Transparent
Inloggen
Sluiten

Komt Ghaly nog op stage bij Feyenoord?

22 juni 2003 10:18 - Egyptianplayers.com

Verslaggever: K

In april liet Feyenoord in de Feyenoord krant weten interesse te hebben in de 21-jarige Hossam Ghali. De multifunctionele speler van Egyptische afkomst kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voetbal. Bij zijn huidige club Al-Ahly speelt hij voornamelijk als verdedigende middenvelder. Inmiddels is hij ook een vaste waarde van het nationale elftal. Feyenoord liet in mei weten dat het de bedoeling was dat Hosam Ghaly in de voorbereiding twee weken op stage zou komen in Rotterdam.

Gisteren meldden Egyptische kranten dat Feyenoord in onderhandeling zou zijn met de club van Ghaly Al-Ahly. De club liet, in ieder geval in de media, weten de speler minimaal nog een jaar in Egypte te willen houden. Ghaly zelf wil al een jaar dolgraag naar Europa. Geruchten over diverse aanbiedingen vanuit Europa (o.a. Borussia Dortmund en PSV werden genoemd) werden niets meer dan dat. De club zou naar verluidt een prijskaartje van 1,5 tot 2 miljoen euro op Ghaly hebben geplakt, hetgeen voor Feyenoord op dit moment een te forse investering lijkt.

Het is dan ook maar de vraag of Al-Ahly Hosam Ghaly zal willen laten gaan voor de door Feyenoord gewenste stage.

Meer op Egyptianplayers.com




Tags

ghaly stage ahly egyptische hosam afkomst dortmund egypte geplakt ghali hossam meldden prijskaartje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda