Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mark Diemers voor drie seizoenen naar Feyenoord

19 juni 2020 16:58 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Mark Diemers voor drie seizoenen naar Feyenoord; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Mark Diemers naar de club bevestigd. De middenvelder komt over van Fortuna Sittard en heeft een contract voor drie seizoenen getekend in De Kuip. Technisch directeur Frank Arnesen is tevreden met zijn komst. "We zien Diemers als een goede versterking voor ons middenveld", aldus Arnesen. "Hij is een harde werker met een goede pass en een prima schot. Een speler met de nodige ervaring in de Eredivisie die klaar is voor de volgende stap: schitteren bij Feyenoord."

Dick Advocaat kan zich daar alleen maar bij aansluiten. "Hij maakte op mij een uitstekende indruk in de drie wedstrijden die Feyenoord afgelopen seizoen speelde tegen Fortuna Sittard", zo geeft hij aan. "Ook uit de andere wedstrijden die ik van hem heb gezien blijkt wel dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt die we bij Feyenoord goed kunnen gebruiken."

Diemers zelf is vooral trots dat hij nu bij Feyenoord mag spelen. "Dit had ik pak ‘m beet twee, drie jaar geleden niet gedacht", zegt hij daarover. "Dat een mooie club als Feyenoord zich voor mij meldt, maakt me trots. Ik ben vorige week al op 1908 geweest voor een gesprek met de trainers. Dat was heel fijn. Ik zal hard moeten werken voor mijn plekje, maar daar ga ik mijn uiterste best voor doen."

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

diemers arnesen fortuna advocaat eredivisie kuip schitteren uiterste werker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Welkom. Maak het vertrouwen in je gesteld, waar. Ik heb er vertrouwen in.
+1/-0

3 jaar geleden
Welkom dan maar en verras de supporters zou ik zeggen😎
+1/-0

3 jaar geleden
Saneren, saneren, saneren....
Dat wordt het beleid....
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nee!

Het is treurig oude van geel tijden herleven Diemers is niet goed genoeg... Met Ozyakup had je echt een versterking binnen gehaald. En had gekund met zijn optie tot koop. Diemers gaat je niet dichter bij de aansluiting met PSV, AZ en 020 brengen.

Vraag je dit af... Zouden psv en 020 ooit een diemers halen?

Wat is zijn positie? Spelen in plaats van Toornstra? Is hij beter dan Toornstra? Het lijkt me meer van het zelfde...

Je had enkel Ozyakup, Fer, Bijlow, Karsdorp, Berghuis en mss Haps moeten behouden de rest was inwisselbaar voor betere transfervrije, huur of koop opties.

Sinisterra. Kokcu en Senesi had je gewoon duur kunnen verkopen om te investeren in betere aanwinsten.

Zelfs als je Karsdorp weer kan huren was het een betere middenvelder geweest dan Diemers.

Enige goeie in mijn ogen koop opties waren geweest: van drongelen, Ozyakup, Kadioglu, Veerman, van de Ven, van Hecke, Bazoer.

Transfervrije versterkingen: Elia, Kalou, van Ginkel, De Guzman, Donk, van wolfswinkel.

Mogelijke huur opties: Lens, fosu-Mensah, kongolo, karsdorp.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zeker als men dat beleid eens zou hanteren is je team eindelijk eens gelijkwaardig aan dat van PSV en 020. En is het nog betaalbaar ook.

Al deze oudere spelers hebben ervaring bij top clubs. Diemers moet alles nog bewijzen en is geen jeugd speler meer die zich spectaculair kan ontwikkelen. Waar menigeen hier doet aan leeftijdsdiscriminatie ga je er aan voorbij dat zelfs oud en op hun retour... Deze spelers nog altijd over meer kwaliteiten beschikken dan respectievelijk een diemers.

En ja spelers halen voor miljoenen van het niveau (met alle respect) diemers heeft de club echt veel goed gedaan...

Tapia, gustafson, vejinovic, amrabat, larsson, immers, botteghin, kramer. Hebben je allemaal onzinnige miljoenen aan transfergelden gekost.

Diemers is weer een net niet speler. Die moet je niet kopen... Die moet je transfervrij halen. Of nog liever helemaal niet halen!

Een linssen had je transfervrij nog over na kunnen denken. Miljoenen betalen voor diemers is weggegooid geld!

Het gaat om de directe kwaliteitsinjectie in Feyenoord 1! Om te kunnen concurreren met wat psv en 020 op de mat hebben staan. Men begrijpt dat duidelijk nog altijd niet bij Feyenoord!

Wederom wanbeleid!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ah, jij weer meer dan ik. Miljoenen voor Diemers? Vertel eens?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hoi FON1 je was even off Line maar je mening over “ versterkingen”. Voor Feyenoord zijn nog niet aangepast lees ik.
Of Diemers het geïnvesteerde geld, hoeveel weet alleen Feyenoord zelf tot nu toe, waard is zal moeten blijken.

Je kent mijn mening over de voorstellen die jij doet, Elia, Kalou e.d.
Gewoon niet aan beginnen!!!

Scouten en opleiden daar moet Feyenoord het van gaan hebben, nu in en hopelijk snel na, Corona Al helemaal.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden
In de corona periode was ook weinig over voetbal te melden blaak ;)

Jij bent ook nog altijd niet van mening veranderd merk ik... Hoeveel meer voorbeelden van matige prestaties van Feyenoord 1 die te jonge jeugd in zet in de basis heb jij nodig voor je van mening veranderd?

Tot op heden joeg Feyenoord onder van Geel alle talenten weg omdat hij ze niet goed beloonde of 0 perspectief bood zonder enig ontwikkelingsplan. Feyenoord kon top getalenteerde jeugd nauwelijks aan de club binden. Of men schatte talent niet goed in of ging slecht om met conflict situaties. Dus succes om eerst die puinhopen bij de jeugdopleiding op te ruimen na van geel.

Verder merk ik ook op dat Arnesen graag voor jeugd gaat. Zie koop bosenik.

Maar met enkel jonge spelers daar red je het niet mee! Dat probeerde men in de eerste seizoenshelft onder stam ook. De jeugd op malacia, kokcu en bijlow en heel mss geertruida na kunnen het niveau nog niet aan. En FEyenoord kan al helemaal niet wedijveren met de top 2 van de competitie.

De andere matige spelers haalde het trainingsniveau zo omlaag dat het de totale niveau van de basis schaadde.

Je hebt een ervaren ploeg nodig met echte kwaliteitsspelers. En de jeugd moet je laten rijpen in een jong feyenoord in de voetbal pyramide.

De successen van de laatste jaren werden behaald door de terugkeer van oudere spelers zie seizoenen met kuyt en van Persie.

Enkel voor jeugd gaan is achterhaald romantisch denken over voetbal en win je geen prijzen mee. (of je concurrenten moeten ook enorme fouten maken en gelukkig gebeurt dat nog al eens in de nederlandse competitie)

Je hebt een mix nodig van oudere nog altijd van een goed niveau zijnde vedette die de jeugd bij de hand nemen. En jeugd enkel een kans geven als ze daadwerkelijk de beste zijn op een positie. Verder behoren ze in jong Feyenoord naar dat gewenste niveau te groeien.

Feyenoord 1 moet de hoge standaard zijn van niveau waar alle anderen die er bij willen komen naar streven dat te bereiken.

Niet dat we het niveau van Feyenoord 1 maar verlagen om meer jonge spelers toegang te verschaffen tot het eerste.

Voor advocaat deden we het laatste terwijl het het eerste had moeten zijn! Toen hij het roer omgooide en alle spelers die te slecht waren buiten de trainingen hield zag je al direct resultaat en ging het niveau omhoog.

En oudere spelers met ervaring bij top ploegen of nationale elftallen zijn dat hoge Feyenoord niveau waar je naar streeft gewent. Dus die geef je een kans boven jeugd die er nog niet klaar voor is als je wil concurreren met 020 en psv.

Maar Advocaat is niet onfeilbaar... Kokcu verkiezen boven Ozyakup is een fout! En bakkati weg laten gaan en die petrovic (weer een vriendje van hem binnen halen) is ook een fout van Feyenoord. Feyenoord is niet de grote Advocaat show! Feyenoord was veel meer dan dat... Het is eigenlijk in en in triest dat we heden ten dage afhankelijk zijn van een trainer (zomaar een passant) als met alle respect Advocaat...
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
FON1:Wellicht zijn Wim Jansen en Willem van Hanegem nog bereid hun pantoffels in te ruilen voor een paar voetbalschoenen om deel te kunnen gaan uitmaken van Feyenoord 1.Routine is een must,maar om die reden een paar uitgebluste voetballers terug te halen gaat me wat te ver.Of doel je hiermee op het uiterst succesvolle seizoen 2006/2007 met al die gevestigde namen die weer neerstreken en het op een drama uitliep,zowel sportief als financieel?
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Mijn visie kan je totaal niet vergelijken met 2006/2007.
Toen gaf de Feyenoord leiding salarissen en transfersommen uit aan spelers die niet binnen de begroting paste. En gaf men geld uit die men niet had.

Als je hoort dat men nu al 1,4 miljoen aan narsingh betaald aan salaris. Kan je het merendeel van deze spelers gewoon betalen met het huidige salaris budget. Zolang je dat dus maar slim aan pakt en niet met geld gaat lopen smijten. Dit salaris budget gaf men anders ook al uit aan kelly, ie, tapia, van der heijden, van beek, Botteghin, sinisterra, senesi, toornstra, jorgensen. En vertrokken larson.

We behaalde juist de laatste successen met de terugkeer van oudere spelers zie de laatste seizoenen met de terug keer van Kuyt en van Persie.

Met de selectie die ik aan geef die je kan maken met mijn aangegeven spelers heb je juist een prima mix in de basis en maar 4 oudere spelers in de basis.

Mijn beoogde basis met die selectie:

Bijlow
Karsdorp Donk van Drongelen Haps
van ginkel/Bazoer Fer Ozyakup
Berghuis Kalou Elia

Een kwalitatief veel beter team dan vorig seizoen.

Als je mijn genoemde spelers die nog onder de 36 zijn tot in het belachelijke vergelijkt met wim jansen en willem van hanegem zonder ze op hun kwaliteiten te te beoordelen en niet inhoudelijk te benoemen of er op in gaat waarom ze beter of slechter zijn dan de huidige basis spelers... Doe je aan leeftijdsdiscriminatie. leeftijd zou niet moeten uitmaken. kwaliteit op het veld is het enige wat telt.

Is elia minder dan Sinisterra? Sinisterra scoort namelijk zeer moeilijk...
Is donk minder dan Botteghin? Botteghin is namelijk veel te traag...
Is van Ginkel minder dan Toornstra? van Ginkel was bij PSV 1 van de beste dragende spelers.
Is Kalou in de spits minder als een steeds weer geblesseerde jorgensen? Of een nog te jonge Bozenik?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Toch weer even een reactie.
In jouw beoogde basisopstelling is slechts plaats voor 4 spelers uit de huidige selectie waarbij Fer nog niet eens getekend heeft voor het komende seizoen en Karsdorp al heeft aangegeven in Italië voor zijn kansen te willen gaan.

Je vervangt zomaar even de huidige basis spelers, Senesi, Kocku, Sinisterra, Bozenik, Jorgensen, Toornstra.
Gewoon verkopen dan maar? Aanhouden er naast kan Feyenoord namelijk niet betalen.

Voor de rest alleen maar onhaalbare, onbetaalbare, spelers Zoals van Ginkel, Ozyukup, van Drongelen Bazoer en spelers over de top zoals Kalou en Elia.
Sorry hoor maar dit is en niet realistisch en doet vooral afbreuk aan de huidige selectie en de jeugdopleiding.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.160 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane atletico babalola carranza dutch enz figuren gakpo geertruida gimenez hamberg hancko ivanusec julian kloese kraaij kuip middenveldert mil mls oranje philadelphia priske romano santi socrates stengs wehave wieffer willykment