Transparent
Inloggen
Sluiten

'Saïd Bakkati vertrekt bij Feyenoord om opnieuw als assistent van Jaap Stam aan de slag te gaan'

21 mei 2020 11:13 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Saïd Bakkati vertrekt bij Feyenoord om opnieuw als assistent van Jaap Stam aan de slag te gaan"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Saïd Bakkati vertrekt bij Feyenoord. De assistent-trainer wordt in de Verenigde Staten de assistent van Jaap Stam bij FC Cincinnati. Bakkati kwam vorige zomer met Stam van PEC Zwolle naar Feyenoord en was daarna ook onder Dick Advocaat een van de assistent-trainers. Afgesproken was dat hij mocht vertrekken indien Stam een nieuwe club zou vinden.

Meer op De Telegraaf


Tags

stam bakkati advocaat cincinnati pec telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden
Niet geweten dat Bakkati ineens zo belangrijk was. Als het klopt dat hij weggaat omdat hem verteld is dat er na komend seizoen geen plek meer voor hem was, dan begrijp ik wel dat hij nu kiest voor Amerika. Als ik de Wolf nu hoor vertellen (in de Fox Special over het kampioenschap van 93) dat hij en Saïd de veldtrainingen samen doen, dan twijfel ik er niet aan dat de rol van Saïd groot is en is het jammer dat hij gaat.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.347 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat afentoe ahmadi arnesen arsenal beek berghuis besiktas bestlander bijtekenen botje dirkteur doorhakken fer geertruida genereren gio hanegem haps karsdorp knopen knvb kokcu krabbedam kuip kuyt ramesoe transferlijst turkije utrecht