Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Ik ben nog niet klaar hier, ik heb het naar mijn zin'

15 juni 2020 21:23 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü: "Ik ben nog niet klaar hier, ik heb het naar mijn zin"; image source: Pro Shots

Orkun Kökcü wil ook komend seizoen voor Feyenoord spelen. Dat geeft hij aan in een interview met Voetbal International. De jonge middenvelder wil daarvoor echter wel op waarde worden geschat. "Ik ben nog niet klaar hier, ik heb het naar mijn zin, ik wil volgend jaar kampioen worden", aldus Kökcü. "Maar ik heb nu twee keer een aanbieding gehad die – met alle respect – niet was wat ik had gehoopt. En nu is het stil."

Kökcü gaat verder: "Ik weet niet of het bewust is, maar het voelt soms alsof de club tijdrekt om me straks alsnog te verkopen. Dat er dan geen weg terug meer is. Het voelt een beetje ongemakkelijk. Wil Feyenoord wel dat ik blijf?"

De middenvelder beseft wel dat de onderhandelingen over een nieuw contract plaats vinden in het corona-tijdperk. "Ik weet het, clubs hebben het moeilijk, Feyenoord ook. Maar in principe lever ik de club straks geld op, als alles goed blijft gaan", zo geeft hij aan. "En ik hoef echt niet de best betaalde speler hier te worden, bij lange na niet zelfs. Geef me gewoon het gevoel dat ik in álle opzichten écht een basisspeler ben."

Al langere tijd wordt Kökcü gelinkt aan een transfer. Arsenal en Sevilla hebben beiden serieuze belangstelling. Kökcü heeft nog een contract tot 2023 in Rotterdam.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu arsenal corona lever ongemakkelijk sevilla tijdperk tijdrekt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Verlengen tot 2024, geen gelimiteerde transfersom en lekker nog een jaartje ballen op zuid. Als ik Arnesen was, zou ik het wel weten.
+2/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Deze speler heeft onlangs 2 auto’s gekocht waarover hij de gehele goegemeente via social media heeft geïnformeerd. Dit waren, zoals wij nu weten, 2 Mercedes-Benz van de A-Klasse. Geen middenklassers. Het ventje is 19 jaar maar meent nu meer te moeten verdienen, terwijl zijn prestaties dat helemaal niet rechtvaardigen. Waar is die strik voor het eerste serieuze bod? Voor supporters die de club graag willen verkopen aan de vermeende Amerikaanse investeerders, bedenk wel dat het geld naar dit soort uitwassen gaat.
+1/-0

 
4 weken geleden
Kökcü Mercedes is een officiële Mercedes dealer, toeval? Niet verlengen en dan over twee jaar gratis vertrekken, dat hangt Feyenoord met deze spelletjes weer boven het hoofd. Gaan ze na Jörgensen de tweede grote blunder maken?
+1/-0

4 weken geleden
Weet 't niet hoor, gemengde gevoelens, ben bang dat we straks,als ooit de bal weer rolt, achter alles aan hollen. Middenveld is te zwak, de huidige middenvelders gaan niet langer dan nog een seizoen mee. We missen spelers met pit, inzicht en scorende kwaliteiten. Kökcü heeft kwaliteiten maar ik vrees niet genoeg beregoeie spelers om 'm heen die hem een niveau hoger tillen. Ook Diemers niet.
+1/-0

4 weken geleden
Zou gewoon jammer zijn als hij nu vertrekt, of het moet voor een bedrag boven de 20 miljoen zijn.
+1/-0

4 weken geleden
Dit is alles met 1 doel: duidelijk maken dat Feyenoord niet de hoofdprijs moet gaan vragen aan geïnteresseerde clubs, want kamp Kökcü gaat dit hard spelen. Er moet zoveel mogelijk richting kamp Kökcü dus laten ze alvast lekken dat Feyenoord hem onderwaardeert, dat hij helemaal niet weg wil en dit zal het laatste spelletje nog niet zijn. Het ergste is: je doet hier als club helemaal niets aan, tenzij je zoals een andere Nederlandse club zoveel geld op de bank hebt staan dat je de hele eredivisie kunt kopen, dan kun je principieel zijn richting dit soort spelers en ze gewoon een jaar op de bank zetten.
+2/-0

 
4 weken geleden
Over welk spelletje heb jij het eigenlijk? Het spelletje dat hij het raar vindt dat spelers als Liam Kelly veel meer verdienen dan hij? Dat vind ik ook raar. Net zoals dat ik het raar vind dat jij dat kennelijk niet raar vindt.
+1/-0

 
3 weken geleden
Wacht maar af hoe zich dit ontwikkelt.
+1/-0

3 weken geleden
Mooi nieuws als je je grootste talenten niet hoeft teverkopen zegt ook wel wat. Hij kan nog steeds tussentijds vertrekken maar dan wel voor een topprijs.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen bacuna bazoer beek berghuis bestlander botteghin donald edirin feyenoordopnummer fosu geetruida hanegem hecke jong karsdorp kongolo leemans linssen mbuyamba mensah middelmaat narsingh nieuwkoop post rcv senesi socrates