Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mark Diemers kiest voor aanzienlijk beter salaris van Feyenoord'

15 juni 2020 08:41 - Dagblad van het Noorden
Foto: Pro Shots

"Mark Diemers kiest voor aanzienlijk beter salaris van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens Dagblad van het Noorden heeft Mark Diemers besloten dat hij naar Feyenoord zal vertrekken. De middenvelder leek lange tijd op weg naar FC Groningen, maar omdat hij met zijn huidige club Fortuna Sittard geen akkoord wist te bereiken over een gedeelte van de transfersom waar hij recht op zou hebben kon de transfer niet afgerond worden. Nadat Feyenoord zich afgelopen week ook voor hem meldde, ging het opeens snel. Diemers zou bij FC Groningen een topsalaris kunnen verdienen van 350.000 euro per seizoen, maar bij Feyenoord zal hij aanzienlijk meer gaan krijgen.

De transfer is nog niet definitief. Feyenoord heeft nog niet met Fortuna Sittard kunnen onderhandelen. Vanwege het principe-akkoord dat FC Groningen al had gesloten, mogen er nog geen andere clubs onderhandelen. Dat akkoord verloopt maandag, zodat vanaf dinsdag ook andere clubs een bod uit kunnen brengen. Volgens Dagblad van het Noorden is de transfer daarom hoe dan ook een uitgemaakte zaak.

Meer op Dagblad van het Noorden


Tags

diemers groningen fortuna topsalaris verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.343 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen bacuna bazoer beek berghuis bestlander botteghin donald edirin feyenoordopnummer fosu geetruida hanegem hecke jong karsdorp kongolo leemans linssen mbuyamba mensah middelmaat narsingh nieuwkoop post rcv senesi socrates