Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Ik heb gevraagd om meer spelers, maar dat is een probleem'

27 juli 2020 15:37
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Ik heb gevraagd om meer spelers, maar dat is een probleem"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat gaf maandag op een persconferentie aan te hopen dat er nog enkele spelers worden aangetrokken. "Ik heb gevraagd om meer spelers, maar dat is een probleem", aldus Advocaat. "Dat is ook mijn grootste angst. Als er iets gebeurd, heb ik geen adequate vervangers. Op welke plekken ik nieuwe spelers wil, ga ik natuurlijk niet zeggen. Maar dat weet iedereen wel."

Financieel is het echter lastig om spelers te halen. "Het is niet alleen dat de spelers naar ons toe moeten willen komen, maar ook het salaris. Daar zit ook bijna geen ruimte meer in", gaf Advocaat aan. "We moeten niet vergeten dat we elf spelers zijn kwijt geraakt en daar zaten vier internationals tussen. Daar hebben we in de breedte geen adequate spelers voor teruggekregen. Als er niets gebeurd met blessures is het prima, dan redden we het met deze groep ook. Maar we hebben wel een aantal spelers die in het verleden hebben bewezen dat het de andere kant op kan gaan en ik vind dat Feyenoord daar echt rekening mee moet gaan houden."

De trainer van Feyenoord wilde niet ingaan op de vraag hoe sterk zijn selectie is ten opzichte van Ajax, PSV en AZ. "Dat kan ik nu nog niet inschatten van ons. Als wij dezelfde lijn kunnen doortrekken waarmee wij begonnen zijn in oktober vorig jaar is het makkelijker te zeggen, maar dat weet ik niet", zei hij daarover. "Het grote voordeel is wel dat ze van mij nu weten hoe ik werk en hoe ik het zie, maar op een gegeven moment heeft het ook met kwaliteit te maken. Een club als Feyenoord moet altijd zeggen dat ze meedoen om de prijzen, dat gaan wij ook doen. Hoe lang we mee gaan doen, zien we dan wel."
Tags

advocaat adequate breedte inschatten teruggekregen vervangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
11 maanden geleden
Qua salaris onhaalbaar, gelukkig maar, kutventje.
+1/-0

11 maanden geleden
Dick is zich doodgeschrokken van hun conditie toen hij begon, gelukkig waren ze later wel superfit dus als ze zo doorgaan zal aantal blessures hopelijk meevallen Dick zit voorlopig al zonder Sini en Malacia.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Dick schrijft dat er vier internationals zijn weggegaan, maar deze spelers werden niet of nauwelijks opgesteld.
Hij heeft het dus over spelers die hij als reserve wil, in geval van een blessure kan hij die spelers dan opstellen.
Dat is wel een feit je moet een dubbele bezetting hebben, gebeurd er wat dat heb hij een probleem.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ach hij wilt gewoon niet met van Beek of Johnston spelen, die kunnen beter moven. Komen tekort
+1/-0

11 maanden geleden
Besiktas wil Jorgenson, wal zal die opbrengen 7/8 miljoen?? van Wolfswinkel transfervrij halen. dan heb je wat ruimte om iemand te halen.
+2/-0

11 maanden geleden
Terence Kongolo huren dan is het probleem opgelost afz aad kooy
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk gaal geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk mischien molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot vasquez ven willykment