Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Ik heb natuurlijk veel ingeleverd om hier te terug te komen'

28 mei 2020 08:51 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Rick Karsdorp: "Ik heb natuurlijk veel ingeleverd om hier te terug te komen"; image source: Pro Shots

Rick Karsdorp verwacht niet dat hij ook komend seizoen voor Feyenoord zal spelen. Dat geeft hij aan in gesprek met de NOS. "Ik heb natuurlijk veel ingeleverd om hier te terug te komen. Ik wilde het plezier weer terugvinden en dat is zeker gelukt", aldus Karsdorp. "Maar om dit nou nog een jaar te doen, dat is zo'n groot verschil."

Bovendien vraagt hij zich af of Feyenoord dat zelf moet willen, omdat het met Lutsharel Geertruida en Bart Nieuwkoop al twee rechtsbacks heeft. "Dan loop je die jongens in de weg als je weer een jaar gehuurd wordt. Ik denk dat Feyenoord ook met de toekomst bezig is", zo geeft hij aan. "Ik had gehoopt iets meer wedstrijden te spelen, dan was het wat makkelijker geweest voor Feyenoord om die keuze te maken. Maar ik ben blij dat ik hier weer een jaar heb kunnen spelen."

Of hij komend seizoen weer voor AS Roma gaat spelen, weet hij nog niet. Hij hoorde niets van zijn eigenlijke werkgever toen hij op huurbasis in Rotterdam speelde. "Dat kan ook een signaal zijn, dat ze er klaar mee zijn", zegt hij daarover. "Als Roma mij nog ziet zitten, zou ik daar vol voor mijn kansen gaan. Ik ben daar weggegaan met blessures. De duels die ik er heb gespeeld, heb ik het niet verkeerd gedaan."

Meer op NOS.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

karsdorp roma eigenlijke geertruida nieuwkoop nos rechtsbacks werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Een fitte Karsdorp die voor zijn vak leeft is een absolute meerwaarde. Dat kwartje schijnt nu toch wel te vallen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer