Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bryan Linssen tekent alsnog bij Feyenoord'

3 juli 2020 21:20 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Bryan Linssen tekent alsnog bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Bryan Linssen alsnog naar Feyenoord lijkt te vertrekken. De handtekeningen zijn nog niet gezet, maar er lijkt weinig meer een contract in De Kuop in de weg te kunnen staan. Als alles volgens plan verloopt zal de komst van Linssen maandag officieel bekend worden gemaakt.

De inmiddels transfervrije aanvaller is al maanden in onderhandeling met Feyenoord over een verbintenis, maar tot twee keer toe ketste zijn komst af vanwege de financiën. Een derde poging om de Limburger vast te leggen lijkt wel succes te hebben. Het AD meldt dat hij hoogstwaarschijnlijk voor twee seizoenen zal gaan tekenen.

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan handtekeningen hoogstwaarschijnlijk kuop limburger poging verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ik ben blij dat Feyenoord zich goed versterkt. Gezien over de breedte van de selectie mag ik wel stellen, dat de vervangers net zo goed zijn als de basisspelers. Dat geeft rust. Je kan merken, dat Arnesen een uitstekende TD is. We gaan met een gerust gevoel het komende seizoen in.
+2/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Dat gaat serieus de goede kant op. Maar, hoe wordt dat betaald?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Linssen is transfervrij,het betreft hier enkel het salaris.
+1/-0

 
12 maanden geleden
De opbrengsten investeren in aankopen van jonge veelbelovende spelers en Narsingh als zwaar op de loonlijst wegende verkopen. Voor de rest gaat het dan crescendo.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
12 maanden geleden (gewijzigd)
Hoe word het betaald?

Simpel salaris begroting genoeg.
larsson was al weg, nu ook toure, botteghin, van der heijden, ie, tapia en vraag me af wat de deal is met kelly... Die had nog een 1 jarig contract.

Maar of de nieuwe spelers versterkingen zijn is maar zeer de vraag... conteh ken ik niet. Diemers is maar afwachten of hij wat toe voegt en linssen lijkt me een beetje een larsson type maar met meer branie en vechtlust en kost je tenminste geen 3,5 miljoen aan transfergeld. Vraag me af hoe je gaat spelen... want als je met berghuis op links speelt is gebleken dat je op rechts minimaal iemand moet hebben met zeer veel snelheid en diepgang.

@Danall
reserves net zo goed als de basis spelers? Waar baseer je dat op? Of wil je zeggen dat het huidige niveau van de basis spelers al niveau Diemers waren? Dus niveau fortuna sittart?

Ik wil je er op attenderen dat ozyakup die prima was ook was gehuurd... En we lijken helaas geen poging te doen om hem over te nemen... Karsdorp moeten we ook nog opnieuw zien te huren... (kan lastig worden heeft nog maar ene 1 jarig contract bij as roma)

Van spelers die weg zijn:
Had je aan Botteghin mss nog wat. Maar van der heijden, tapia, ie, larsson presteerde hier onder het gewenste feyenoord niveau wat voor titels zou moeten gaan.

Zou je de rest van de huidige feyenoord basis bij concurrenten PSV of 020 in de basis zien staan? op berghuis en mss fer na...

Ik niet...

Zo ja geef aub voorbeelden.

De feyenoord selectie is dus nog veel te zwak om voor de prijzen te gaan. Er is echt werk aan de winkel.

Maar als je de transfervrije Elia, Donk, Kalou weet te strikken sinisterra verkoopt en daar ozyakup voor haalt en karsdorp weer huurt kom je gelukkig al een heel eind.

Enige mss leuke betaalbare aankoop mogelijkheden die ik zie als je mss sinisterra, senesi verkoopt zijn: Ozyakup, bazoer, van de Ven, van Hecke, Veerman en mss terugkeer van terence Kongolo. (eerst was van drongelen voor mij ook een optie maar is nu zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie dus niet aan beginnen)

Mocht je jorgensen of toornstra nog kunnen verkopen dan kan je bij Jorgensen denken aan de transfervrije van Wolfswinkel en als vervanger van Toornsta de transfervrije de Guzman of van Ginkel.

Heeft advocaat nog lijntjes naar rusland? Want als je ene transfervrije Kokorin als nog kan verlijden voor Feyenoord t ekiezen ben je zomaar titel kandidaat.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Feyenoord deed het zo slecht niet afgelopen seizoen onder Advocaat. Het eindigde (oké, afgebroken competitie) ook boven PSV. Ik stel de vraag anders: welke Feyenoordspelers zouden bij PSV misstaan? De voorkeur voor de spelers die jij noemt is nu wel bekend. Ik mis alleen Drenthe (meer geschikt voor walking football) en Eliah in jouw lijstje. Dat waren toch vaste gasten in jouw lijst.
Ik heb vertrouwen in Advocaat. Als hij het in deze spelers ziet zitten, wie ben ik dan om dat te becommentariëren?
+3/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
12 maanden geleden (gewijzigd)
Je vergeet de samen loop van omstandigheden waarom Feyenoord vorig seizoen bij kon blijven in de competitie.

Het kwam niet door de kracht van feyenoord maar vooral door de onmacht en het wanbeleid bij 020 en PSV.

020 stortte in door onvrede en teleurstelling omdat men was uitgeschakeld in de champions league. Het ontbrak er aan motivatie, ten hag kreeg de poppetjes niet op de juiste positie en overmars kocht niet best vervangers in... En veel spelers wilde er weg.

PSV behoeft hoop ik geen uitleg... Vele blessures van basis spelers en zeer slechte aankopen door een onervaren TD. Waardoor de selectie te smal was en na blessures van essentiële basis spelers PSV in stortte. Daarna gedoe met van bommel en vertrek bergwijn etc.

Enkel AZ ging crescendo.
Dat een AZ met een begroting 2,5 keer zo klein als Feyenoord, 3 keer zo klein als psv en 4,5 keer zo klein als 020 aan het eind van de competitie op de 2de plek stond van de competitie met een gelijke stand qua punten als 020... Geeft al genoeg aan lijkt me.

Namelijk dat er gewoon wanbeleid is gevoerd bij de andere 3 top clubs!

We weten allemaal hoe drama het bij Feyenoord ging onder stam. En hoe gammel de begin selectie was van troost die totaal niet fit aan de competitie begonnen en waarbij de selectie nog veel te veel zwakke plekken vertoonde. (linker centrale verdedigende positie en spits positie).

Nogmaals Feyenoord kon de 2de seizoenshelft mee doen omdat 020 en psv gruwelijk faalde! Het kwam niet door onze eigen kracht. 020, psv faalde een heel seizoen. Feyenoord faalde maar een half seizoen en kwam dus terug en AZ deed het een seizoen lang goed en deed dus mee om de titel.

Als je nu weer terug grijpt naar dezelfde spelers en mss zelfs terug grijpt naar mindere spelers dan ga je gewoon onder psv en 020 eindigen. Met het huidige spelers materiaal is AZ zelfs weer een bedreiging.

En wat Drenthe betreft tja... Haps is terug. En eens niet om de haverklap geblesseerd... Dan is drenthe niet meer nodig. Simpel zat!
Je kan lachen wat je wil over Drenthe hij heeft wel bij real Madrid gespeeld en geschitterd in jong oranje. Wie van de huidige Feyenoord selectie kan dat zeggen?
Het is een enorm getalenteerde speler enkel aan zijn inzet schort het.
Drenthe is nu ook weer een jaar ouder die zie ik nu niet meer op niveau terug keren behalve als hij rigoureus af valt en aan zijn conditie gaat werken maar dat gaat niet meer gebeuren. Zonde want een paar jaar geleden had je die gozer gewoon een kans kunnen geven. Talent heeft hij genoeg je moet enkel de juiste snaar bij hem weten te raken.

Maar qua spelers begeleiding schiet Feyenoord toch al jaren en jaren te kort.
+1/-0

 
12 maanden geleden
een heel verhaal getikt, lijkt het foetsie
+1/-0

 
12 maanden geleden
Nou, nog maar eens. Het financiële beleid bij Feyenoord is sinds de jaren 70 drama. Binnen de mogelijkheden die er zijn, heb ik vertrouwen in de nieuwe spelers. Maar vooral: ik heb vertrouwen in Advocaat, en hij zal perspectief in die spelers zien.
De oude meuk waar jij steeds mee komt: garanties in het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst. En wat betreft Karsdorp: ik ben totaal niet gecharmeerd van hem. Na de aftrap weet hij niet hoe snel hij naar voren moet rennen. Het is geen verdediger pur sang.
Ozyakup had mogen blijven van mij, maar zal financieel niet haalbaar zijn.
Rondom Veerman is het stil. Waar stilte is, is hoop.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ow dat is het enige lichtpunt inderdaad dat advocaat het maximum uit deze spelers groep weet te persen.

Ik hou wel een slag om de arm... Want Advocaat heeft nu teveel ja knikkers om zich heen met pot en petrovic. Dus zal advocaat weinig tegenspraak krijgen... Wat je als coach erg kwetsbaar maakt... Want een tegengesteld geluid kan je scherp houden.

Advocaat kan de scouting of de td aangeven wat hij in zijn selectie mist. Zodat scouts of een td naar zijn wensen kunnen handelen. Maar je moet advocaat niet mee laten beslissen over de komst van middelmatige spelers. Als hij heeft gewerkt met speler als kokorin die indruk op hem maakte dan is dat een ander verhaal. Maar als hij niet met spelers heeft gewerkt... En toch loopt te vragen om een speler... Niet naar Advocaat luisteren... Het is een degelijke coach maar geen scout/td en dat is een totaal ander vak. Dan moet je het potentieel van een speler kunnen zien in een paar wedstrijden en van beelden.

van gaal bijvoorbeeld is en prima coach maar zodra die spelers moest kopen ging dat ook erg vaak mis. Stam die kelly wou... Dubbel functie pastoor bij sparta, etc. etc.

Ik heb er veel minder vertrouwen in dat men bij Feyenoord het juiste potentieel ziet in spelers. Jeugd kopen wat arnesen nu doet voor miljoenen kan gruwelijk fout gaan. Zie voorbeelden gustafson en bakkal bij ons in het verleden... Ik vel mijn oordeel door harde feiten en statistieken. In de afgelopen 10 jaar verdiende feyenoord namelijk maar 1 miljoen aan transfers gemiddeld per jaar samen met eigen verkochte opgeleide jeugd. Je leid dus gruwelijk verlies aan transfers en inkopen. Daar gaat Arnesen ook geen verandering in brengen. Je hebt bij een eigen goeie jeugd opleiding niks aan een TD! Of het nu van Geel is, troost arnesen ze falen allemaal weer op andere gebieden en onder aan de streep heb je er niks aan gehad!

De oude spelers die ik voor stel. Die hebben al bewezen een hoog niveau aan te kunnen. Dus hebben meer garanties tot succes dan de nu gekochte middenmoot of jeugd die nog alles moeten bewijzen.

Diemers, linssen, conteh hebben nog niks bewezen bij een top club. Dus veeel minder zekerheid dat die het gewenste feyenoord niveau kunnen halen in vergelijk met mijn voorgestelde opties.

Elia, kalou, donk, de Guzman hebben stuk voor stuk hun sporen verdient. (in de eerste 3 heb ik het meeste vertrouwen dat ze in de basis wat kunnen toevoegen). Je weet van deze spelers tenminste dat het gewenste niveau er in ieder geval in zit.

Uiteraard zal niet iedere oudje een schot in de roos zijn... Maar door hun korte 1 jarige contracten met mogelijke eenzijdige opties kan je veel sneller door selecteren. Door selecteren gaat veel moeilijker bij aangekochte middenmoot spelers met lang lopende contracten. Zie spelers die in je salaris huis blijven hangen... Tapia, kelly etc. De oudjes die ik voorstel kosten ook nog eens geen transfer geld. En drukken enkel op je salaris begroting.

In karsdorp zie ik een prima Toornsta vervanger op het middenveld. Toen hij op het middenveld in viel was dat prima. Probeer narsingh maar eens als rechts back is in niks minder dan Haps. Mist enkel mss wat agressie.

Wat veerman betreft zou een aanwinst zijn... Maar ook enkel voor de toekomst. Denk niet dat hij al beter is dan Fer op die positie. Kan dacht ik ook nog in jong feyenoord in de voetbal pyramide spelen.

Maar waar ga je hem van betalen? Mss is er al geanticipeerd op een vertrek van Sinisterra waardoor conteh en linssen werden gehaald?

Het team vertoond nog erg veel zwakke plekken...
Enige centrale verdedigers zijn nu senesi en van beek...
Rechtsback heb je geertruida en nieuwkoop... (ik zou er narsingh testen laat maar werken voor zijn 1,5 miljoen).
In de spits heb je nu een altijd geblesseerde jorgensen en een jonge bosenik...

Links op de vleugel hoop je dan maar dat conteh en linssen gaan presteren...
Toornstra op het middenveld ben ik ook nog niet kapot van...
En kokcu word wel opgehemeld maar voor een vooruitgeschoven middenvelder scoort hij veel en veel te weinig en levert ook veel te weinig assists.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik moet het nog wel zien natuurlijk maar ik heb er wel vertrouwen in dat Arnesen Linssen niet haalt als hij niets toevoegt aan de basis.
Dan maakt hij zichzelf ook niet geliefd door onder de supporters, hij heeft in ieder geval en dat ben ik met Willem van Hanegem (op dit forum) mee dat hij de selectie op een haar na rond heeft voordat de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat beginnen, en dat is wel eens anders geweest.
Dicky kan meteen beginnen met een complete selectie.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kerk kokcu marcus marwijk molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot vasquez ven weghorst willykment