Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Rob Jansen: 'Dat er op die manier over wordt gedacht, daar ga ik niet over liegen''

27 mei 2020 10:35 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Rob Jansen: "Dat er op die manier over wordt gedacht, daar ga ik niet over liegen""; image source: Pro Shots

Tegenover het Algemeen Dagblad heeft zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt dat Feyenoord bezig is met een technische staf voor over een jaar waarbij Dirk Kuyt als hoofdtrainer wordt ondersteund door Alfons Groenendijk en Henrik Larsson. Johan Derksen bracht dat nieuws maandag naar buiten. "De toekomstplannen rond Dirk Kuyt zelf bij Feyenoord lagen al langer op straat", aldus Jansen. "John de Wolf heeft recent bijgetekend en hij heeft dus een doorlopend contract. En de namen van Fons Groenendijk en Henrik Larsson zijn inderdaad ook gevallen in de Kuip."

De zaakwaarnemer gaat verder: "Iemand heeft waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat en dus ligt dit zomaar allemaal op straat. Het is allemaal nog prematuur, er is echt helemaal niets in kannen en kruiken. Dus de presentatie van de volgende staf zou ik dit zeker niet willen noemen, maar dat er op die manier over wordt nagedacht, daar ga ik niet over liegen."

Jansen kan zich niet vinden in de kritiek dat het allemaal trainers zijn uit zijn stal, omdat hij ook de zaakwaarnemer is van zowel Groenendijk als Larsson. ",Ja, ik begeleid die jongens, op De Wolf na. Maar ik doe toch ook de zaken voor Dick Advocaat en Cor Pot?", zo geeft hij aan. "Dat plan heeft bij Feyenoord bijzonder goed uitgepakt, maar dan hoor ik niemand zeggen dat ik ze begeleid. Mensen zouden puur moeten kijken naar de kwaliteit en niet naar wie hun zaakwaarnemer is, denk ik."
Tags

jansen groenendijk larsson begeleid kuyt wolf advocaat alfons derksen doorlopend fons kannen kruiken kuip mond prematuur toekomstplannen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Jammer dat dit nieuws naar buiten is gekomen, degene die zijn mond heeft voorbij gepraat daar moet Feyenoord mee om de tafel gaan zitten.

Als het nu weer eens een heel goed seizoen gaat worden en Dicky wil er weer een seizoen aan vastplakken dan heb je dit nu geblokkeerd.

Ook weer zo amateuristisch, het zal Feyenoord weer niet zijn, echt jammer.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad, spoor het lek binnen de club eerst eens op en doe daar wat aan.

Kuyt is nu nog zeker niet zover dat hij al hoofdtrainer van Feyenoord kan worden, volgend jaar ook niet.
Een verkeerd signaal vanuit het bestuur deze toezegging.
+1/-0

4 jaar geleden
Nee, nein no meer talen ken ik niet maar allerjezus wat een dom plan. Gelijk ontslaan als er iemand daar serieus over nadenkt. Alleen het nadenken al infantiel als je Dirk ( aardige jongen) als hoofdtrainer wil maken. Jezus hou toch eens op met dat ouwe jongens krentenbrood circuit...
+2/-0

4 jaar geleden
Wat dom dit, niets geleerd van het fiasco van Been en GvB.
+1/-0

4 jaar geleden
Man, man, man. Die Rob Jansen kan zijn ochtendpoep nog het Maasgebouw binnenloodsen als nieuwe werknemer. Maakt niet uit waar, ze vinden er wel een plekje voor.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.783 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs system trump ueda willykment wingbacks zerrouki