Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Christian Conteh voor vier jaar naar Feyenoord

2 juli 2020 11:51 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Christian Conteh voor vier jaar naar Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft Christian Conteh vastgelegd. Dat meldt de club via de officiële website. De 20-jarige aanvaller zal tot de zomer van 2024 onder contract staan in De Kuip en komt over van het Duitse 1. FC Sankt Pauli, waar hij sinds 2017 in de jeugd speelde. Afgelopen zomer maakte hij zijn debuut en scoorde direct.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan dat Conteh al een tijdje in de gaten werd gehouden. "Hij is razendsnel, heeft een goede actie en is iemand die achter de linies voor een flinke dosis gevaar kan zorgen", aldus Arnesen. "Deze jongen heeft veel potentie, en we willen hem dan ook de tijd, ruimte en aandacht geven om die verder te ontwikkelen."

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

conteh arnesen dosis kuip pauli sankt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
ben benieuwd, mooi opwarmen in onder 21 team
+1/-0

2 maanden geleden
Ik ken hem niet, ik ga er van uit dat Arnesen goed op de hoogte is van de kwalitieten van deze speler, en dat hij kan groeien naar een vaste waarde voor Feyenoord.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Arnesen volgt hem al een jaar
+1/-0

2 maanden geleden
We gaan zien of of de aankopen van Arnesen echt wat gaan opleveren. Bosenik, diemers nu conthe... Dat is zo weer 7,5 miljoen aan transfersommen en nog maar te zwijgen over de salarissen en kosten die er af gaan bij verkoop.

Ik heb er een hard hoofd in dat je na verkoop van de spelers er aan het eind van de streep nog wat aan verdient...
+1/-3

 
2 maanden geleden
Nee een bejaardenhuis huren, dat is slim
+4/-1

 
reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
Als je daar Kalou, Elia, Donk, de guzman/van ginkel mee bedoeld die transfervrij zijn... Zeer vreemde redenatie op geen enkel feit gebaseerd.

Met middenmoot als diemers en linssen komt feyenoord juist niet ver...

Ga maar na pas toen van Kuyt en van Persie terug naar de club kwamen op hun ouwe dag pakte Feyenoord pas weer prijzen.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Blijven spelers over hun top die een aanzienlijk salaris zullen eisen en na contract nul waarde vertegenwoordigen, absoluut geen meerwaarde dus.
+1/-0

2 maanden geleden
Als deze jongen de kans om blessurevrij te blijven, hij snel in de basis zal meedoen.
+1/-0

2 maanden geleden
Heb liever dit soort aankopen dan Guzman, Donk of Elia. Die kunnen misschien nog een jaartje spelen en dan moet je weer op zoek naar nieuwe spelers. En als dit toppers waren, dan kwamen ze nu niet naar Feyenoord. Voor spelers als Diemers en Linssen is het een stap hogerop, we zullen moeten afwachten of het middenmoters zijn. We zijn nu eenmaal niet in een positie om internationals te kopen, dus het is meestal afwachten of spelers een hoger niveau halen. Maar Arnesen draait al even mee, dus die doet niet zomaar iets.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Fer kwam ook terug naar feyenoord omdat hij wou spelen zelfde gold voor elia en KEA en daar hebben we ook enorm veel aan gehad. Kuyt en van Persie wilde hier hun cariere afsluiten en toen die terug kwamen pakte Feyenoord zelfs weer prijzen.

De flaters werden juist begaan met middenmoot aankopen waarbij je hoopt dat het wat meer kon worden. bilal, Vejinovic, amrabat, vormer, larsson, tapia, gustafson, kelly etc, etc, zijn allemaal geen succes gebleken maar we blijven maar door gaan op dezelfde voet... Puur wanbeleid!

Je hebt gelijk dat je mss nog maar 1 jaar plezier van spelers als Elia, de Guzman, Kalou, Donk gaat hebben. Maar dat geeft je 1 jaar meer de tijd om jeugd te laten rijpen of een betere vervanger te vinden dan de middenmoot die je nu koopt met diemers waar je straks weer jaren aan vast zit met een lang lopend contract en mss aan de straat stenen niet meer kwijt raakt. Zie kelly als voorbeeld met zijn 2 jarig contract en tapia etc. etc.

Dat die oudere spelers hier mss maar 1 jaar komen spelen geeft je de mogelijkheid te kijken of ze echt van toegevoegde waarde zijn en zo niet kan je door selecteren zijn ze het wel behoud je ze. Trouwens bij deze oudere spelers weet je precies wat ze kunnen en dat ze gepresteerd hebben bij clubs van een hoger niveau. Terwijl spelers als Linssen en Diemers alles nog moeten bewijzen bij een top club. Het risico dat dat dus het bij hen dus mis gaat is groter dan dat je die oudere spelers een kans geeft.

Arnesen doet precies het zelfde als iedere td met een lege portemonnee. Middenmoters en jeugd kopen in de hoop dat het mee valt en vaak is dat niet zo en zit je er jaren aan vast en zitten ze weer aanstormende talenten in de weg en zijn ze een blok aan je been in je salaris begroting...
+1/-1


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.328 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen azarkan beek besiktas besmettingen bestlander bozenik corona diemers douglas drenthe ebecilio edirin eredivisie feyenoordopnummer fox fraser hanegem jorgensen kokcu kuip nederland sparta stee titel toornstra wehrmann wiel