Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Groningen: 'We hebben een jawoord gehad van zowel Mark Diemers als Fortuna Sittard'

8 juni 2020 21:27 - Dagblad van het Noorden
Foto: Pro Shots

FC Groningen: "We hebben een jawoord gehad van zowel Mark Diemers als Fortuna Sittard"; image source: Pro Shots

Bij FC Groningen is verbaasd gereageerd op de interesse van Feyenoord in Mark Diemers. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus geeft tegenover Dagblad van het Noorden namelijk aan dat het al een akkoord heeft met de middenvelder van Fortuna Sittard. "Wij zijn er helemaal uit met Mark Diemers en wij zijn er ook helemaal uit met Fortuna Sittard, dus voor ons is het heel simpel", aldus Fledderus. "Het zat een tijdje vast tussen Diemers en Fortuna over een doorverkoopclausule, maar er is van beide kanten een mondeling akkoord."

Fledderus gaat verder: "Het moet alleen nog goed op papier en de medische keuring moet nog plaatsvinden, maar we hebben een jawoord gehad van zowel Diemers als Fortuna. De handtekeningen worden normaal gesproken gezet na een medische keuring, maar bij mijn weten is een mondeling akkoord ook een akkoord. Wij gaan er dan ook gewoon vanuit dat het klaar is."

Helemaal uitsluiten dat Diemers toch naar Feyenoord vertrekt doet hij echter niet. "Dat kan natuurlijk nog, je weet nooit hoe het loopt in deze business. Als een topclub zich meldt, doet dat natuurlijk wat met een speler. Wat dat betreft is dit wel een vervelende situatie", zo geeft hij aan. "Zoals ik het vertel is in ieder geval de kant van het verhaal vanuit het perspectief van FC Groningen. Zaken kunnen uiteindelijk altijd nog mislukken, hoe zeker ze op zeker moment ook lijken. Wij gaan er in ieder geval vanuit dat afspraak afspraak is en dat de deal beklonken is. Dat heeft Fortuna ons ook laten weten en we gaan er vanuit dat Diemers en zijn zaakwaarnemer er ook zo inzitten."

Meer op Dagblad van het Noorden
Discussieer mee op de forums


Tags

diemers fortuna groningen fledderus jawoord keuring mondeling beklonken business doorverkoopclausule handtekeningen inzitten mislukken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi! Laat hem maar lekker naar Groningen gaan, ik vind het een onsympathieke spelert.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.096 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment