Transparent
Inloggen
Sluiten

Uittenue voor komend seizoen gepresenteerd

2 juli 2020 11:15 - Feyenoord.nl
Foto: Feyenoord.nl

<b>Uittenue voor komend seizoen gepresenteerd</b>; image source: Feyenoord.nl

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord het uittenue voor komend seizoen gepresenteerd. Onder leiding van Dick Advocaat zal worden gespeeld in een zwart shirt met rode en witte details. Aan de voorzijde van het shirt zijn horizontale rode strepen te zien met een opvallend grafisch element, terwijl de kraag en mouwen witte details hebben. De logo's en bedrukking zijn ook in het wit.

Het broekje en de sokken zijn in het rood en bevatten de bekende drie Adidas-strepen. Deze zijn weer in het wit. Net zoals het thuistenue traditioneel bevat zal komend seizoen daardoor ook het uittenue uit de drie clubkleuren rood, wit en zwart bestaan.

De uitcollectie is direct te bestellen via de webshop van Feyenoord en zal op maandag 6 juli geleverd worden. Vanaf zaterdag 4 juli is het shirt al te verkrijgen bij Fanshop Marathon nabij De Kuip en een dag later verkrijgbaar bij alle fysieke Fanshops. Supporters die niet langer kunnen wachten, kunnen op zaterdag 4 juli naar De Kuip komen voor een drive-through Fanshop. Met de auto kan dan door de buitenring van De Kuip gereden worden. Naast het bestellen en eventueel bedrukken van het shirt kan dan ook op een unieke manier het weerzien met De Kuip ervaren worden.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

kuip uittenue fanshop adidas advocaat bedrukken bedrukking bekende bevatten buitenring clubkleuren element fanshops grafisch horizontale kraag logo marathon mouwen nabij sokken through thuistenue uitcollectie verkrijgen voorzijde webshop weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik vindt het wel een mooi tenue,had eigenlijk een zwarte broek moeten zijn maar dat is mijn mening,ziet er goed uit nu de prestaties nog.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik vind het een Feyenoord waardig shirt al vind ik dat de short en kousen eigenlijk zwart behoren te zijn.
+1/-0

2 maanden geleden
Mij maakt het niet zo veel uit in welk tenue ze uit spelen.
Als er dan toch een nieuw uit tenue moet komen,
verzin iets waarmee de kleuren van Rotterdam uit komen.
Het is overigens geen lelijk shirt en sluit mij aan bij de vorige
reacties een zwarte broek had beter geweest.
Nu de prestaties op het veld nog, dan gaat het zeker wel goed komen.
+1/-0

2 maanden geleden
Verrassend dat het rood, naast thuisshirt, ook terugkomt in het uit shirt. Waarbij ik me afvraag of dat in bepaalde uitduels niet zal schuren bij een tegenstander met ook een rood shirt met zwarte tinten. Denk bv aan het shirt van AC Milan, in NL misschien Utrecht of AZ. Dan zal de thuisclub misschien in het uitshirt moeten gaan spelen.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.328 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen azarkan beek besiktas besmettingen bestlander bozenik corona diemers douglas drenthe ebecilio edirin eredivisie feyenoordopnummer fox fraser hanegem jorgensen kokcu kuip nederland sparta stee titel toornstra wehrmann wiel