Transparent
Inloggen
Sluiten

Eljero Elia: 'Hoe Sjaak Troost dat zei, schoot bij mij in het verkeerde keelgat'

5 juni 2020 13:54 - VICE Sports
Foto: Pro Shots

Eljero Elia: "Hoe Sjaak Troost dat zei, schoot bij mij in het verkeerde keelgat"; image source: Pro Shots

Tegenover VICE Sports geeft Eljero Elia aan dat de kans niet heel groot is dat hij nog terug zal keren bij Feyenoord. De reactie van Sjaak Troost een jaar geleden in de media toen zijn zaakwaarnemer polste bij de club of er interesse was, is hiervoor de aanleiding. "Hoe hij dat zei, schoot bij mij in het verkeerde keelgat", aldus Elia. "Na achttien jaar werden we kampioen met Feyenoord, daar had ik een groot aandeel in, en dan word je zo behandeld. Nee man, dat is niet netjes."

Meer op VICE Sports




Tags

elia eljero keelgat troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als speler is/was hij goed en heeft hij ook goed gespeeld toen wij kampioen werden.
Aan de andere kant beslist hij om weer bij Feyenoord weg te gaan, daar was ik ook niet blij mee hij dacht aan zijn eigen toekomst en terecht.

Of hij nu zielig moet doen is weer overdreven, hij wilde zelf weg en weer terug komen, op het moment dat hij heel graag weer voor Feyenoord wilde spelen was ook eigen belang, net als met Fer, beter worden zodat je weer een kans maakt om op een goede aanbieding uit het buitenland.

Als hij nog snel is mag hij van mij terug komen, maar niet zielig doen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Mop van de week, Feyenoord heeft toch geen bejaardenopvang, of wel?
+1/-0

3 jaar geleden
Heerenveen en Groningen beroven, Ejuke, van Bergen en veerman van Heerenveen en Zeefuik van Groningen .... misschien burger en van beek betrekken in de deal! ??
+1/-0

3 jaar geleden
Na de kampioenswedstrijd, nog op het veld, vertelde Elia dat hij wegging. DAT schoot mij verkeerd. Ik was/ben toch al niet zo'n fan van hem. De ene keer alles, de andere keer niks.
+1/-0

3 jaar geleden
Rodger Linse of Rob Jansen is een groot verschil.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.406 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen yoda