Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'Wij hebben er alles aan gedaan'

12 mei 2020 19:28 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "Wij hebben er alles aan gedaan"; image source: Pro Shots

Technisch directeur Frank Arnesen heeft tegenover Voetbal International bevestigd dat Bryan Linssen niet naar Feyenoord zal komen. De aanvaller moest vandaag aangeven of hij akkoord ging met het voorstel van Feyenoord, maar deed dat dus niet. "Jammer, maar Bryan heeft natuurlijk het recht dit voorstel te wijzigen. Niettemin vinden we dat wij er alles aan hebben gedaan", aldus Arnesen.

Trainer Dick Advocaat is het eens met Arnesen. "Ook ik vind dat het voorstel van Feyenoord in orde was", zo geeft hij aan. "Dan is het aan de speler. Dat het niet doorgaat, is jammer, maar we gaan nu gewoon verder op zoek naar aanvallende versterkingen."

Vanwege de coronacrisis zijn de salarismogelijkheden in De Kuip fors lager geworden. Het verschil wat Linssen bij Feyenoord kon krijgen en wat hij bij andere clubs kan verdienen was enorm. Puur vanwege de financiën komt de aanvaller niet naar Rotterdam.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

arnesen bryan linssen advocaat coronacrisis kuip niettemin salarismogelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Terecht dat Frank niet is gezwicht. Dan maar Elioa halen?? Die wilt graag
+1/-1

1 jaar geleden
Volkomen logisch, de tijd dat een speler smeekte om bij Feyenoord te mogen voetballen is echt al jaren voorbij. Als ze hem echt graag hadden willen hebben voor het 1e elftal hadden ze hoger moeten bieden. Denk dat ze meer een wisselspeler in hem zagen en dan vind ik het logisch dat Linssen daar voor bedankt.
Nog een paar jaar riant verdienen in het buitenland is een veel betere keuze voor iemand die 29 jaar is.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dan maar vol gaan voor de linksbuiten van Heerenveen, Ejuke.
Joey Veerman en of Diemers (Voor Fer en Toornstra, in de nabije toekomst) Zeefuik erbij en een aantal spelers van de hand doen, Tapia (transfervrij) Haps, van Beek, vd Heijden.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik mag toch hopen dat Arnesen er niet 'alles' aan gedaan heeft om Linssen binnen te krijgen. Linssen is helemaal niet het kaliber speler waar Feyenoord voor tot het uiterste moet gaan.

En de club hoeft hem ook niet het gevoel te geven dat dit het geval was, hij wil niet komen en dan moet je gewoon eerlijk zijn; 'De club heeft de speler een aanbod gedaan waar we gezien zijn niveau en kwaliteiten niet hoger konden gaan, maar kennelijk vond de speler zichzelf méér waard.' Dáááág!

Het is graag of niet. Zeker voor een speler als Linssen; het mag gezien zijn leeftijd en kwaliteiten een godswonder genoemd worden dat een club als Feyenoord interesse in hem toont.

En voor soortgelijke spelers is het ook goed om te weten; dit is je plek, dit ben je waard voor een échte topclub als Feyenoord. Neem je daar geen genoegen mee, dan gaat Feyenoord niet 'overbetalen'.
+2/-0

reactie verwijderdFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane berghuis bijlow bijtekenen boer bozenik edirin fer gio hanegem hendriks kokcu kuijt malacia mokum oranje owusu ramesoe romojo senesi skogen slot tekengeld til valk vooruitzicht waarnemer willykment wolfsburg zwaktebod