Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eric Botteghin verlengt alsnog contract'

21 juli 2020 14:04 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Eric Botteghin verlengt alsnog contract"; image source: Pro Shots

Eric Botteghin blijft alsnog bij Feyenoord. Dat meldt het betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt. De Braziliaanse verdediger leek transfervrij te vertrekken uit Rotterdam nadat er geen akkoord werd bereikt over een nieuwe verbintenis, maar dat lijkt nu alsnog gelukt te zijn. Later deze week zal het nieuwe contract daadwerkelijk ondertekend gaan worden.




Tags

botteghin ondertekend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
En waarom is dit geen verrassing... geen interesse van andere clubs en bij ons geen geld en geen creativiteit om een alternatief te spotten. Ik heb heel veel respect voor Eric, maar nu blijft hij toch echt een seizoen te lang en kan zijn opgebouwde reputatie eigenlijk vooral nog schade oplopen. Ik hoop dat ik mij vergis.
+1/-0

3 jaar geleden
Daar ben Ik blij mee. Geen handsballen in de 16!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Of de bal in eigen doel trappen zoals Van Beek.Hij was toch goed bezig de laatste wedstrijden,ik vindt het wel belangrijk als hij blijft.
+2/-0

3 jaar geleden
Had (bij belangstelling) na het kampioenschap verkocht moeten worden. Toen is er niet 'doorgeselecteerd', maar verlengd; waardoor je nu nog met spelers zit als Toornstra, Botteghin en (tot afgelopen seizoen) van der Heijden. Nuttige krachten, goed genoeg om kampioen mee te worden maar niet in staat nóg een stap te zetten en het elftal nóg beter te maken.

Nu is Botteghin nog altijd een nuttige kracht, en zeker in deze situatie prima om erbij te hebben/houden voor komend seizoen. Zeker voor de breedte. Ik hoop dat er binnen de club nog mogelijkheden zijn om een beter alternatief te contracteren, of dat er een talent opstaat die zich zo ontwikkelt dat hij Botteghin uit de basis weet te spelen.

Het manco blijft dat je met Botteghin lastig pressie kan spelen, want hij is ontzettend kwetsbaar met ruimte in de rug. Advocaat houdt hier rekening mee, ik hoop dat met een andere Centrale Verdediger het accent wat méér naar voren kan gaan liggen waardoor het team zich voetballend kan ontwikkelen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer