Transparent
Inloggen
Sluiten

'Leroy Fer zet zinnen op transfer naar Besiktas'

4 juni 2020 12:04 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Leroy Fer zet zinnen op transfer naar Besiktas"; image source: Pro Shots

Het Twitter-account Feyenoord Transfermarkt meldt dat het er op lijkt dat Leroy Fer alweer gaat vertrekken bij Feyenoord. De middenvelder wist nog geen overeenstemming te bereiken met de club over een nieuw contract, terwijl Besiktas zéér concreet is geworden. Fer kan bij de Turkse topclub een 3-jarig contract tekenen voor 3 keer zijn netto salaris. De middenvelder zou zijn zinnen al gezet hebben op een transfer naar Besiktas.




Tags

besiktas fer jarig netto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Jammer maar wel begrijpelijk, Fer is een prof voetballer dus wat mij betreft terecht dat hij op zijn leeftijd kiest voor het geld.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Was te verwachten of is iedereen zijn vertrek naar Twente vergeten? Er zullen nog velen volgen die geen lager salaris accepteren en naar het buitenland vertrekken. Fer, Kökcü, Botteghin, Karsdorp, Tapia, van der Heijden en mogelijk nog anderen zoals Berghuis
+1/-0

 
3 jaar geleden
@greypitchen, jouw reactie is een hele logische.
Fer vergeet weer wat Feyenoord voor hem gedaan heeft, gedebuteerd bij Feyenoord, en ook nu heeft Feyenoord zijn carrière nieuw leven ingeblazen.
Anderzijds kan hij nog maximaal 3 jaar mee (gezien zijn fysieke gestel) en is het logisch dat hij voor meer geld gaat.
Feyenoord moet snel een andere koers inslaan (indien mogelijk) want anders loopt iedereen weg en zal Dickie zeggen: "Jullie willen dat Kuyt het gaat doen, laat hem nu maar komen dan!!"
+2/-0

 
3 jaar geleden
greypitchen: de spijker op zijn kop! Ik heb sinds zijn terugkeer al in meerdere posts aangegeven dat ik deze jongen net zo uitkots als hij ons uitkotste toen hij naar Twente moest en ons geen transfersom gunde (i.t.t. Wijnaldum die in dezelfde situatie zat en de club enorm wilde helpen). Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Karim zou enorm welkom zijn wat mij betreft, weliswaar al 35 maar het tempo van Fer zal hij zeker overtreffen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik kan mij niet voorstellen dat Advocaat op deze voet verder gaat.
+2/-0

3 jaar geleden
Prima rot maar op. Weet hij dat Turken nogal eens laks zijn met betalen?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda