Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bod van 22 miljoen euro op Marcos Senesi door Feyenoord afgewezen'

20 juli 2020 10:40 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Bod van 22 miljoen euro op Marcos Senesi door Feyenoord afgewezen"; image source: Pro Shots

Volgens het doorgaans betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt heeft de club inmiddels al drie boden op Marcos Senesi afgewezen. Ook een recordbedrag van 22 miljoen euro was niet voldoende voor de Argentijnse verdediger. Feyenoord wil vele miljoenen extra voor Senesi. Interesse voor de verdediger komt onder meer vanuit Spanje. De Argentijn heeft nog een contract voor drie jaar in De Kuip.
Tags

senesi kuip recordbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Arnesen is standvastig bezig tot nu toe, we gaan zien hoe lang hij dit vol gaat houden.
Tot nu toe een verademing t.o.v. VanGeel.
+2/-0

2 jaar geleden
Rekeninghoudend dat Feyenoord 15% over de meerwaarde moet afdragen aan San Lorenzo ( dus pakweg 25 - 7 = 18 x 15%), denk ik dat er bij 25 of meer pas eventueel te praten valt. Frank, door de wol geverfd
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb het eerder aangegeven; de Ligt was vorig jaar 75 miljoen, en Sanchez twee jaar daarvoor 40 miljoen. Ik denk dat Senesi in zijn eerste seizoen bij Feyenoord direct heeft aangetoond tot de beste centrale verdedigers van de Eredivisie te behoren.

Hij kan alleen nog maar beter worden, en uitgroeien als een echte verdedigingsleider; één die als een veldheer de gehele achterste linie leidt.

Feyenoord is niet in de positie om een uitzonderlijk hoog bod te weigeren, op een gegeven moment moet de club akkoord gaan omdat het geld keihard nodig is en je geen garantie hebt dat Senesi komend seizoen inderdaad nog méér waard wordt (je weet nooit, kan van alles gebeuren).

Maar ik vind de wijze waarop de club tot nu toe de deur dichthoudt heel goed. Als er om een richtprijs gevraagd zou worden, zou ik de geinteresseerden herinneren aan de bedragen die voor de Ligt en Sanchez betaald zijn. Een kopende club heeft de komende tien jaar een waanzinnige centrale verdediger in huis die kan uitgroeien tot een speler van wereldklasse. Zet daar maar eens een prijs op.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden
Heel goed dat arnesen zijn poot stijf houd. Ben benieuwt wat het uiteindelijk word...
Maar inderdaad een verademing ten opzichte van van geel.
Mijn streef bedrag lag zo rond de 24 miljoen. Dan gaat geheid ongeveer 1/3 op aan kosten... Kan je 16 miljoen herinvesteren. Wat enorm nodig is voor jong Feyenoord, je verdediging en ook als back up opties van Feyenoord 1. Van Hecke, van de Ven, Veerman, Kadioglu en Mbuyamba een goeie aanbieding doen. Deze spelers halen voor jong Feyenoord en als (back up) opties voor Feyenoord 1.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
Je begint met de dag de realiteit nog meer te verliezen. Waarom zou een basisspeler van NAC of Volendam in hemelsnaam een enorme stap terug gaan doen en in een beloftencompetitie gaan spelen? Dan heb ik het niet eens over een basisspeler van Heerenveen of een jeugdinternational die tegenwoordig regelmatig in de basis staat bij een Turkse topclub.

Je slaat voor de verandering weer helemaal door met je waanideeën.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Als jonge gasten moet je veel spelen om je te ontwikkelen. feyenoord kan ze
(nu we eindelijk mee doen in de voetbal piramide met jong Feyenoord) aanbieden dat ze altijd aan veel wedstrijden gaan komen. Waar een gedeelte van deze jeugd spelers vaak een grote kans heeft te moeten banken.

Ze spelen op zeker in jong Feyenoord met de kans te concurreren voor ene basisplek in Feyenoord 1 of door te groeien naar de basis van een top club in NL. En ze krijgen zeker hun kans bij blessures en schorsingen om minuten te maken in de eredivisie.

Bij jong Feyenoord kan je nu voor kampioenschappen strijden in de iets lagere divisies. Dat is ook een goeie ervaring.

Ze kunnen concurreren met de Feyenoord basis. En als ze beter blijken te zijn staan ze in de eredivisie in de basis van een top club van NL.

020, az, psv doen niet anders bij hun jeugd elftallen.

Ozyakup wou ook naar Feyenoord waarom Kadioglu niet? Toornstra heeft namelijk ook niet het eeuwige leven.

En als je Fer als rcv probeert kan er wel eens een cdm plek voor veerman vrij komen op het middenveld. Trouwens Fer speelt ook niet alles dus is Veerman een prima back up en speler op die positie voor de toekomst.

Veerman zou er verstandig aan doen omdat hij de mogelijkheid krijgt mee te trainen met het eerste van een top ploeg en samen te werken met een top coach Advocaat in de eredivisie en de mogelijkheid krijgt toe te groeien naar het benodigde niveau.

Van Hecke en Mbuyamba kunnen met van Beek concurreren voor de rcv plek in feyenoord 1. En al verliest 1 van hen (van hecke, Mbuyamba) die strijd dan speelt de ander alsnog continu in jong Feyenoord in de voetbal piramide.

Kadioglu zal ook weer in nederland zijn. Vind hij mss ook prettig. Hij zal hier altijd spelen in jong Feyenoord of als vervanger van Toornstra en zal na dit seizoen zijn vervanger zijn of hem al overvleugelen en kan die concurrentie strijd aan gaan. Wie weet word Toornstra nog verkocht...

Van de Ven kan inspelen op de geruchten dat Senesi kan worden verkocht. Waardoor hij wel eens de eerste feyenoord optie kan worden in de basis op de lcv positie.

Prima mogelijkheden dus die Feyenoord deze jonge spelers kan bieden.
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Basis spelers bij clubs uit de keuken kampioen divisie gaan dat echt niet ruilen voor een plek bij jong Feyenoord met “ zicht”. Op aansluiten bij de selectie van het eerste.
Dit bieden aan deze spelers Zal niet werken en eerder leiden tot afwijzingen van hun kant.
Als je zeker ervan bent dat deze spelers versterkingen voor het eerste zijn, en ze daarvan kan n overtuigen, dan zul je een kans hebben om ze aan te trekken als Feyenoord ze al kan betalen.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden
Dat vind ik dan behoorlijk kortzichtig van de huidige jeugd...

Er kan namelijk van alles gebeuren in je cariere. En de vraag is maar of je ooit en kans krijgt bij een goeie club in nl.

Bij ieder top club is er concurrentie. Je kan ze hier op zijn minst een goeie opleiding bieden richting basis Feyenoord met zekere speeltijd. Dat hebben ze ook niet bij hun huidige clubs.

Spelers als pierie gaan ook naar 020 en die had een basisplaats bij heerenveen. Schuurman zelfde verhaal maar dan bij een eerste divisie club.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ajax speelt met hun beloftenteam in de top van de Keuken Kampioen Divisie. Feyenoord gaat met hun beloftenteam in een nieuwe beloftencompetitie spelen. Dat verschil is gigantisch. De voorbeelden die je allemaal noemt zijn echt volslagen onrealistisch. Best zorgwekkend ook dat je dat zelf niet in wil/kan zien.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dus het plan wat ik aan geef kan volgens jou opeens wel als Jong Feyenoord eenmaal in de eerste divisie speelt?

Dat is al een behoorlijke koers wijziging van eerst een compleet onrealistisch plan... Naar... Het kan wel als je team mee speelt in de keuken kampioen divisie..

Dan moet je er toch eerst komen... En dat doe je door nu kwaliteit aan te trekken. Voor kampioenschappen spelen is ook goed voor je ontwikkeling als jeugd speler.

Best zorgwekkend als je eerst zo overhaast geagiteerd reageert en nu dus in ziet dat het beleid wat ik voor stel bij de juiste voorwaarden gewoon wel kan... En door 020 al word gebruikt...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Onder de juiste voorwaarden kan het inderdaad. Alleen die voorwaarden kan Feyenoord niet bieden. In het meest gunstige geval zou je over twee seizoenen in de KKD kunnen uitkomen. Moet je de beloftencompetitie winnen en vervolgens kampioen worden in de tweede divisie. Daarbij is het ook nog niet eens zeker dat je dan promoveert naar de KKD. Daar moet nog over vergaderd worden.

Ik zal je vast uit je droomwereld helpen. Niemand zal een basisplek in de Eredivisie of KKD inruilen om in een beloftencompetitie te gaan spelen. Het bord voor je hoofd zal alleen veel te groot zijn om dat te beseffen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
Je biedt ze een plek in een beloftenteam, terwijl ze nu een basisplek hebben in de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en zelfs de Turkse competitie. Mbuyamba heeft net een nieuw driejarig contract bij Barcelona ondertekend.

Je hebt helemaal geen prima mogelijkheden die je ze nu kan aanbieden, want ze gaan er flink op achteruit ten opzichte van wat ze nu hebben. Het lijkt wel alsof je wereldvreemd bent met eerst de site vervuilen met de bejaardenteams die je wil samenstellen en nu een volslagen onrealistisch plan hebt om grote talenten vast te leggen voor een beloftenteam. Doe gewoon normaal.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ok Mbuyamba kan een streep doorheen.

Voorbeelden zat van spelers die dat doen. Pierie had een basis plek bij Heerenveen en gaat naar 020 en speelt er nu in het belofte team. Schuurs was een basis speler in een eerste divisie club en speelt nu in de beloftes van 020.

Het is dus wel bij 020 voorgekomen maar bij ons zou dat niet lukken???

Het kan blijkbaar wel als je maar een goed voetbal beleid hanteert.

Bejaarde teams? En wat doet Feyenoord nu dan??? Botteghin word weer een contract geven... Feyenoord doet hier exact wat ik al tijden aan geef door transfervrije spelers een contract te geven. En doet dat ook met linssen. En eerder met Fer. Kuyt, van persie. En door die laatste 2 die terug keerde pakte Feyenoord een titel en bekers.

Op problematische posities waar Feyenoord geen goeie reserve of basis speler heeft ga je voor een transfervrije speler die minimal subtop eredivisie ervaring heeft of vergelijkbaar niveau. En geeft die een contract liefst kort met lange eenzijdige optie.

Een huidig onderdeel van het beleid werkt juist niet... Namelijk middenmoot spelers halen als diemers voor 1,5 miljoen. Dat is te vaak weggegooid geld gebleken.

Huidige jeugd die de jeugdopleiding heeft doorlopen blijkt ook te slecht om de reserve posities in Feyenoord 1 nu te bekleden... Maar men blijft dat doen...

“Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten” "Einstein"

Feyenoord word nu dus geleid door waanzinnigen en als jij dat deel van het beleid dus helpt verdedigen tja...


Ik doe niet aan leeftijdsdiscriminatie. Vele transfervrije spelers die op leeftijd zijn geraakt en nu transfervrij zijn zijn beter dan de reserves of sommige basis spelers op posities in het elftal die er nu rond lopen.

Als je voor een zo sterk mogelijk team gaat geef je die spelers die nu dus transfervrij zijn een kans bij Feyenoord met korte contracten met lange eenzijdige opties.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zou toch maar snel ja zeggen als dit echt geboden is. Je hebt dringend geld nodig om het elftal van wat kwaliteit te voorzien en zo goed is deze jongen nou ook weer niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
gelukkig ben jij geen TD! Jij doet nog steeds als Feyenoord de Action of Aldi is
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tuurlijk, we wachten tot er een club spontaan Eur 40 mln biedt voor deze jongen, hoewel iedereen weet hoe slecht wij er financieel voorstaan. Ik herinner me een bod op Nicolai waar we onze hand nogal overspeeld hebben en als we wat langer terug gaan zijn er nog wel wat meer voorbeelden van (vermeende) belangstelling die we beter hadden kunnen aanpakken met beide handen. Zonder een grote uitgaande transfer op korte termijn (dus niet in september als alle voor ons interessante spelers alweer vastliggen) moeten we met de huidige selectie de competitie in en ik neem aan dat jij met mij eens bent dat we dan om plek 4 gaan strijden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Haps 10 /12 miljoen.....naar Atalanta = je uitgaande transfer
+1/-0

 
2 jaar geleden
Met een verkoop van Senesi en bijvoorbeeld Haps, opbrengst wellicht netto 25 miljoen, verlies je veel verdedigende kracht die je dan ook maar eens effectief moet zien in te vullen.
4e plaats zal ook dan maximaal haalbare blijken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Stel dat je netto € 25 mln over zou houden aan die 2 transfers (geen idee voor hoeveel ze in de boeken staan en wie er allemaal nog moet meedelen in die transfers), dan mag ik toch hopen dat Arnesen in staat is hele goede vervangers te halen en nog stevig geld over te houden.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden
@berberes

Eens in mijn ogen word Senesi ook overschat daarom vind ik 24 miljoenprima in de voetbal gekte.

Ik zou Kongolo halen als lcv of lb het schijnt dat AZ hem wil huren...

Hoedt is mss ook te huren of wie weet BMI
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 26.033 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane afstanden arne arnesen being bosz castore conte dirkteur duitsland geertruida gerbrands gimenez has jong kasanwirjo kit knvb koeman kruzen lazio levy marketing middenveldert slot sparta trauner vakkiek wieffer willykment