Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Jaap Stam heeft maar één goede beslissing genomen en dat was opstappen'

31 mei 2020 15:53 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat: "Jaap Stam heeft maar één goede beslissing genomen en dat was opstappen"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat heeft zaterdag met verbazing het interview gelezen van Jaap Stam in Trouw. De trainer gaf daarin aan dat het succes van Feyenoord voor een groot deel aan hem te danken is. "Jaap Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen en dat is door op te stappen bij de club", aldus Advocaat tegenover Voetbal International, die er verder inhoudelijk niet op in wilde gaan.

Stam is het zelf eens met Advocaat dat het opstappen een goede beslissing was. "Maar waar het om gaat: wat ik heb gezegd, is absoluut niet persoonlijk bedoeld. Iedereen die mij kent, weet dat ik juist heel veel respect hebt voor wat Dick als trainer allemaal heeft gepresteerd", zo geeft hij aan. "Het ging mij om het beeld dat is ontstaan. Alsof er voor Dick niks is gedaan bij Feyenoord. Punt is dat toen hij kwam, de spelers wat fitter waren en het instapmoment goed was. Dat is alles. Ik gun Dick dan ook al het succes met Feyenoord."

Meer op VI.nl




Tags

advocaat stam danken fitter instapmoment trouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat deze onbenul ooit trainer van Feyenoord is geweest?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Zegt helaas veel over degene die hem aangesteld hebben vanuit het bestuur van Feyenoord en die zitten er grotendeels nog steeds.
+2/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Japie voelde zich geroepen om wat te zeggen over de prestaties van Feyenoord zonder hem , en Dickie is het er niet mee eens. Big Deal !! Zo labiel van iedereen om Japie dan maar af te kraken..

Gelukkig is er maar één échte supporter en dat ben ik : Ik ga pas weer naar het Feyenoord - stadion als er ruime comfortabele stoeltjes zijn. En als de zon schijnt. Een mooi weer supporter dus. Inderdaad.
+1/-0

3 jaar geleden
Het had zo anders kunnen lopen met zijn trainers carrière als Reading de strafschoppen beter had genomen had hij in de PL gespeeld met 200 miljoen extra aan inkomsten. Nu ziet het er niet goed uit voor Japie en netals De Boer lekker in een B-league.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Trainen op strafschoppen heeft echt wel zin. 't Is gewoon een onderdeel van het spelletje.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Onzin, al had Dick Advocaat bij de start van de competitie er al had gestaan hadden wij eerste gestaan.
Dit is nou precies de reden dat ze geen trainers moeten aanstelling bij zo'n grote club als Feyenoord die nog niets hebben neergezet.
+1/-0

3 jaar geleden
Ach Dick, dat vind ik nou jammer. Gewoon niet reageren op zulke berichten zou ik denken. Jaap probeert nog te redden wat er te redden valt van zijn trainerscarriere. Ik begreep destijds al helemaal niet waarom we voor Jaap kozen. Of je kiest een ervaren trainer (pakt nu gelukkig een keer heel goed uit voor ons met Dick) of je geeft een jonge trainer een kans, maar in dat laatste geval had iemand als Fräser sterk mijn voorkeur gehad: jongen met een Feyenoord verleden en als trainer al heel wat meer bewezen. Kan bovendien een normaal interview geven, waarin hij verstaanbaar is en geen onzin vertelt. Misschien na Dick?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo miljard praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda