Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Ik kan op voorhand best leven met deze namen'

6 juli 2020 08:54 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Willem van Hanegem: "Ik kan op voorhand best leven met deze namen"; image source: Pro Shots

In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad geeft Willem van Hanegem aan een goed gevoel te hebben over de komst van Mark Diemers en Bryan Linssen naar Feyenoord. "Bij Feyenoord hoor ik: Mark Diemers van Fortuna en Bryan Linssen van Vitesse, maken die het elftal nou beter? Diemers vind ik zelf wel een speler die iets kan, dat kan best eens goed uitpakken in de Kuip. Daar geloof ik wel in", aldus Van Hanegem. "Linssen is in de eredivisie een speler die goals maakt. Feyenoord zoekt nou eenmaal in een bepaalde vijver en met dat in het achterhoofd kan ik op voorhand best leven met deze namen."


Discussieer mee op de forums


Tags

hanegem diemers linssen voorhand bryan achterhoofd column eredivisie fortuna kuip vijver vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Feyenoord moet evenwicht zien te zoeken tussen goed en niet te duur. We hebben te vaak de fout gemaakt om paar dure aankopen als het beste beleid te duiden. Daarmee ga je,- zeker nu in recessie-tijd -, mee de mist in. We moeten inzetten op ervaring, allround, schotvaardig en spelinzicht. Het academisch ballet-voetbal kan voorlopig in de kast blijven.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.328 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek berghuis besiktas bestlander blaak buitenlucht conteh danall dirkteur feyenoordopnummer hanegem hassel hemel jansen jorgensen kelly kokorin kristensen kuip lens narsingh ozyakup ruil senesi toornstra troost vangt wolfswinkel