Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil niet meewerken aan transfer van Cryscencio Summerville en wil contract verlengen'

9 juli 2020 16:09 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil niet meewerken aan transfer van Cryscencio Summerville en wil contract verlengen"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord niet wil meewerken aan een vertrek van Cryscencio Summerville. De 18-jarige aanvaller staat in de concrete belangstelling van verschillende buitenlandse club, maar ondanks dat hij nog maar een contract heeft voor een jaar mag hij niet vertrekken. Feyenoord zou inzetten op een nieuw contract voor Summerville, die op 27 juli zal aansluiten bij de selectie van Dick Advocaat.

Een jaar geleden werd al een miljoenenbod van Wolverhampton Wanderers afgewezen en de Engelsen hebben nog steeds belangstelling. Ook Anderlecht, Rangers FC en Red Bull Salzburg zouden interesse hebben.

Summerville speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag. In 21 competitiewedstrijden kwam hij tot 2 doelpunten en 3 assists. Ook speelde hij al op huurbasis voor FC Dordrecht. In het shirt van Feyenoord speelde hij nog geen enkele officiële wedstrijd in het eerste elftal.

Meer op VI.nl


Tags

summerville cryscencio ado advocaat anderlecht dordrecht miljoenenbod rangers salzburg wanderers wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
G E L U L is zogenaamd nieuws van september 2019!!!! Krabbell z'n blad moet vol!!!Toevallig wordt dat naar buiten gebracht nu Feyenoord wilt verlengen......(kots
+1/-0

4 weken geleden
Dit kan ik inderdaad niet serieus nemen. Als er nu een club € 500k biedt, is ie direct weg. Wordt er alleen maar bij gehouden voor de breedte op het moment dat het toch nog mocht lukken Narsingh voor niets te laten vertrekken, Malacia nog geblesseerd is en Haps dus moet backen en Sinistera wat langer uitgeschakeld blijft. Dan is het misschien mogelijk dat Summerville af en toe een paar minuutjes mag meedoen omdat er geen andere buitenspelers meer over zijn en je toch 11 spelers nodig hebt. Het akkefietje met zijn broer erbij in de kleedkamer blijft voor mij altijd aan deze jongen kleven en met zijn lengte moet je echt veel beter zijn dan de rest om te kunnen slagen.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Iedereen verdient een tweede kans, ook al is die klein. Dat gold voor Van Persie en dus ook voor hem. Of hij die kans bij Feyenoord moet krijgen vraag ik mij af. Dat zal hij dan komend seizoen waar moeten maken.
+1/-0

4 weken geleden
Arnesen noemde zijn naam wel specifiek, lijkt me dus dat ze hem graag erbij willen houden. Echter moet hij wel speelminuten gaan krijgen dan op de bank ontwikkelt hij zich niet. Je zou Berghuis wel af en toe wat rust kunnen gaan geven bv in bekertoernooi.
+1/-0

4 weken geleden
ik heb deze jongen niet echt gevolgd, bij ADO moet het afgelopen seizoen niet makkelijk geweest zijn! Zou wel een keer mooi zijn als een talent in de voorhoede doorbreekt. maar zou even niet weten hoe hij gezien de huidige voorhoede aan speelminuten moet komen.
+1/-0

 
4 weken geleden
misschien in onder 21 jaar?
+1/-0

4 weken geleden
Ik weet niet hoe serieus dit nieuws is, als er een club komt voor een speler is er toch altijd te praten als het bod maar hoog genoeg is. Maar ik kan mij niet voorstellen dat er zoveel belangstelling is???????????
+1/-0

 
4 weken geleden
klopt zaakwaarnemers gelul
+1/-0

4 weken geleden
Is gewoon a hard to get soellentje. Gaat wanneer er maar enige interessen is gewoon weg. Te licht voor de nederlanderse top...
+1/-0

4 weken geleden
Dit ventje wordt gewoon heel belangrijk voor het O21 team, wat nu eindelijk in een proces terechtkomt waar het gaat proberen in de voetbalpyamide terecht te komen.

Grootste fout van Martin van Geel kan hiermee hersteld worden, en de kloof die tussen Feyenoord en andere clubs ontstaan is (deels) overbrugt.

Maar terug naar Summerville; als een club nu miljoenen voor deze speler overheeft, moet Feyenoord hem verkopen. Dan kan de ploeg (Feyenoord-1 én O21) versterkt worden op wellicht meerdere posities.

Maar goed, als hij blijft; prima!
+1/-0

4 weken geleden
Ik denk juist dat er wèl interesse is voor dit soort spelers, maar dan vooral vanuit de sub-top. Er is onder de top weinig geld te verhapstukken en men hoopt op een gelukkige transfer. Vraag is wat Summerville daar zelf aan heeft. Volgens mij niks.
+1/-0

4 weken geleden
Zo snel mogelijk verkopen, met zijn gedrag een aspirant rotte appel in de selectie.
+1/-0

4 weken geleden
Cryscencio heeft bij ADO zich laten zien, maar heeft nog niet de ervaring om de overstap naar een hoger nivo te maken. Hij kan beter een 3jr bijtekenen en na het eerste jaar naar zijn prestaties terugkijken en daaruit conclusies halen.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.328 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek berghuis besiktas bestlander blaak buitenlucht conteh danall dirkteur feyenoordopnummer hanegem hassel hemel jansen jorgensen kelly kokorin kristensen kuip lens narsingh ozyakup ruil senesi toornstra troost vangt wolfswinkel