Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dirk Kuyt volgend jaar hoofdtrainer met Alfons Groenendijk en Henrik Larsson als assistent'

25 mei 2020 21:45 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

"Dirk Kuyt volgend jaar hoofdtrainer met Alfons Groenendijk en Henrik Larsson als assistent"; image source: Pro Shots

Dirk Kuyt zal over een jaar samen met Alfons Groenendijk en Henrik Larsson het eerste elftal van Feyenoord gaan trainen. Dat onthulde Valentijn Driessen maandagavond in Veronica Inside. Ook John de Wolf zal dan als assistent-trainer bij het elftal betrokken blijven aangezien hij nog een doorlopend contract heeft.

Driessen gaf ook aan dat Saïd Bakkati graag bij Feyenoord was gebleven. "Hij kreeg echter het beeld geschetst dat hij dit seizoen mocht blijven, maar er daarna afscheid genomen zou worden", aldus de chef voetbal van De Telegraaf. "Het was een raar verhaal, maar hij past niet in de toekomstige technische staf van Feyenoord."
Tags

alfons groenendijk kuyt larsson driessen bakkati chef doorlopend geschetst telegraaf veronica wolf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Weten we het eerste jaar van GvB nog? Dit is wel het stomste wat ze zouden kunnen doen.
+2/-0

4 jaar geleden
Wéér mag een beginnend trainer het vak komen leren als trainer van het eerste bij één van de grootste clubs van het land.
Ja, ze zijn inderdaad bezig met de topsport mentaliteit bij de club te brengen.
Ze leren het nooit. Kuyt heeft nog helemaal NIKS bewezen.
+2/-0

4 jaar geleden
Mag toch echt hopen dat dit slechts een gerucht is.
Kuyt is hoe dan ook nog geen hoofdtrainer.
+2/-0

4 jaar geleden
hoe komen ze hier bij??
Alsof Groenendijk en Larsson dit zouden doen??
+2/-0

4 jaar geleden
Laten we hopen van niet. Hebben ze niets geleerd van Dick Advocaat. Trainerschap is een ervaringsvak..dus GEEN beginnende trainer. Liever een evarende trainer dan Dirk , liever geen trainer dan Dirk..
+1/-0

4 jaar geleden
Met Kuijt als hoofdtrainer komt mijn inziens ALLES op de schouders van zijn assistenten; Ik heb van Dirk absoluut geen hoge pet op als trainer, hij heeft mij nooit getoond over inzicht, tactisch vermogen en (voetbal)intellgentie te beschikken. Niets als voetballer, en als trainer is hij nog amper begonnen. Laat hem eerst zichzelf eens ontdekken in die rol, en zich laten vormen door te werken in verschillende omgevingen op verschillende niveaus.

Larsson heeft wel ervaring en is een absolute held. Groenendijk is ook ervaren, maar mijn inziens een lichtgewicht. En de Wolf? Leuk voor de sfeer wellicht, maar ik heb onder hem getraind; het is geen trainer die een elftal beter laat voetballen. En dan heb ik het over amateurs.

Met van Bronckhorst is het uiteindelijk goed uitgepakt, na een rampzalig begin. De enige reden dat hij die periode overleefd heeft is dat het van Bronckhorst was. Kuijt heeft misschien wel net zoveel krediet (niet bij mij, maar bij het Legioen), dat zal hij nodig hebben vrees ik...
+2/-0

4 jaar geleden
Hoe kan je zoiets nou al een jaar vantevoren afspreken en dan ook laten uitlekken. Als het verhaal waar is, is dit het zoveelste bewijs dat ook de huidige leiding er niet veel van snapt. Zou me tegenvallen van Arnesen als hij dit ook een goed plan zou vinden. Dirk is volstrekt onervaren als trainer. Wordt een leuk stel, Dirk als onverbeterlijke positivo naast Alfons, de meest chagrijnige trainer die ik ooit gezien heb. Dan Henke, een hele uitgesproken gozer die volgens mij direct opstapt als hem even iets niet bevalt. En dan nog John, die vooral het ex boegbeeld uitstraalt; de rots in de branding, maar toch geen trainer van enig niveau....
+1/-0

4 jaar geleden
Heb het gisteren ook gezien en gehoord.
Heb mijn twijfels.
Het lijkt mij, dat hij eerst ervaring gaat opdoen
bij een amateur top club.
V.v. Katwijk of Quick Boys lijkt mij prima.
Daarna zou hij als assistent kunnen instromen
bij Feyenoord o.l.v. een ervaren trainer.
Pas daarna, als blijkt, dat bij geschikt is,
kan hij eventueel het stokje overnemen.
Ik wens de huidige technische staf heel veel wijsheid toe.
+1/-0

4 jaar geleden
Grapjas die Driessen. Kuijt is er nog lang niet klaar voor, hij moet nog zeker 3 jaar "ruiken" bij andere clubs.
+2/-0

4 jaar geleden
Wat een directie, wat een bestuur. Arm Feyenoord.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het bestuur/de directie doen dit superslim.

Wie heeft er zoveel krediet dat hij praktisch in zijn eentje een complete opstand onder het Legioen kan voorkomen, ongeacht de sportieve prestaties (waar hijzelf verantwoordelijk voor is) en de bestuurlijke wanorde? Precies.

Dirk Kuijt brengt rust voor de rest van de organisatie, 'all eyes on him'. Hij zou het niet anders willen, ook in mindere periodes. En het overgrote deel van het Legioen staat juichend achter hem, hij is nog steeds dé man in de Kuip. Kwam terug, en maakte ons kampioen. Daar zal geen onvertogen woord vallen, al loopt het gehele elftal uitgeblust achter de feiten aan zoals hij in zijn laatste jaar nadat hij in de eerste 10 minuten weer eens al zijn energie vergooid had.

Kan het bestuur in alle rust verder prutsen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dirk Kuyt brengt helemaal niets, dat heeft hij bij de jeugd bewezen. Het reserve elftal durfde hij al niet aan. Hoofdtrainer met 3 (!) assistent-trainers, te belachelijk voor woorden.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki