Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dick Advocaat not amused over berichtgeving rondom Dirk Kuyt'

2 juni 2020 15:57 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Dick Advocaat not amused over berichtgeving rondom Dirk Kuyt"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International heeft Dick Advocaat afgelopen week intern geïrriteerd over de berichtgeving dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Via diverse kanten lekte al uit dat over een jaar Dirk Kuyt voor de groep zal staan met Fons Groenendijk en Henke Larsson als assistenten. Volgens Advocaat is het een gebrek aan respect. VI meldt daarbij dat de trainer steeds meer voor zichzelf en zijn staf gaat kiezen.

Daarbij irriteert het bij Advocaat ook dat technisch directeur Frank Arnesen vooralsnog alleen spelers heeft gehaald om de Onder 21-ploeg te versterken. De Deen wil daar een winnende ploeg van maken met oog op eventuele doorstroming in de voetbalpiramide naar de Keuken Kampioen Divisie. Intern zou er nu sprake zijn van een tweedeling. De clubleiding heeft geen problemen met de berichten rondom Kuyt, terwijl Advocaat vreest dat deze berichten zijn ploeg het hele seizoen kunnen achtervolgen.


Tags

advocaat kuyt amused achtervolgen arnesen fons geirriteerd groenendijk henke larsson lekte tweedeling voetbalpiramide vreest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Niet te geloven dat ze Dirk Kuyt al voor volgend seizoen al hebben aangesteld.

Leuk voor je huidige trainer Dick Advocaat, stel je voor dat hij weer een goed jaar draait en zou er nog een jaar aan willen vastplakken, dan is dit bij deze al geblokkeerd.

Kuyt heeft totaal geen ervaring, wat wil Feyenoord nou, als topclub doorgaan in Holland.

Ze maken keer op keer stomme fouten, ik heb er totaal geen vertrouwen meer in dat het met Feyenoord ooit nog wat gaat worden.

Ik vind het ten opzichte van Dick Advocaat een grove SCHANDE!!!!

Als je kijkt naar het verleden, dan ga je er nu eens moe van worden.
+6/-0

2 maanden geleden
'De clubleiding ziet er geen erg in de berichtgeving rondom Kuijt', daar snap ik nog het allerminste van. De enige reden waarom de leiding het wel oké vindt, die ik me kan bedenken is dat er -soort van- duidelijkheid is, en ze het nieuws aan Advocaat dat het zijn allerlaatste seizoen is bij Feyenoord niet zélf hoeven te melden. Dat is gewoon laf.

In al het overige veroorzaken deze berichten alleen maar onrust, en daar is Feyenoord in geen enkel opzicht bij gebaat.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik heb niets tegen Dirk Kuyt, mede door hem en Elia zijn wij kampioen geworden, maar om deze kerel nu alvast aan te stellen terwijl je nog een goede trainer in huis heb, dat is werkelijk niet te begrijpen. Je heb een goede trainer moet nog beginnen aan zijn tweede seizoen, kom je met Dirk Kuyt aan, hij heeft 0,0 ervaring en moet bij een (top) club het eerste elftal gaan leiden. Voor Dick is het klaar als dit bewaarheid gaat worden.
Ik snap er echt niets meer van, toen Arnesen kwam had ik weer wat moet, de ene blunder na de ander en zo gaat het nooit wat worden met Feyenoord en blijft het aanmodderen.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.342 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen bacuna bazoer beek berghuis bestlander botteghin diepgang donald elia feyenoordopnummer fosu hanegem hecke jong karsdorp kongolo leemans linssen mbuyamba mensah narsingh post ramesoe rcv senesi sinisterra socrates ulligan