Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Tyrell Malacia tot minstens oktober niet inzetbaar'

8 juli 2020 09:01 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

[Update] "Tyrell Malacia tot minstens oktober niet inzetbaar"; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Feyenoord dat het voorlopig niet kan beschikken over Tyrell Malacia. Vanwege een heupblessure moet de linksback een operatie ondergaan en zal hierdoor de voorbereiding op het nieuwe seizoen moeten missen.

Update 08-07 09:01: Het Algemeen Dagblad meldt dat Tyrell Malacia tot minstens oktober uit de roulatie zal zijn.


Tags

malacia tyrell heupblessure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Juist vandaag zei ik nog dat de defensie zwakjes zal zijn, en zie ook Malacia valt weg. Vraag mij af hoe Advocaat en Arnesen de structurele tekorten achterin willen opvangen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Malacia heeft echt een goed jaar gehad, nu hopen dat Haps heel blijft in de voorbereiding (dat is nog nooit gebeurd volgens mij), verder is alleen Senesi een zekerheidje achterin. en nu?? Geertruida, Nieuwkoop, Van Beek, Johnston (nooit iets van gezien), ik zeg Zeefuik (Groningen), Bruma (huren/kopen) misschien poging bij NAC voor van Hecke (misschien direct verhuren aan eredivisie club) bij volendam zit v/d Ven, ook een talent.
+1/-0

4 weken geleden
Ik hoop dat hij weer gauw inzetbaar is, hij is leergierig, neemt veel aan van Dick Advokaat en hij gaat ook langzaam beter spelen, ik hoop dat hij een goede vaste waarde wordt.
+1/-0

4 weken geleden
Kom op Tyrell, herstel weer snel. Ik ben een groot fan en voor mij ben je Haps allang voorbij in de pikorde en dat terwijl ik ook een fan ben van Haps. Schipper, volgens mij is Haps pas gaan kwakkelen met blessures sinds hij bij ons zit, dus misschien blijft hij komend seizoen inderdaad wel heel. Met het vertrek van Jan Arie en Erik (niet alsnog verlengen, neemt nu nog waardig afscheid) moeten we wel heel veel erbij zoeken als ook nog Senesi vertrekt. Dat vertrek zou daarentegen wel weer financieel ruimte geven om spelers te halen die een transfersom moeten opbrengen. Misschien dat buro Timmer nog een 2e Senesi weet te lopen in Zuid Amerika, want vd Ven en van Hecke worden zo gehyped dat ik er geen vertrouwen in heb en we sowieso teveel betalen nu.
+2/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
@berberis; dat bedoel ik, Haps is bij ons ieder voorbereiding afgehaakt door blessures (wat natuurlijk brute pech kan zijn), ik hoop stiekem op een verrassing, misschien inderdaad vanuit buro Timmer, toch hoop ik nog op Zeefuik en een Nederlandse RCV (hoewel ik niet op namen uit kan komen die reëel zijn). Verder zou het mooi zijn als we Joey Veerman binnen kunnen halen, met het oog op de toekomst helemaal, Toornstra zal ook een keert gaan.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.328 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek berghuis besiktas bestlander blaak buitenlucht conteh danall dirkteur feyenoordopnummer hanegem hassel hemel jansen jorgensen kelly kokorin kristensen kuip lens narsingh ozyakup ruil senesi toornstra troost vangt wolfswinkel