Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arsenal lijkt zich op korte termijn te melden voor Orkun Kökcü'

2 juni 2020 15:54 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Arsenal lijkt zich op korte termijn te melden voor Orkun Kökcü"; image source: Pro Shots

Het lijkt er op dat Arsenal zich op korte termijn bij Feyenoord zal melden voor Orkun Kökcü. Dat meldt Voetbal International. Manager Mikel Arteta kent Kökcü al jaren, met name uit de scoutingsrapporten van Manchester City toen de Spanjaard daar als assistent-trainer werkte. Arteta wil een nieuw en vooral een jong en talentvol elftal gaan bouwen. Kökcü zou perfect in dat profiel passen. Naast Arsenal is ook Sevilla geïnteresseerd in Kökcü. Technisch directeur Monchi is al meerdere keren in Nederland geweest om met vertegenwoordigers van Kökcü te praten over een transfer.

Feyenoord wil zelf graag verlengen met Kökcü. De jeugdinternational van Turkije heeft nog een contract tot 2023. De middenvelder wil zelf ook graag verlengen, maar zag tot nu toe een contract voorgeschoteld krijgen dat lager is dan dat wat sommige bankzitters verdienen.

Volgens VI is een verkoop van Kökcü voor Feyenoord een serieuze optie, omdat het de transferinkomsten kan gebruiken om de selectie versterken. Trainer Dick Advocaat wil daarnaast verder met Eric Botteghin en Leroy Fer, maar met het tweetal is nog geen akkoord bereikt over een contract. Beide spelers willen financieel meer dan wat Feyenoord in de huidige tijd kan en wil bieden.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu arsenal arteta advocaat bankzitters botteghin fer jong mikel monchi nederland scoutingsrapporten sevilla talentvol transferinkomsten turkije voorgeschoteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Als hij wil vertrekken omdat sommige bankzitters meer verdienen dan hem, is het zijn goed recht. Maar de media...ach. Uit elke 10 dingen die ze vertellen zijn er meestal 9 leugens van. Daarom is deze wereld in een puinhoop veranderd. Houd de massa in onwetendheid zodat je ze makkelijk kunt controlleren.
+1/-0

2 maanden geleden
Op dit moment kán Feyenoord helemaal niks op de transfermarkt. Kökcü is een enorm talent die ik liefst nog jaren in de Kuip zie spelen. Maar als de club he kan verkopen en (een gedeelte van) de transfersom kan gebruiken om het elftal op meerdere plaatsen te versterken is dat wellicht de verstandigste keuze.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.342 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen bacuna bazoer beek bestlander botteghin diepgang donald elia fer feyenoordopnummer fosu hanegem hecke jong karsdorp kongolo leemans linssen mbuyamba mensah narsingh nieuwkoop post ramesoe rcv senesi socrates ulligan