveren, en hoe langer alles gaat duren hoe moeilijker het gaat worden om daar weer andere spelers voor terug te halen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
11 maanden geleden
Is wel zo dat je nu beter de basis kan handhaven. Maar kan nog wel wat spelers noemen die je best weg mag brengen, namelijk: Kelly, Nieuwkoop, Jorgensen, van beek, Narsingh en zelfs toornstra mogen van mij worden verkocht (of geruild). Zelfs sinisterra voor minimaal 9 miljoen (hebben toch conteh en linsen) en senesi voor minimaal 24 miljoen zou ik voor die bedragen weg doen.

We missen nog en back up voor senesi en haps. 1 speler die links back en linker centrale verdediger zou kunnen spelen zou perfect zijn.

We missen nog een adequate back up voor fer als verdedigende middenvelder. (Mitchell Donad is transfer vrij en kost je niks dus zou prima zijn)

En rechts centraal in de verdediging en in de spits positie blijft het zwak.

Maar de zwakste plek is rechts back behalve als je mss Narsingh of Diemers daar kan leren spelen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik blijf zitten met het gegeven dat er geen geld is. En je kan je spits wel verkopen maar waar haal je nu een goede spits vandaan. En om spelers te halen als er toch verkoop plaat vind dan moet je toch opletten zijn ze nog wel fit genoeg en niet blessure gevoelig. Dan schiet je weer niets mee op. Het is echt heel jammer dat de club geen geld heeft, als je met blessures te maken krijgt of schorsingen ben je meteen verzwakt
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
11 maanden geleden (gewijzigd)
We zijn zo'n beetje heel vorig seizoen zonder jorgensen doorgekomen dus hij is niet onmisbaar.

Zelfs linssen of diemers kan je nu bij nood in de spits gooien.

De andere spelers die ik eerder noemde ga je zelfs als wissels weinig aan hebben.

Voor sinisterra heb je al vervangers in huis. En duurt nog even voor die weer fit is na zijn blessure.

Enkel bij verkoop senesi moet je een vervanger halen. Maar als AZ (waar geruchten over gaan) Kongolo kan huren waarom wij dan niet?

Voor Toorstra heb je diemers al. En op die positie zijn er prima transfervrije opties te vinden (transfervrij zijn van ginkel heeft rob jansen als zaakwaarnemer en de Guzman).

Het schijnt dat besiktas jorgensen wil. Bij besiktas staan lens en Ozyakup onder contract. Advocaat wil al tijden lens (kan ook in de spits) en Ozyakup is ook een aanwinst. Dus wie weet kan je jorgensen, toornstra met wie weet andere spelers waar je van af wil (ik hoop kelly lol maar daar trapt niemand in) ruilen voor die 2.

Kokorin is nog altijd transfervrij dus hoop dat advocaat hem alsnog kan overtuigen. En de transfervrije van wolfswinkel schijnt na zijn aneurysma weer speel klaar al raakte hij weer gewoon geblesseerd...

Er is dus best nog war chocola van te maken als je snel handelt zelfs met een lege portemonnee.
+1/-0

 
11 maanden geleden
FON1,je hebt zowat alle spelers genoemd die een mogelijke versterking kunnen zijn voor Feyenoord.Helaas zitten er zovele spelers bij die de houdbaarheidsdatum zijn overschreden.Of wil je met Oud-Feyenoord de competitie in?Nu maar hopen dat de rest van de andere mogelijke titelkandidaten er ook zo over denken...Tip:Het schijnt dat van Hanegem weer in training is.....
+3/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
11 maanden geleden
Ik heb nieuws voor je... Met oudjes toornstra en botteghin doen we nu niet anders... Mijn genoemde oudjes zijn van betere kwaliteit. En als je geen geld hebt overbrug je die periodes met goeie spelers die transfervrij zijn. Oud maakt niet uit zolang ze kwaliteit brengen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Slechts 1 naam van alle spelers die jij opnoemt kan mij bekoren, Kokorin, de rest voegt echt niets toe aan dat wat er nu loopt.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Van een aantal kan je inderdaad zo afscheid nemen (Kelly), maar een bod op Jörgensen van 3 miljoen, dat moet je natuurlijk nooit doen. En voor de andere genoemde spelers krijgen we echt geen bod van een bedrag met 6 nullen.
+1/-0

11 maanden geleden
Weer een middenvelder? Kunnen straks een elftal opstellen van alleen middenvelders.
+1/-0

11 maanden geleden
De media heeft niks te doen en gooit wat balletjes de lucht in .
Ik word een beet je moe van de hoeveelheid shit/ zeikberichten over onze mooie club.
Ook hier door bepaalde mensen die alles beter weten .
Blijkbaar zit heel de nederlandse media in het kantoor bij frankie en mogen ze ongestoord alle contracten doorkijken en meelopen bij het onderhandelen etcetc.
De transferperiode is nog heel lang en wie weet wat er nog gebeurd .
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk gaal geertruida gesnoerd hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot vasquez ven willykment