Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord opnieuw in gesprek met Bryan Linssen'

1 juli 2020 21:27 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Feyenoord opnieuw in gesprek met Bryan Linssen"; image source: Pro Shots

Volgens het doorgaans betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt heeft Feyenoord opnieuw de gesprekken geopend met Bryan Linssen. In april en mei werd er al veelvuldig onderhandeld met de aanvaller, die inmiddels zonder club zit. Linssen gaf in interviews aan te balen van de voorstellen die Feyenoord eerder aan hem deed. Dat stond in geen verhouding tot ons gesprek zei hij tegenover De Gelderlander. De Limburger zou nu alsnog een meerjarig contract in De Kuip kunnen tekenen.
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan gelderlander kuip limburger verhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Heerlijk, nog meer middelmaat straks.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Welke financieel haalbare speler noem jij dan geen middelmaat?
+3/-0

4 jaar geleden
Stop hier nu eens mee Feyenoord!!!
+1/-0

4 jaar geleden
Onze club heeft te maken met een nagenoeg lege bankrekening, alles om het corona heeft niet meegeholpen dat er wat meer geld binnen komt.
Dus dat ze hem opnieuw benaderen kan ik wel begrijpen.
Het heeft lang geduurd maar Cocku en Fer weer vastgelegd ben ik toch wel blij mee, nu npg afwachten op Berghuis dan staat er voor wat Feyenoord kan behappen een vrij aardig elftal op het veld.
Ik snap dat mensen op het forum schrijven nee toch, maar de club heeft nagenoeg geen geld en daar hebben wij mee te maken.
Dus Linssen, laat maar komen.
+2/-0

4 jaar geleden
Heb ook mijn twijfels hoor, maar de vijver waarin de club vist hebben allemaal hun beperkingen. Misschien gaat hij verrassen is wel een lefgozertje.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Heel veel zullen het niet met me eens zijn, maar vind dit best goed van Feyenoord. In eerste instantie gegokt maar verloren, maar wel terug komen!! Of Linssen middelmaat is, geen idee,bij Heracles en Vitesse was hij de man, nu zal hij een van de 11 zijn, laten we hopen dat hij dat op kan pakken!! Transfervrij en een Coronaproof salaris. Linssen zou vereerd en trots moeten wezen!
+2/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hij is wel welkom als transfervrije speler. Want je hebt ook redelijke reserves nodig.

Maar waarom Feyenoord denkt dat dit soort spelers niveau absolute basis speler kunnen worden is voor mij een enorme raadsel...

Iedere td lijkt wel weer wat te hebben... Een van geel koopt domme middelmaat en verslonst je jeugdopleiding en denkt dat het jeugd elftal in de voetbal pyramide niet belangrijk is...
Troost denkt dat hij sinterklaas is en geeft een tonnen salaris aan kelly en meer dan een miljoen aan narsing (is verder een ok reserve speler maar die ga je toch niet zoveel salaris bieden). En fer maar een 1 jarig contract bieden... En dan dat akkefietje met tapia...
En nu weer Arnesen die weer graag lijkt te gaan voor middelmaat spelers van onder de 30 en dure jeugd spelers zodat je er mss wat aan gaat verdienen... Nou neem maar van mij aan gemiddeld verdienen we er na alle aftrek van de kosten en salarissen zeker niet aan... En je totale basis niveau gaat door die middelmaat weer enorm achteruit... Dus kan je fluiten naar de prijzen... Of de concurrentie moet ook weer gaan blunderen zoals psv en 020 het afgelopen seizoen.

Ik heb meer problemen met aankopen als bosenik, diemers en straks die conteh. Samen geheid weer iets van 7,5 miljoen down the drain... Wat ga je daar aan hebben? Kosten de club vele miljoenen en leiden we zelf echt niks beters op? Dan moet je je pas echt zorgen gaan maken over onze jeugdopleiding.

Je moet die Arnesen echt eens duidelijk maken dat je soms ook oudere spelers moet terug halen die dan mss niks meer gaan opleveren (wat structureel mss zelfs nog goedkoper is dan zijn matige miljoenen aankopen) maar in tegenstelling tot zijn aankopen wel kwaliteit en ervaring brengen op posities waar je nu zwakke plekken hebt. En als je dan dure jeugd haalt dan a.u.b. nederlandse talenten. Die zijn intensief gescout kennen het nederlandse spelletje en mochten ze een grote speler worden willen ze hun cariere ook wel weer eens afsluiten bij Feyenoord.

Met vertrek botteghin heb je een degelijke ervaren verdediger nodig. Sinisterra is een speler met potentieel maar scoort veel te weinig en kan je beter duur verkopen om dat bedrag te her investeren. De vraag is of sinisterra weer na die blessure even goed terug komt. En we hebben een spits die altijd zwak ziek of misselijk is.

Haal dan in ieder geval deze 3 transfervrije spelers. Elia, Kalou, Donk. 2 hebben een Feyenoord verleden en maken goals en Kalou kan prima spelen in de spits, Donk is een prima verdediger.

Nu met behoud van fer en als je dan nog berghuis, bijlow, mss haps behoud en weer probeert karsdorp te huren en Ozyakup te kopen met het transferbedrag voor sinisterra. Dan heb je best een goeie basis (al zijn de reserves helaas wat minder maar ja je kan niet alles hebben).

Eigenlijk zou je senesi ook moeten verkopen. Onder Advocaat lijkt het wat... Maar onder stam zag je zijn beperkingen als je aanvallend wil spelen. In plaats van hem gaan voor van drongelen of terence Kongolo proberen terug te halen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Met Toornstra, Jorgensen, Berghuis en Fer heeft Feyenoord voldoende ervaring en 'volwassenheid' op cruciale posities in het team. Prima om daarnaast te investeren in talenten.

Elf dertigers is leuk voor de korte termijn maar op de langere termijn een sportief bankroet. Ik ben geen fan van Diemers en ook niet van Linssen, maar als zij gehaald worden als breedte investering en ook daarnaar betaald worden kan ik die beslissing volgen. De jeugd rammelt op dit moment niet aan de deur helaas, hoe graag we dat ook zouden willen.

Het O21 elftal is een eerste stap, ook daarvoor is Arnesen op zoek naar versterkingen, dus de situatie is zodanig schrijnend dat Varkenoord niet eens spelers kan afleveren die goed genoeg zijn voor dat elftal.

Als die talenten zich stormachtig ontwikkelen en ook een rol kunnen gaan spelen voor Feyenoord-1 is dat mooi meegenomen, maar verder denk ik dat qua leeftijdsopbouw/ervaring de spelersgroep die er nu staat goed in balans is en je het beste kan investeren in (jonge) spelers met restwaarde.

Kalou, Elia, de Guzman en Donk zijn te oud, te duur en ga je straks niks aan terugverdienen qua transfersom. Dát is pas weggegooid geld!

En Senesi verkopen? Je bent niet goed, daar kun je volgend seizoen als de markt (hopelijk) weer een beetje opkrabbeld en Feyenoord een goed seizoen draait een godsvermogen voor krijgen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Toornstra is een leuke speler voor de subtop maar is niet de man van de internationale ervaring en top kwaliteit die je verder brengt. Hoeveel oranje caps heeft ie al? Of hoe vaak is hij al geselecteerd? Hij is vaak onze 12de man dat zegt genoeg...

Jorgensen is altijd zwak ziek of misselijk heb je niks aan. Is totaal de weg kwijt sinds we zijn transfer naar Newcastle niet lieten door gaan.

Berghuis en Fer zijn prima inderdaad maar enkel met hen ga je de oorlog niet winnen.

Leg mij dan uit hoe je sportief bankroet gaat aan wat oudere spelers in je elftal die je 1 of 2 jarige contracten geeft met eenzijdige opties? als je er geen transfer som voor betaalt en gewoon in je salarishuis passen?

Het tegenovergestelde is juist waar... Met de komst van Kuyt en later van Persie toen pas pakte Feyenoord weer prijzen. Je gaat pas sportief bankroet als middelmaat koopt met hoge transfersommen 3 a 4 jarige contracten geeft en je ze aan de straatstenen niet kwijt blijkt te kunnen als ze floppen. En dan 3 a 4 jaar op je salaris begroting drukken. Of structureel verliest bij je aankoop beleid door die transfersommen te betalen voor middelmaat en jeugd die het niet blijkt te redden. Je pakt ook nog eens geen prijzen omdat het niveau door je miskopen dan structureel te laag blijft voor je basis 11 om potten te kunnen breken.

Donk, elia, deguzman en Kalou zijn transfervrij dus kosten geen transfersom en ben je enkel salaris aan kwijt. Met linsen zijn salais, transfersom conteh en zijn salaris, diemers zijn salaris en ongeveer 1,5 miljoen aan transfergeld had je boven genoemde spelers er ook voor in de plaats kunnen halen.
Het is geen weg gegooid geld in tegen deel. Je hebt een hoogwaardigere selectie met deze oud gediende. Waardoor je voor de prijzen kan gaan de beker en de titel. En waarmee je verder kan komen in europa wat ook weer meer inkomsten kan genereren.

Die kans dat je hogere ogen gaat gooien in europa en voor de prijzen gaat waardoor je meer inkomsten genereert met Donk, Elia, Kalou en deguzman in je selectie is groter dan de kans dat je wat gaat verdienen met transfers aan diemers, linssen en Conteh.

Om maar te zwijgen over het algemene positieve effect als Feyenoord succes heeft door een hoger niveau inde eerste 11.

Je weet nooit wat er gebeuren kan met een speler zie jorgensen daar waren ook gouden bergen belooft... En nu tja... Senesi is niet zo goed als hij nu lijkt. De tv gelden gaan nu gewoon door. Clubs doen alsof ze geen geld hebben maar de grote clubs met veel ikomsten aan tv rechten hebben nog geld zat. Trouwens hoeveel heeft een Feyenoord speler de laatste jaren opgebracht? Als je niet presteert gaan clubs echt gene grote bedragen betalen voor je spelers.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Sorry hoor maar de oudere spelers die jij opnoemt zijn echt geen versterkingen.
Ook Linssen niet trouwens.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Was jij ook 1 van die personen die een terugkeer van Kuyt en van Persie niet zag zitten?

Donk vond je een paar maanden geleden beter dan Botteghin dus is een versterking ten opzichte van vorig seizoen.

Elia is veel doelgerichter dan larsson dus is ook een versterking ten opzichte van vorig seizoen.

Kalou geeft je een opitie als spits terwijl je vorig seizoen geen optie had en is zeker nog beter dan een nog jonge Bosenik die zich moet ontwikkelen.

Deguzman is zeker beter dan kelly en ook beter dan een met alle respect diemers.

Dus je team had er op vooruit gegaan ten opzichte van vorig seizoen.

Nu met het huidige selectie beleid gaat het team er vooralsnog op achteruit!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het gaat hier over Linssen en dat vind ik een speler op leeftijd, bruikbaar voor de selectie In de breedte meer niet.

Kuit en van Persie zeker, zijn van een andere klasse dan alle spelers die jij opvoert, Appels met peren vergelijken is dat wat jij doet.

Botthegin was bruikbaar in het systeem dat Advocaat speelt, hij vertrekt dus op zoek naar vervanging. Donk is niveau Botthegin en op leeftijd, laat maar daar waar hij is.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Wat linsen betreft ben ik het met je eens.

Je gaf geen antwoord op mijn vraag of je voor de terugkeer van kuyt en van Persie was.

Al brachten die exceptionele kwaliteiten. mijn vergelijking gaat wel degelijk op. Het gaat er om dat je de basis selectie verbeterd ten opzichte van vorig seizoen.

Dus de vergelijking maakt:

Vind je,
Donk beter dn Botteghin/ie
Elia beter dan Larsson
de Guzman/van Ginkel beter dan kelly/tapia
Kalou beter dan sinisterra in de spits

Want dat waren je keuzes op die posities vorig seizoen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Mijn keuzes waren dat in ieder geval niet maar in reactie op jouw voorstellen:

Donk beter dn Botteghin/ie : geen niveauverschil
Elia beter dan Larsson : zeer zeker niet
de Guzman/van Ginkel beter dan kelly/tapia : Kelly en Tapia spelen niet meer bij Feyenoord, niet aan de orde dus.
Kalou beter dan sinisterra in de spits : neen liever Sinisterra dan Kalou zelfs in de spits.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Linssen als reservespeler alleen voor een normaal salaris, anders gewoon niet aan beginnen. Feyenoord is toch echt een ander niveau dan Vitesse.

Senesi atijd behouden nu en later voor meer door verkopen.
Je overige voorstellen van bejaarde spelers, nou daar hebben we het al vaker over gehad, gewoon niet aan beginnen!
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Juist wel aan beginnen aan oudere transfervrije spelers die hun sporen in oranje of het internationale voetbal hebben verdient. Feyenoord pakte prijzen toen oud gediende Kuyt en van Persie de gelederen kwamen versterken. Daarvoor was het armoe troef...

Talentvolle jeugd kan juist leren van jongens met ervaring.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Elia, Donk, Guzman, kalou, worden er niet meer beter van... met Linssen misschien ook wel niet, waar denk dat het wel eens goed uit kan pakken!! Heeft sws nog rest waarde als hij toch naar China wil... mits een normaal salaris, is het gewoon een aanwinst!! Zeefuik nog een een goede rcv
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Vind je elia beter dan larsson vorig seizoen?

deguzman beter da kelly/tapia?

Donk beter dan Botteghin/ie?

Kalou beter dan... sinisterra in de spits?

ALs je antwoord ja is op het merendeel van deze vergelijkingen gaat Feyenoord er dus op vooruit ten opzichte van de selectie van vorig seizoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Prima! Qua proces: wie van ons heeft nooit in zijn leven meegemaakt dat 2 partijen/personen ergens net niet uit kwamen op dat moment en het daarna nooit meer geprobeerd hebben dat je dacht het blijft zonde? En dan kwaliteit: betere statistieken dan Berghuis (die heeft 7 penalties erbij wel 100% score!), nog net mooie leeftijd, wordt telkens nog beter (soort mertens), direct inpasbaar, NL, slim en lefgozer idd. Hoe kun je daar over twijfelen? Topteam om minimaal 2e te worden! Bijlow-Hall (Geertruida/Nieuwkoop)- Eric B (aankoop/V. Beek)-Senesi-Haps/Malacia-Fer-Toornstar-Kokcu-Berghuis-Jorgensen-Linssen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Linssen is 29 hé?

Mertens ging op die leeftijd naar Napoli, die heeft ten opzichte van zijn tijd bij PSV nog wel stappen gemaakt, maar dat zie ik Linssen in die mate niet doen.

Het is een goede backup voor Berghuis en Sinistera, beide spelers sla ik hoger aan en ik denk dat Linssen hen er niet uit gaat spelen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ben altijd al gecharmeerd geweest van deze gozert. Zijn spel, kopkracht, doelpunten, houding, werkethos en zijn woorden zijn prima in orde. Hij zal - wanneer hij komt (graag!) - menig azijndrinkende figuren de mond snoeren, let maar op.
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.773 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki