Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Ik kreeg nooit het topgevoel bij Feyenoord'

12 mei 2020 22:52 - De Gelderlander
Foto: Pro Shots

Bryan Linssen: "Ik kreeg nooit het topgevoel bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Tegenover De Gelderlander geeft Bryan Linssen aan te balen van Feyenoord. Na een geweldig gesprek met technisch directeur Frank Arnesen kreeg hij een contractvoorstel vergelijkbaar met zijn salaris bij Vitesse. "Dat bod stond in geen verhouding tot ons gesprek", aldus Linssen. "Feyenoord gaf aan mij dolgraag te willen hebben. Maar het voorstel duidde er eerder op dat ze mij alleen zagen als versterking voor de breedte van de selectie."

Na een tegenvoorstel van het management van de aanvaller werd het bod van Feyenoord fors omhoog gegooid. Het verschil tussen vraag en aanbod bleek echter te groot. "Ik wil geen spelletjes spelen. Ik heb ook geen miljoen euro gevraagd", zo geeft hij aan. "Maar na ons tegenbod kon het bod van Feyenoord nog fors omhoog. Dat vond ik vreemd. Ik kreeg zo nooit het topgevoel bij Feyenoord."

Linssen beseft dat de coronacrisis een grote rol heeft gespeeld in de onderhandelingen. "Ik heb ook rekening gehouden met de nieuwe omstandigheden in het profvoetbal. Van mijn kant is er geen enkele rancune. Feyenoord is een fantastische club. Een droom", zegt hij daarover. "Maar ik heb hier zelf ook mijn weg gekozen. Er lag uiteindelijk een bod en dat heb ik naast me neergelegd. Dit is mijn eigen beslissing."

Meer op De Gelderlander
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan topgevoel arnesen breedte contractvoorstel coronacrisis gelderlander rancune tegenbod tegenvoorstel verhouding vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zoals je zelf al aangeeft Linssen "Maar het voorstel duidde er eerder op dat ze mij alleen zagen als versterking voor de breedte van de selectie." meer zit er voor jou ook niet in.
Een speler voor de breedte, als stand in voor Sinisterra.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Exact Blaak, dat heeft hij goed gezien. hahaha
+1/-0

4 jaar geleden
Dat kregen we bij jou ook niet Linssen, ook niks voor de breedte, als we vooruit willen moet er geen middelmaat komen.
+1/-0

4 jaar geleden
Echt zonde, dit was absoluut een aanwinst geweest. Zoek maar een vergelijkbaar gemotiveerd iemand transfervrij met een salaris van ca 8 ton die zelf graag wil en zo ervaren (maar niet te oud) en direct inpasbaar (taal, cultuur, systeem, slim en branie) is. En met deze (Berghuis achtige) statistieken zonder kuipvrees (lijkt mij). Sinisterra is afwachten wanneer die er is (feb 2021?) en in welke vorm. Sowieso kan die ook in de spits, dan had je een mooie moderne bewegelijke voorhoede gehad goed voor ca. 50 goals. Maar goed, een ander zoeken dus voor linksbuiten in de basis. Misschien toch Haps hangend of Summerville alhoewel nog erg jong (okt 19) en licht en meer een rechtsbuiten.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Linssen wil cashen en dat is zijn goedrecht. Misschien ben ik naief, maar ik hoop dat de wíl om voor Feyenoord te spelen niet alleen gebaseerd is het salaris dat de club bereid is te betalen.

Ik ken geen bedragen, maar dat een subtopper als Linssen denkt dat Feyenoord bereid is hetzelfde te betalen als hij kan verdienen in China of het Midden-Oosten heeft hij het mis. Breedte aankoop. De aanbieding moet dat reflecteren en er is ook totaal geen man overboord als hij daarmee niet akkoord gaat.

Kunnen we verder en kan Arnesen zich bezighouden met échte versterkingen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Een speler van 29 jaar voor de positie waar Sinistera klinkt volslagen onlogisch voor mij. Linssen vertegenwoordigt straks geen enkele transferwaarde en Feyenoord moet voor dat soort posities altijd zoveel mogelijk spelers van max 24 jr opstellen. Als de aanvallers het meeste waard zijn, dan hebben wij al het probleem dat Berghuis (nu nog veel waard, over 2 jaar niets meer) en Nicolai (nu al vrijwel niets meer waard, zeker niet in de vorm van het afgelopen seizoen) ook al op een leeftijd zijn dat toptransfers alleen bij hoge uitzondering nog zullen plaatsvinden. Nu Newcastle ineens ook een miljardenclub geworden is, willen ze misschien Nicolai nog als 4e keus voor de spits erbij hebben..
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Wij hadden ook nooit echt het topgevoel bij Brian Linssen
+2/-0

4 jaar geleden
Bryan 'Topgevoel' Linssen kan met Fortuna Sittard, MVV, VVV, Heracles, FC Groningen en Vitesse toch wel terugkijken op een geweldige carrière? Hij past zo in het rijtje Kaka, Messi en Neymar - alfabetisch dan. Zo'n wereldvoetballer krijgen we nooit meer te zien in de Kuip...
+2/-0

4 jaar geleden
8ooK, wat denkt zo'n zaakwaarnemer van die jongen nou?!
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment