Transparent
Inloggen
Sluiten

'Leroy Fer en Eric Botteghin bereiken nog geen akkoord over nieuw contract'

19 mei 2020 11:49 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Leroy Fer en Eric Botteghin bereiken nog geen akkoord over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International hebben Leroy Fer en Eric Botteghin nog altijd geen overeenstemming bereikt met Feyenoord over een nieuw contract. Beide spelers willen graag in Rotterdam blijven en ook de club wil met ze door, maar vooralsnog zit er een te groot gat tussen vraag en aanbod. Een akkoord met Orkun Kökcü over een contractverlenging lijkt ook niet in zicht, terwijl om financiële redenen de komst van Bryan Linssen afketste.


Discussieer mee op de forums


Tags

botteghin fer bryan kokcu linssen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Fer en Botthegin zullen er wel uitkomen met Feyenoord verwacht ik.
+1/-0

5 maanden geleden
Botteghin is 33 ...graag of niet.....Maar ja Krabbendam doet net of hij aan de onderhandelingstafel zit (kotS)
+1/-0

5 maanden geleden
Volgens mij heeft Feyenoord de clausule op Fer gelicht.
+2/-0

5 maanden geleden
Erik heeft zich bewonderingswaardig goed gehouden afgelopen seizoen. Hij was al nooit snel maar inmiddels ook wel echt op een leeftijd dat we hem toch hooguit als reserve erbij kunnen houden. Fer is dramatisch begonnen, heeft de draaicirkel en draaisnelheid van een bus, maar heeft zich toch in de basis gespeeld bij gebrek aan beter. Ik weet niet of El Ahmadi nog interesse heeft en hoe het met zijn contract in de zandbak zit, maar ik zie hem toch echt veel liever nog op die plek met dan Wouter Burger als vaste stand-in en hopelijk opvolger.
+1/-0

reactie verwijderd


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.301 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat azarkan baseer behoudend berghuis botteghin bozenik compact diemers diepgang dirkteur fer feyenoordopnummer geertruida haps jorgensen karsdorp kokcu krankzinnig linssen narsingh nieuwkoop senesi sinisterra spajic teixeira toornstra twente vleugel