Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'Het is inderdaad de bedoeling dat Dirk Kuyt op termijn trainer wordt'

27 mei 2020 14:42 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "Het is inderdaad de bedoeling dat Dirk Kuyt op termijn trainer wordt"; image source: Pro Shots

Frank Arnesen geeft in gesprek met RTV Rijnmond aan dat Dirk Kuyt op termijn de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord zal worden. "Hij is hard bezig het vak te leren en het is inderdaad de bedoeling dat hij op termijn trainer wordt. Die afspraken lagen er al voordat ik hier in januari begon", aldus Arnesen. "Maar ik sta daar ook achter. Ik heb zelf bij PSV meegemaakt dat Philip Cocu zo werd klaargestoomd en bij Feyenoord hebben ze goede ervaringen met Giovanni van Bronckhorst."

Concreet is het echter nog niet en Arnesen is nu blij dat Dick Advocaat heeft bijgetekend als trainer. "Volgend seizoen zullen we uiteraard gaan praten over de toekomst. Als Advocaat stopt, heeft Kuyt zeker een streepje voor, maar dan gaan we uiteraard samen met de rest van de directie kijken wat het beste is voor Feyenoord", zo geeft hij aan.

Meer op RTV Rijnmond


Tags

arnesen kuyt advocaat bijgetekend bronckhorst cocu klaargestoomd philip rijnmond streepje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
'Het is inderdaad de bedoeling dat Dirk Kuyt op termijn trainer wordt'

Gelukkig wordt er niet bij verteld op welke termijn, én welk elftal... Dirk Kuijt moet nog ontzettend veel leren, en als speler ontbeerde hij eigenschappen die als trainer essentieel zijn. Eigenschappen die van Bronckhorst als speler wél had.

Alles valt of staat met de staf die hij krijgt om hem te ondersteunen, en het spelersmateriaal waarmee hij kan gaan werken. Maar ik houd nog altijd mijn hart vast, want Kuijt ziet het niet en is te koppig om tot inkeer te komen.

Als je de documentaire over zijn laatste seizoen bij Feyenoord ziet, daarin is hij ervan overtuigd dezelfde energie en voetballend vermogen te kunnen brengen als Toornstra. Terwijl hij er iedere wedstrijd na de openingsfase af lag, met zijn tong op zijn enkels sjokte hij achter het spel aan en geen pass kwam meer aan. Bron van onrust.

En hij zag het niet.

Van Bronckhorst is wellicht geen wereldtrainer, maar dat had hij wél goed gezien.
+1/-0

2 maanden geleden
Zou mooi zijn op de lange termijn ja als hij ervaring heeft als trainer en alles wat daar bij komt kijken, dus niet in 2021 !
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.338 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen beek bestlander botteghin burger clasie diepgang edirin feyenoordopnummer geheid hanegem haps indrisse johnston jong karsdorp kelly kongolo leid narsingh rcv renderen rijpen scandinavie senesi socrates ulligan vlaar