Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord akkoord met Željko Petrović over rol als assistent-trainer'

1 juli 2020 14:54 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord akkoord met Željko Petrović over rol als assistent-trainer"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord een akkoord heeft bereikt met Željko Petrović. De Serviër zal woensdag zijn handtekening zetten onder een éénjarig contract waarmee hij weer terugkeert in Rotterdam. In het seizoen 2004/2005 was hij al assistent-trainer van Feyenoord, toen onder Ruud Gullit. Komend seizoen zal hij diezelfde rol gaan vervullen onder Dick Advocaat. Petrović werkte eerder ook al bij Servië, Sunderland en FC Utrecht samen met Advocaat.

Meer op AD.nl


Tags

petrovic zeljko advocaat eenjarig gullit sunderland utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik vind het een clown, heb mijn twijfels bij zijn kwaliteiten als trainer. Komt wellicht deels door de manier waarop hij wordt neergezet in de media en is afgefikt door Derksen, maar verder heb ik hem nog nooit op een zinnige opmerking over voetbaltechnische/-tactische aspect van het trainersvak betrapt.

Maar goed, wat verwachten we van een assistent? Als Advocaat hem erbij wil hebben, dan is dat prima. De club moet hem tevreden houden, hij is als trainer op technisch/tactisch gebied meer vergeten dan zijn assistenten kunnen onthouden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
@Middenveldert: hij is als trainer op technisch/tactisch gebied meer vergeten dan zijn assistenten kunnen onthouden.
Wat een cryptische zin!
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Nee niks prima Advocaat is een goeie trainer voor nederlandse begrippen zeker. Maar moet je hem dan in alles zijn zin geven... Ik dacht het niet... Met alle respect maar hij is maar een passant. Hij wil petrovic er alleen bij omdat hij hem kan vertrouwen en omdat hij geheid alles geweldig vind wat Advocaat doet.

Voor Feyenoord zelf heb je er niks aan!

Slecht beleid en totaal niet denken aan de continuiteit van de staf van het eerste elftal.

Die Bakkati was prima werkte met moderne technieken om tegen standers te analyseren. Geheid dat hij intern wel eens wat bij de tactiek keuze van Advocaat wat op of aan te merken had. Is weer tekenend voor Feyenoord dat je dat soort mensen geen toekomst bied en laat gaan...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Tegenstrijdig dat jij op trainersgebied tegenstander bent van een conservatieve, oudere, trainer als Advocaat en de door hem gekozen assistenten, m.u.v. De Wolf dan, maar dat je wel het eerste elftal van Feyenoord wil belasten met uitgerangeerde oudere spelers.
+1/-0

2 maanden geleden
Komt alleen om koffie te halen. Niet te benijden.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen azarkan beek besiktas besmettingen bestlander bozenik corona diemers douglas drenthe ebecilio edirin eredivisie feyenoordopnummer fox fraser hanegem jorgensen kokcu kuip nederland sparta stee titel toornstra wehrmann wiel