Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark Diemers: 'Dit is voor mij een droomtransfer'

27 juli 2020 09:48 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Mark Diemers: "Dit is voor mij een droomtransfer"; image source: Pro Shots

Mark Diemers kijkt er naar uit om bij Feyenoord aan de slag te gaan. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. De middenvelder leek echter lange tijd op weg naar FC Groningen. "Ik had een goed gevoel bij FC Groningen en kan niks slechts zeggen van de mensen daar, maar toen Feyenoord zich meldde, was het voor mij meteen duidelijk. Deze stap kon ik niet weigeren. Dit is voor mij een droomtransfer", aldus Diemers.

De Groningers gebruikten Arjen Robben om de middenvelder over te halen, maar dat was tevergeefs. "Ik was dus al een tijdje op de hoogte van wat er ging gebeuren, maar ik had beloofd er mijn mond over te houden", zo geeft hij aan. "Het telefoontje van Robben heeft me wel aan het denken gezet. Het leek me geweldig om met zo’n legend op het veld te staan, maar ondanks de bewondering die ik heb voor Robben, heb ik toch gekozen voor Feyenoord. Ik vind dat je uiteindelijk moet kiezen voor wat het beste is voor je eigen carrière."

Diemers hoopt bij Feyenoord aan de slag te kunnen gaan met Robin van Persie. "Het lijkt me geweldig om met zo’n fantastische oud-speler op het veld te kunnen staan", zegt hij daarover. "Misschien kunnen we af en toe werken aan bepaalde dingen. Dat zou super zijn."


Discussieer mee op de forums


Tags

diemers droomtransfer robben groningen arjen bewondering groningers legend mond persie telefoontje telegraaf tevergeefs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Nou laat dan maar zien waarom je deze droomtransfer zoals jij hem zelf noemt waard bent.
Succes komende periode.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat azarkan baseer behoudend berghuis botteghin bozenik compact diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop senesi sinisterra spajic teixeira toornstra twente vleugel