Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'We zijn er heilig van overtuigd dat er straks een prima Feyenoord staat'

23 mei 2020 08:47 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "We zijn er heilig van overtuigd dat er straks een prima Feyenoord staat"; image source: Pro Shots

Frank Arnesen is er van overtuigd dat er ook komend seizoen een sterk Feyenoord op het veld zal staan. Dat geeft de technisch directeur aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij heeft daarvoor echter niets te besteden. "We zijn er nog steeds heilig van overtuigd dat er straks een prima Feyenoord staat als de competitie weer begint", aldus Arnesen. "Het is duidelijk dat er geen geld is om spelers te kopen, zoals bij zoveel clubs het geval is. We misten Bryan Linssen, maar oké, dat kan gebeuren."

Met Leroy Fer en Eric Botteghin is nog geen akkoord bereikt over een nieuw contract, maar zij hoeven zich ook geen zorgen te maken. "De gesprekken met die spelers over een nieuw contract lopen en ook nog eens in een heel goede sfeer", zo geeft hij aan. "Ik ben positief. Ik heb zeker niet het idee dat het onmogelijk is om daar uit te komen."

Arnesen geeft ook aan dat veel clubs nu geen geld hebben en iedereen naar elkaar kijkt. Bovendien voegt hij daar nog een belangrijke kanttekening aan toe: het is pas mei. "Er zijn landen die de competitie nog af moeten maken. Ik snap dat de mensen denken: het voetbal ligt al weken stil, nu gaan we lekker spelers halen. Maar het duurt nog wel even voor we weer spelen", zegt hij daarover. "De selectie traint tot 14 juni. Dan krijgen ze een paar weken vakantie, afhankelijk van wat de UEFA beslist over het Europees voetbal en de KNVB over de start van de competitie hier."

Een akkoord met de spelersgroep over het inleveren van salaris is er ook nog altijd niet. "We praten al geruime tijd met de spelersraad: Leroy Fer, Steven Berghuis en Jens Toornstra. Over alles wat er speelt. We gaan daar collectief uitkomen, dat gevoel overheerste al en dat is er nog steeds", aldus Arnesen.
Discussieer mee op de forums


Tags

arnesen fer berghuis botteghin bryan kanttekening knvb linssen overheerste spelersraad toornstra uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Al met al geeft Arnesen mij een goed gevoel voor de toekomst van Feyenoord.
+3/-0

 
4 jaar geleden
voor jou wellicht, maar misschien kan je het toelichten?
+1/-0

4 jaar geleden
1e indruk Arnesen is goed. Geeft de burgerT weer moed
+2/-0

4 jaar geleden
Vind ik ook, halen van die Deense topscout geeft ook vertrouwen voor de toekomst. Ook met minder geld kan je wel goed beleid maken.
+1/-0

4 jaar geleden
Waar al dat optimisme op gebaseerd is ontgaat mij volledig. Het enige 'wapenfeit' is het verlenen van Dick Advocaat. In het verlengen van spelers maakt hij wat mij betreft bepaald geen slagvaardige indruk. Want hebben we nog steeds 'n sterk elftal als bijv. Berghuis, Fer, Botteghin en Kokcu niet bijtekenen ....? Het enige wat waar is, is dat hij nog 'n aantal maanden te gaan heeft op de transfermarkt. Ik hoop dat hij inderdaad ons vertrouwen waard is.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Klopt, het verlengen van Advocaat is zijn echte wapenfeit tot nu toe.

Fer en Botthegin daarbij verwacht hij dat ze er uit zullen komen, Kocku wordt voor veel geld verkocht of gewoon gehouden aan zijn nog doorlopende contract.
Enige onzekerheid is Berghuis, ik hoop dat hij blijft en verlengd.
Voor mij is Berghuis een van, zo niet de, belangrijkste speler van Feyenoord.

Waarom dan toch vertrouwen in Arnesen, nou er lijkt mij meer rust te zijn in de club ten aanzien van het technische beleid.
+2/-0

 
4 jaar geleden
klopt een man met een gigantisch netwerk, die zich nooit gek laat maken, ook niet door ene Linssen ( die spijt heeft)
+2/-0

 
4 jaar geleden
We moeten nog zien hoe hij zich ontwikkelt maar Bozenik lijkt voor nu een aanwinst die het NJ lastig gaat maken.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Besiktas wilt Fer hebben en legt hem een 3 jarig contract voor
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki