Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen concrete belangstelling voor spelers Feyenoord'

22 juli 2020 09:37 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Geen concrete belangstelling voor spelers Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is er momenteel geen concrete belangstelling voor een speler van Feyenoord. Dat staat haaks op de berichtgeving van het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt dat er drie boden op Marcos Senesi zijn afgewezen, waaronder een recordbedrag van 22 miljoen euro. Wel zou er geïnformeerd worden naar de Argentijnse verdediger, maar volgens het management van Senesi zit daar Sevilla niet tussen.

Alleen Crysensio Summerville zou kunnen vertrekken bij de club. De aanvaller krijgt een aantal weken de kans om zich te bewijzen en moet daarna zijn aflopende contract verlengen, anders zal hij verkocht worden.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

senesi crysensio haaks recordbedrag sevilla summerville

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Alle bespiegelingen over wat te doen met de transferopbrengsten kunnen dus voorlopig even de koelkast in😊
+1/-0

10 maanden geleden
Het nieuws komt van de VI, zitten ze soms in het kantoor van Arnesen.
Ik geloof niet alles meer hoor.
+1/-0

 
10 maanden geleden
VI is in de loop der jaren veel ingangen bij de clubs kwijtgeraakt en schrijft af en toe ook maar raak, maar het zou mij helemaal niet verbazen als dit bericht klopt. De carrousel komt vast pas laat op gang, doordat de grote competities nog niet eens zijn afgerond en de transferdeadline een eind naar achteren is geschoven. Het zou mij hogelijk verbazen als clubs als Sevilla en Atalanta (hoewel die CL gaan spelen en dus hogere inkomsten gaan zien) nu ineens enorme transferbedragen betalen, laat staan voor verdedigers. Dus die geruchten zijn denk ik vooral afkomstig van zaakwaarnemers, journalisten zonder nieuws en misschien in ons geval ook wel Feyenoord zelf die keihard zit te springen om een grote uitgaande transfer om nog iets met de selectie te kunnen doen.
+1/-0

10 maanden geleden
Dit nieuws is positief voor het elftal, omdat spelers niet vlak voor het seizoen, en een ingespeeld team het beter gaat doen, dan een team met nieuwkomers. Dus als Krabbie gelijk heeft kunnen we hoopvol het nieuwe seizoen tegemoet.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.101 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen bijtekenen botteghin bozenik diemers fer fraisl geertruida hanegem haps infantino inhaalslag jorgensen karsdorp kuijt kuip linssen maas malacia opschieten ramesoe senesi sinisterra slot soz teixeira toeschouwers willykment