Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord meldt zich voor Mark Diemers'

8 juni 2020 19:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord meldt zich voor Mark Diemers"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord zich bij Fortuna Sittard heeft gemeld voor Mark Diemers. De middenvelder leek dicht bij een transfer naar FC Groningen, maar kan nu ook een meerjarig contract in Rotterdam ondertekenen. Diemers staat al enige tijd op de scoutingslijst van Feyenoord en vooral trainer Dick Advocaat is gecharmeerd van hem. De 26-jarige middenvelder zou vanwege zijn ervaring en traptechniek het huidige middenveld van Feyenoord moeten aanvullen.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

diemers advocaat fortuna groningen scoutingslijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ja hoor die gaat ons echt naar een hoger niveau brengen en heeft met die leeftijd al snel niet veel transferwaarde meer. Hopelijk maar weer het zoveelste loze gerucht, maar je blijft toch angstig dat zo'n bericht toch klopt en we daar weer geld steken in de zoveelste kansloze aankoop.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik snap het ook niet hoor, er lopen bij Bayern, Barcelona, Juventus en City toch wel betere middenvelders? O nee, die zijn niet te betalen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik lees dat men op Arnesen vertrouwd
Aan de andere kant Dick Advocaat zal toch niet dom zijn die wil hem ook graag hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom niet, is toch veel beter dan Burger?? Heeft ongeveer in zijn eentje gezorgd dat Fortuna staat waar het nu staat... niet iedereen zal het hier mee eens zijn, maar ik zou het gewoon proberen.. Ejuke en/of van bergen, veerman en Zeefuik proberen te halen.. Fer laten gaan... kocku flink verkopen... Geertruida verhuren en van beek en burger proberen te betrekken in een deal met Heerenveen of Groningen.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment