Transparent
Inloggen
Sluiten

Rob Jansen: 'Verhalen zijn een eigen leven gaan leiden'

8 juni 2020 11:15 - NOS Studio Sport
Foto: Pro Shots

Rob Jansen: "Verhalen zijn een eigen leven gaan leiden"; image source: Pro Shots

Zaakwaarnemer Rob Jansen sprak zondagavond bij Studio Sport tegen dat het al rond is dat Dirk Kuyt over een jaar de nieuwe trainer van Feyenoord gaat worden. "Als er vanuit een club iets verteld wordt, wordt dat vanuit de media opeens een verhaal wat niet altijd hoeft te kloppen", aldus Jansen. "Toen Dirk onder Martin van Geel al benaderd werd, zou hij klaar kunnen worden gestoomd voor het hoofdtrainerschap van Feyenoord in de toekomst. Dat klopte."

Jansen ging verder: "De namen van Alfons Groenendijk en Henke Larsson die zijn genoemd kloppen ook, maar niet meer dan dat. Binnen Feyenoord was ook niet iedereen het eens met die namen. Dat is een eigen leven gaan leiden, maar dat is helemaal niet zeker. Het is een tikkeltje voorbarig. Jaap Stam kwam en hij zou twee of drie jaar blijven. Kuyt zou zijn diploma's halen en opgeleid binnen de club. Uiteindelijk zou hij dan de opvolger kunnen worden van Stam na een aantal jaar. Door omstandigheden kwam Dick Advocaat. Hij zou in eerste instantie voor een korte periode komen en was volledig op de hoogte dat Kuyt hem wellicht zou opvolgen. Dat gebeurde niet omdat Dick het uitstekend heeft gedaan en zijn contract heeft verlengd."

De zaakwaarnemer verwacht bovendien niet dat Advocaat over een jaar zijn loopbaan als trainer zal beëindigen. "Ik denk dat hij nog wel een aantal jaar trainer zal zijn", zo gaf hij aan. "Bij Feyenoord? Dat weet je nu nog niet. Intern wordt er vrij relaxed over deze kwestie gesproken. Er is nu niks te melden. Het is nu een hoax die er eigenlijk niet is."




Tags

jansen kuyt advocaat stam alfons diploma gestoomd groenendijk henke hoax kwestie larsson relaxed tikkeltje voorbarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo miljard praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda